Jump to content

leviathangr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About leviathangr

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

leviathangr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το προβλημα με το rotation στο βγαζει η δικια σου συσκευη? Μηπως μπορει να ξεγελαστει η lockscreen με κανα κολπο απο macroid? Αξιζει να ασχοληθουμε ή να περιμενουμε καινουριο flyme?
  2. Δυστυχως η εφαρμογη αυτη δεν βγαζει το lock screen, οποτε παραμενει το προβλημα με το rotation. Ειναι το πιο σημαντικο προβλημα αυτο καθως το κινητο ειναι κολημενο σε portrait orientation μονιμως! Μηπως την δουλεια μας την κανει το security app? Εχει δοκιμασει κανεις να το παγωσει? Το προβλημα λυνεται με αλλαγη launcer? Αν ναι ποιον προτεινετε για flyme?
  3. Ευχαριστω. Ελπιζω να λυσει το προβλημα με το autorotation.
  4. Μηπως βρηκε κανεις πως βγαζουμε το lockscreen στο flyme?
  5. Το ιδιο προβλημα κι εδω. Νεκρο το autoration στην flyme :( Εχει κανεις να προτεινει κανα καλο sms app γιατι αυτο του flyme ειναι χαλια...
  6. Καμμια καλη rom με βαση το Lollipop ρε παιδια υπαρχει? Ετσι για να λεμε οτι εχουμε και android 5.0 στην coolpadara μας! :)
  7. Παιζει να βγει συντομα rom με android Lollipop για το coolpad? Η να αγορασω πιο καινουριο μοντελο? Μεχρι τωρα ειχα την rom Color OS η οποια ειναι πολυ γρηγορη και πανεμορφη αλλα δυστυχως δεν παιζει hotspot και tethering :(
  8. Ευχαριστω για την απαντηση :) Εγω που θελω κατι πιο σταθερο και εξισου γρηγορο, ποια εκδοση του AOPS maucat (ή αλλη ROM) μου προτεινεις? Θα μπορουσες να μου δωσεις και ενα link για να μην ψαχνω σε 1139 σελιδες please? 1000 Ευχαριστω!!! :)
  9. Baniko, πως παει η 9.13-Coolpad8297w-EMUI320 ROM? Συναντησες κανενα σοβαρο προβλημα? Εχει ελληνικα? προτεινεις να την βαλουμε?
×
×
  • Create New...