Jump to content

csigma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by csigma

  1. γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με ενα προβλημα στην συσκευη μου οπως ειδατε και πιο πανω samsung galaxy core . Λοιπον το προβλημα ειναι σχετικα με την μπαταρια : τις προαλες ειχα 1% μπαταρια ,το συνδεσα με τον φορτιστη και μετα απο περιπου 1 λεπτο μετα μου εδιχνε οτι το κιινητο ειναι πληρως φορτισμενο και να αποσυνδεσω τον φορτιστη ! ετσι και εγω το βγαζω απο την πριζα και να το ξανα 1 % μπαταρια το ξανεβαλα για φορτιση ξανα και ξανα αλλα τιποτα συνεχια η ιδια ιστορια . ξερετε κατι που μπορω να κανω ;;; *να σημειωσω πως ο φορτιστης ειναι lg και το κινητο το εχω πολυ καιρο :!: :!: :!:
  2. μαλιστα καλα φενονται και αυτα απλα το j5 εχει και φλας μπροστα παγμα που πιστευω ισως να ειναι λιγο καλυτερη η μπροστινη του
  3. μπορεις ευχαριστως να μου πεις αν εχει καποια ιδεα !
  4. χμμ ενταξει ευχαριστωω ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκει θα το δω
  5. χμμμ καταλαβα ευχαριστω πολυ :happy:
  6. εννοεις οτι ειναι λιγα για να παρεις ενα καλο samsung ;
  7. ευχαριστώ φιλε μου θα το εχω υπόψιν μ :happy: σ'αυτη η συσκευη ξερεις αν γινεται να αποθηκευοyμε τις εφαρμογες στην sd ?
  8. γεια σας ! θα ηθελα να μου πειτε αν κατα την γνωμη σας υπαρχει καποιο αξιολογο σαμσουνγκ απο 140 εως 180 η εστω και 190 ευρω θα με βοηθουσε πολυ αν ειχε καλη ποιοτητα οθονης, μπροστινης καμερας και δεν κολουσε ! οποτε αν εχετε κατι στο μυαλο σας η ακομα καλυτερα προσωπικη εμπειρια απο καποιο κινητο αν θελετε γραψτε την απο κατω μηπως βρω και εγω καμι καλη συσκευη :love: :clap: :thanks:
×
×
  • Create New...