Jump to content

idioteque

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About idioteque

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

idioteque's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Να επιλεξεις το normal. Αν μενεις αθηνα, εχει στον Δησιο πισω απο τη κλαυθμωνος, αλλα να ξερεις δεν ειναι αυθεντικη και ειναι 2100 mah, αλλα δουλευει κανονικα προφανως. Μετα αν θες original μαλλον μονο εξωτερικο. Btw ο δησιος εχει και site οποτε και επαρχια να μενεις μπορεις να παραγγειλεις.
  2. Αλλαξα μπαταρια και το τηλεφωνο λειτουργει αψογα. Ειχα την εντυπωση οτι φταιει η sim αλλα τελικα ειχες δικιο. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.
  3. Οκ θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω αυριο.
  4. Ναι το snaptube. Δεν ξερω αν θα το βρεις στο playstore, αλλα σιγουρα θα βρεις το apk αν το γκουγκλαρεις.
  5. Καλησπερα σε ολους. Εχω το κινητο περιπου εναμιση χρονο, και μεχρι τωρα ολα πηγαιναν τελεια. Την παρασκευη ξαφνικα το τηλεφωνο εκλεισε απο μονο του και αρχισε να κανει συνεχομενα reboot. Αφου το εκλεισα, μπηκα recovery, εκανα factory reset και ενω στην αρχη εδειχνε να εχει λυθει το προβλημα, αυτο επανηλθε. Εχω αλλαξει rom, αλλα το προβλημα παραμενει. Παρατηρησα οτι αν βγαλω την καρτα sim το προβλημα παυει να υφισταται. Δοκιμασα λοιπον να βαλω τη sim του πατερα μου αλλα το bootloop ξεκινησε και παλι. Εχει κανεις καποια ιδεα? Του εχει συμβει καποιου κατι αντιστοιχο? Υ.Γ. Συγγνωμη αν εχει υπαρξει παρομοια συζητηση στο νημα, αλλα δυστυχως δεν καταφερα να τη βρω.
  6. Καλησπερα παιδια, πηγα σημερα να φλασαρω μια ρομ για να τη δοκιμασω, εκανα τη βλακεια και το ειχα το κινητο χωρις το καπακι του, και για να μην σας τα πολυλογω το κινητο επεσε, η μπαταρια βγηκε και το κινητο εκλεισε. Οταν ανοιξα το κινητο, εκεινο εκανε μπουταρε στη ρομ που ειχα πριν δοκιμασω το τελευταιο φλασαρισμα ( στην τελευταια ρομ του kandilak). Μπαινοντας ομως στο twrp για να κανω restore το backup που ειχα κανει μου βγαζει σφαλμα e: unable to unmount cache. Επισης δεν μπορω να φλασαρω αλλη ρομ αφου δεν μπορω να κανω wipe το cache. Εψαξα πολυ αλλα δεν βρηκα καποια λυση οποτε σκεφτηκα να ρωτησω εδω μπας και βρω κατι. Το κινητο κατα τ'αλλα δουλευει κανονικα απλα δεν μπορω να κανω πλεον back up, restore, factory reset install αφου σε ολα αυτα μου βγαζει το παραπανω σφαλμα. Αν εχει καποιος καποια ιδεα, ας βοηθησει. Ευχαριστω.
  7. Ναι αυτο εννουσα kandilak. Το προβλημα λυθηκε. Σε ευχαριστω πολυ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι το τηλεφωνο παιρνει 1 sim. Το παιδι μιλουσε για μια ρομ που εχει ως προεπιλογη την αποθηκευση στην εξωτερικη καρτα sd οταν κατεβαινει κατι. Δεν εχει σχεση με τη sim
  8. Γεια σε ολους. Καινουργιος στο φορουμ οποτε καλως σας βρηκα. Το κινητο το εχω εδω και ενα χρονο και εχω πειραματιστει αρκετα οσον αφορα τις rom. Τις εχω δοκιμασει σχεδον ολες και εχω να πω οτι η τελευταια που ανεβασε ο kandilak ειναι η καλυτερη. Μια ερωτηση: αφου φλασαρα την ρομ του kandilak εχω θεμα με το network location. Δεν μου βρισκει την Αθηνα. Αν σας βοηθαει να σας αναφερω οτι εκανα βλακεια και εκανα install το networklocation fix που προοριζοταν για την προηγουμενη rom. Υπαρχει τροπος να λυθει το προβλημα χωρις να χρειαστει να ξαναφλασαρω τη rom?
×
×
  • Create New...