Jump to content

Reset

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Reset

  1. Εγω που εχω παρει το κινητό απο το to2c δεν γνωριζω τι στο καλο configuration έχουν...πάντως συμβατο με το twrp δεν ειναι. Θελω να βαλω την ρομ του καντιλακ γιατι εχω ακουσει και διαβασει τα καλυτερα λογια. Αφορμη για την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι οτι το κινητο μου παρουσιαζει το εξης προβλημα: ενω η μπαταρια εμφανιζεται φουλ οταν δεν ειναι συνδεδεμενη στο φορτιστη κανει συνεχως επανεκκινησεις, καθιστώντας το κινητο αχρηστο (αφου πια δουλευει ως σταθερο). Λογω αφραγκιας, εχω παρει ενα παλιο κινητο των τελων 90s και κανω την δουλεια μου. Τι λετε; μηπως ειναι η μπαταρια; και γιατι φορτιζει κανονικα; Επισης το κινητο το εχω 1.5 χρονο περιπου και ειναι ζητημα αν το φορτιζα καθε 2 ημερες. Ευχαριστω.
  2. Προσπαθω να βαλω την ρομ του Καντιλακ και δεν γινεται γιατι ενω εχω κατεβασει τον twrp manager, το κινητο μου εχει το δικο του reset που δεν ειναι συμβατο με το twrp manager. Πως γινεται να κανω το twrp να μου κανει reset και να μου δωσει update? Εχω διαβασει ολους του οδηγους αλλα δεν γινεται τιποτα.
  3. Ευχαριστώ και πάλι. Δουλεύει τέλεια. Επίσης παρατήρησα ότι με την αλλαγή στο Power manager το κινητο παει σφαιρα και δεν εχει παρουσιασει ουτε ενα bug. Πάντως ενα λαθος που εκανα και δεν θα ξαναεπαναλαβω ειναι να παρω ενα ρουταρισμενο κινητο απο Κινα μολις βγει και χωρις να δω καποια reviews για το λογισμικο του και την υποστηριξη του. Κακα τα ψεμματα, το εν λογω κινητο υποστηριζεται ελαχιστα σε επιπεδο firmware αλλα και γενικοτερου λογισμικου.
  4. Είμαι ένας σχετικά προχωρημένος χρήστης εφαρμογών αλλά πραγματικά με το λενοβο είχα πραγματικά τρελαθεί εδω και 2-3 μερες και ημουν στο παρα πεντε να τα βαλω ολα απο την αρχη, ωσπου διαβασα το μηνυμα του Καντιλακ. Οντως λειτουργει 100% η απενεργοποιηση του saving mode από το power manager. Ενδεικτικα εκει που τρελαινόταν το google play services ηταν οταν ανοιγα το pockee ή κανένα παιχνιδι. Ολα ειναι ΟΚ πλεον. Χίλια ευχαριστω και παλι στον Καντιλακ. Επίσης επειδη στο πειραγμα του κινητου εφτασα να βγαλω την εφαρμογη του ραδιοφωνου αν καποιος μπορει να την ανεβασει εδω γιατι δεν την ειχα σε μπακαπ οπως διεπιστωσα. Στο διαδικτυο κυκλοφορουν καποιες εφαρμογες αλλα οπως ειδα εχουν malware. Επίσης οι υπολοιπες εφαρμογες ειναι για online radio. Οποιος λοιπον εχει την καλοσυνη παρακαλω να την ανεβασει. 1000 ευχαριστω και παλι
×
×
  • Create New...