Jump to content

peiraiwths68

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About peiraiwths68

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

peiraiwths68's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Γειά σας. έxω το s7 edge. Μήπως κάποιος έχει δοκιμάσει, τον BlitzWolf® BW-FWC1 Fast Charge με την θήκη Spigen Neo Hybrid Crystal, την οποία ήδη έχω. Ρωτάω μήπως έχει πρόβλημα ο συγκεκριμένος φορτηστής για να τον παραγείλω. Ευχαριστώ.
  2. Παρήγειλα 3 κομμάτια, ακόμα και fake να είναι με 1 euro το ένα είναι τεράστια ευκαιρία
  3. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση, βρήκα στις ρυθμίσεις την διόρθωση παραμόρφωσης και την ενεργοποίησα. Επίσης αυτό που κατάλαβα βλέποντας φωτογραφίες άλλων με το s7 edge, κατάλαβα ότι το φαινόμενο μειώνεται όταν εστιάζεις σε πιο μεγάλη απόσταση και σχεδόν εξαφανίζεται όταν βγάζεις κάθετες φωτογραφίες.
  4. Γεια σας και από εμένα που έχω μόλις λίγες μέρες στα χέρια μου το s7 edge. Διάβασα όλο το thread, θαυμάζοντας τις ικανότητες της κάμερας του τηλεφώνου. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που το αγόρασα. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν μπορεί, εάν έχουν αλλάξει οι λειτουργίες στο τελευταίο firmware σε σχέση με τις οδηγίες χρήσης που έχει το manual αυτό link:http://downloadcenter.samsung.com/content/MC/201701/20170120161406107/EL/Gre/camera.html#selective_focus που μας έδωσε ένας φίλος παραπάνω. Για παράδειγμα στην αρχική οθόνη της κάμερας οι γρήγορες ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω είναι μόνο για το HDR, το flash και την απόχρωση δέρματος. Οι άλλες γρήγορες ρυθμίσεις που αναφέρει το εγχειρίδιο υπάρχουν μόνο στην προηγμένη λειτουργία. Για παράδειγμα στην αρχική οθόνη της κάμερας δεν υπάρχει το εικονίδιο για την τροποποίηση του τρόπου εστίασης (πολλαπλά σημεία, κέντρικό σημείο). Στα δείγματα από τους φίλους του forum που είδα, σε πολύ λίγες φωτογραφίες είδα έντονες παραμορφώσεις σε αντικείμενα της φωτογραφίας. Με τις πρώτες προσπάθειες που έκανα εχθές και θα ανεβάσω κάποιες να μου πείτε την γνώμη σας, παρατηρώ παραμορφώσεις στα αντικείμενα των φωτογραφιών κυρίως στα άκρα. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα. φαίνεται ξεκάθαρα στις περιπτώσεις που υπάρχουν τοίχοι οι οποίοι φαίνονται να γέρνουν είτε προς το εσωτερικό είτε προς το εξωτερικό μέρος των φωτογραφιών. Δεν ξέρω αν αυτό το φαινόμενο για το οποίο μάλλον ευθύνεται ο ευρυγώνιος, με κάποια ρύθμιση μπορεί να αποφευθεί, ή να ελαχιστοποιηθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που έψαχνα να βρώ στις κεντρικές ρυθμίσεις στον τρόπο εστίασης, μήπως είναι αυτό η αιτία των παραμορφώσεων. Υπάρχει τρόπος να θέσουμε εκτός την ευρυγώνια λήψη. Θα κάνω λογαριασμό για να ανεβάζω photos οπότε και θα δείτε δείγματα αυτού που λέω.
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση. Την επόμενη φόρτιση θα την κάνω στο pc. Όπως το υπολόγισα εχθές το βράδυ κατεβαίνει η μπαταρία σε πολύ μικρή χρήση για τηλέφωνα και αναμονή περίπου 1,5 % κάθε ώρα με ανοιχτό το 4G την οθόνη στο αυτόματο. Από εχθές έκελισα το 4G στο σπίτι και έβαλα μόνο wifi να δω αν κάνει διαφορά
  6. Καλησπέρα. Εγώ μόλις έχω κάνει της δεύτερη φόρτιση. Η πρώτη ήταν όταν άνοιξα την συσκευή από το 33 % στο 100 με τον φορτιστή του. Η δεύτερη εχθές από 75 % στο 100 %. Σε αυτή την δεύτερη φόρτιση είναι τώρα, μετά από 13 ώρες στο 80 %, χωρίς να έχω ανοίξει καμία εφαρμογή. Έχω κάνει μόνο 15 τηλεφωνήματα μικρής διάρκειας. Νομίζω πως πέφτει κάτι παραπάνω από 1 % την ώρα όταν είναι στην αναμονή. Έχει ενεργοποιημένο τον εντοπισμό τοποθεσίας και το 4G συνέχεια. Το ερώτημα είναι. Για τις επόμενες φορτίσεις του τώρα που είανι αρχη, θα πρέπει να το αποφορτίζω πλήρως πριν το ξαναφορτίσω, ή θα πρέπει να το φορτίζω πριν πέσει κάτω από 18-20 % όπως διάβασα στις πρώτες σελίδες του νήματος. Επίσης οι φορτίσεις αυτέ καλό είναι να γίνονται με το usb στον Υπολογιστή σε αργό ρυθμό, ή δεν πειράζει να γίνονται με το fast charge. Θα ψάξω επίσης στις προηγούμενες σελίδες τι μπορώ να κλείσω για να βελτιώσω την διάρκεια. Ευχαριστώ
  7. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμμεση ανταπόκριση σας. Βρήκα και κατέβασα το boldbeast recorder και κατάφερα καλώντας το 121 να καταγράψω το τελευταίο μήνυμα που υπήρχε ήδη και το είχα ξαναακούσει στον τηλεφωνητή. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να ακούσω και τα προηγούμενα από το τελευταίο. Στο menu επιλογών του τηλεφωνητή λέει ότι έχω φτάσει στο όριο των μηνυμάτων και να σβήσω μηνύματα για να κάνω χώρο. Επομένως υπάρχουν αποθηκευμένα και τα προηγούμενα μηνύματα. Αλλά δεν ξέρω μως μπορώ να μεταβώ στο να τα ξαναακούσω. Το menu του τηλεφωνητή λέει πατα 1 για να ακούσεις τα μηνύματα και αναπαράγει μόνο το τελευταίο.
  8. Καλησπέρα. Είμαι πελάτης vodafone cu καρτοκινητης. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει, εάν υπάρχει τρόπος, software σε android, ή κάτι άλλο που να μου δώσει την δυνατότητα να καταγράψω τα μηνύματα που υπάρχουν και έχω ακούσει ήδη στον τηλεφωνητη vodafone 121. Υπάρχει ανάγκή να αποθηκέυσω τα μηνύματα αυτά πριν διαγραφούν μετά την παρέλευση 3 ημερών. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.
  9. Φίλε μου στην 5 η και νομίζω πως ήταν και η τελευταία προσπάθεια έπιασε το 0000 και μπήκε. Χίλια ευχαριστώ.
  10. Ενοείς στην αναγνώριση αποτυπώματος? Το λέω γιατί δεν είχαμε ενεργοποιήσει ποτέ την αναγώριση αποτυπώματος. Αν το είχαμε κάνει πιστέυω ότι εναλλακτικά θα μπορούσαμε να μπούμε στο κινητό
  11. Δοκίμασα 2 pin αλλά δεν λειτουργήσαν.
  12. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Έχω αγοράσει το τηλέφωνο πριν από ένα μήνα απο vikmall και το ζήτησα με την official global stable χωρις ελληνικά. Ήρθε με την 8.0.1.0 και ακόμα δεν του έχουμε κάνει κάποιο update. Πριν από λίγο προσπαθώντας να αλλάξει backround οθόνη η κόρη μου το σεταρε σε οθόνη κλειδωματος με αριθμούς, όπου χρειάζεται να δώσεις κάποιον αριθμό για να ξεκλέιδώσει. Δεν ξέρω από ποιο σημείο το έκανε. Μου λέι ότι το έκανε μέσω εφαρμογής που αλλάζει την είκόνα του backround. Επίσης μου λέει ότι δεν της ζήτησε να ορίσει pasword. Τώρα πλέον, όταν ανάβει η οθόνη βγάζει τους αριθμούς για να ξεκλειδώσει. Προσπαθεια για ξεκλείδωμα τυχαία μου έιπε ότι έκανε μόνο μία. Οπότε δεν νομίζω να το έχει κλειδώσει εντελώς Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να το απενεργοποιήσω. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια Ευχαριστώ
  13. peiraiwths68

    Meizu M2

    Σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. Όντως βρήκα και πόσταρα στο σωστό thread το ίδιο μηνυμα. Θα τσεκάρω και το hands free που δεν το σκέφτηκα. Αν ξέρεις κάποιο κατάστημα στην Αθήνα να το πάω στείλε μου message ή αν επιτρέπεται να αναφερθεί εδώ ακόμα καλύτερα να το δουν κι άλλοι. Ευχαριστώ πολύ Το τσέκαρα το hands free με αυτό ακούγεται.
  14. Ευχαριστώ πολύ. θα Ψάξω να το βρω και να το πάω εκεί
×
×
  • Create New...