Jump to content

tainiomaniac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tainiomaniac

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

tainiomaniac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εχω τωρα 3 μηνες μεχρι να βρω αυτο το forum και ψαχνω για μια ταινια π ειχα δει παλια και δν μπορω να θυμηθω το τιτλο με καμια παναγια.... θυμαμαι λιγο την πλοκη στην αρχη... αρχιζει με εναν φυσιολογικο νεαρο(εχω την εντυπωση οτι ηταν παπαδοπαιδι και ζουσε με εναν σαν ιερεα που τον προσεχε και δν τον αφηνε να πολυβγενει απο εκει που μενανε)... μια μερα αυτος ο νεαρος παει σε ενα παρτυ π κανει η ταξη του και για ενα κοριτσι μπλεκεται σε ενα καυγα με εναν αλλον και ο αλλος τον τραυματιζει στο κεφαλι...πανε με το κοριτσι στο νοσοκομειο αμεσως για να δει ο γιατρος την πληγη αλλα η πληγη ειχε σχεδον κλεισει και τους λεει ο γιατρος ποτε εγινε αυτο χτυπημα και λενε αυτοι πριν λιγο και λεει ο γιατρος αποκλειεται αυτη η πληγη ειναι λες και εχει γινει πριν 4-5 μερες και περνει δειγμα απο την πληγη και απο το αιμα του παιδιου και το στελνει καπου... και τελικα ανακαλυπτεται οτι αυτο το παιδι ηταν εκλεκτος νομιζω( ειχε αιμα θεου μεσα του νομιζω και γιατρευοταν γρηγορα ) και απο εκει π ζουσε ο νεαρος μια ηρεμη ζωη αρχιζαν και τον ψαχνανε διαφοροι ανθρωποι... και ο νεαρος ανακαλυψε οτι ηξερε να πολεμαει ενω δεν ειχε ξαναπολεμησει ποτε ... και νομιζω οτι θυμαμαι και εναν σαν αλμπινο βλακα κακο που επαιζε στο εργο και ηταν κατι σαν κακος μοναχος π εψαχνε τον νεαρο!...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΝ ΔΝ ΒΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΣΚΑΣΩ !! Το είχα ξαναγράψει αλλά η ταινία δν βρέθηκε
  2. οχι φιλε μου δεν ειναι αυτο ευχαριστω παντως... αυτο που σου λεω εχει αγορι πρωταγωνιστη και στην αρχη εχει φυσιολογικη ζωη και ξαφνικα ανακαλυπτει τις δυνατοτητες του αφου μπλεκεται σε ενα καυγα σε ενα παρτυ για μια κοπελα και η πληγη που του κανουν επουλωνεται γρηγορα... δεν ειναι το stigmata ... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.
  3. Εχω τωρα 3 μηνες μεχρι να βρω αυτο το forum και ψαχνω για μια ταινια π ειχα δει παλια και δν μπορω να θυμηθω το τιτλο με καμια παναγια.... θυμαμαι λιγο την πλοκη στην αρχη... αρχιζει με εναν φυσιολογικο νεαρο(εχω την εντυπωση οτι ηταν παπαδοπαιδι και ζουσε με εναν σαν ιερεα που τον προσεχε και δν τον αφηνε να πολυβγενει απο εκει που μενανε)... μια μερα αυτος ο νεαρος παει σε ενα παρτυ π κανει η ταξη του και για ενα κοριτσι μπλεκεται σε ενα καυγα με εναν αλλον και ο αλλος τον τραυματιζει στο κεφαλι...πανε με το κοριτσι στο νοσοκομειο αμεσως για να δει ο γιατρος την πληγη αλλα η πληγη ειχε σχεδον κλεισει και τους λεει ο γιατρος ποτε εγινε αυτο χτυπημα και λενε αυτοι πριν λιγο και λεει ο γιατρος αποκλειεται αυτη η πληγη ειναι λες και εχει γινει πριν 4-5 μερες και περνει δειγμα απο την πληγη και απο το αιμα του παιδιου και το στελνει καπου... και τελικα ανακαλυπτεται οτι αυτο το παιδι ηταν εκλεκτος νομιζω( ειχε αιμα θεου μεσα του νομιζω και γιατρευοταν γρηγορα ) και απο εκει π ζουσε ο νεαρος μια ηρεμη ζωη αρχιζαν και τον ψαχνανε διαφοροι ανθρωποι... και ο νεαρος ανακαλυψε οτι ηξερε να πολεμαει ενω δεν ειχε ξαναπολεμησει ποτε ... και νομιζω οτι θυμαμαι και εναν σαν αλμπινο βλακα κακο που επαιζε στο εργο και ηταν κατι σαν κακος μοναχος π εψαχνε τον νεαρο!...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΝ ΔΝ ΒΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΣΚΑΣΩ !!
×
×
  • Create New...