Jump to content

auslander

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by auslander

  1. χαιρετε.. Πριν 2 μερες μου ηρθε μια αναβαθμιση σε Lolipop. Εχω το SM-N900 και πλεον η εκδοση του λειτουργικου ειναι 5.0 Εκδοση Kernel 3.4.39-5041972 Η πρωτη εντυπωση μου ειναι οτι η διαχειριση μπαταριας ειναι χειροτερη.. Ισχυει αυτο? Εχει και καποιος αλλος ιδια εντυπωση ή(ακομα καλυτερα) εμπειρια? :confused::worry: ΑΝ ισχυει αυτο,διορθωνεται καπως? Με το προηγουμενο λειτουργικο..(νομιζω ΚιτKat),η μπαταρια ηταν ανετα μια μερα, σχεδον μετα απο καθε χρηση(παιχνιδια πχ) Πλεον ειναι μεσημερι και ειναι ηδη στο 35% ΧΩΡΙΣ παιχνιδι. Καμια ιδεα? (προφανως αν εχει συζητηθει καπου αλλου ή εδω νωριτερα, μια παραπομπη θα ηταν οτι επρεπε.. :rolleyes: )
  2. yeap,δουλεψε!! ευχαριστω! :):)
  3. χαιρετε.. θελω να σβησω ολα τα δεδομενα στο κινητο και να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μου ζηταει ενα κωδικο,ο οποιος ΔΕΝ ειναι ο κωδικος της καρτας που ξεκλιδωνει το τηλεφωνο:X εχω το Flyme 4.1.1l εχει κανεις καμια ιδες περι τινος προκειται??
  4. οχι μονο βοηθησες αλλα και διαφωτιστικοτατος! ελπιζω να μην αρχισω τα φλασαρισματα,ΕΚΤΟΣ και αν η συσκευη με αφησει τοσο ικανοποιημενο που ηθελημενα θα μπω στην λογικη να διορθωσω κατι. Αν παρω ενα τωρα λογικα θα ερθει με παλιο λειτουργικο ε? Αναβαθμιση μολις το ανοιξω θα κανει μονο του και θα φορτωσει το τελευταιο ή πλεον αυτο το "τρενο" χαθηκε?(χωρις να ειναι απαραιτητα κακο,αν κρινω απο οσα λες για παλαιοτερα λειτουργικα) θεμα μπαταριας με GPS δεν εχω γιατι στο αυτοκινητο υπαρχει παντα φορτιστης. Με ενδιαφερει εκτος αυτοκινητου και GPS τι κανει..πχ μια μερα(12ωρο) εκτος σπιτιου αν μπορει να βγαλει,με χρηση ιντερνετ,διαβασμα,μουσικη. και (φοβαμαι την απαντηση αλλα ρωταω),ειναι δυσκολο το φλασαρισμα? :cry:
  5. πραγματικα δεν το εχω με τα τηλεφωνα,μπερδευομαι με τοσες επιλογες εγω 2-3 κριτηρια επιλογης ειχα και μετα το κραταω κανα 3χρονο(οπως το προηγουμενο):cry: Ασχετο αλλα δειτε εδω πως οι παραπανω επιλογες σε οτιδηποτε μας κανουν..λυπημενους και οχι χαρουμενους! (εγω ας πουμε τον καταλαβαινω το ανθρωπο..καλα τα λεει):(:O
  6. χωρις καν δευτερη σκεψη? Αν δεν ημουν φυσει και θεση αντιθετος με τα "μηλα" ισως το σκεφτομουν..και αφου το σκεφτομουν θα το ξεχναγα γιατι ειναι πανακριβο! :lol:
  7. καλησπερα, αν και ειδα οτι στο νημα εχετε φτασει στις 800σελ και το ερωτημα μου ειναι μαλλον ερασιτεχνικοτερο,ρωταω! Ενδιαφερομαι για αγορα ΝΟΤΕ 3 αυτα που με απασχολουν ειναι: -οθονη(καταναλωνω πολυ media λογω δουλειας αλλα και διασκεδασης) οταν λεω media,εννοω διαβασμα απο ιντερνετ,μπολικο σερφαρισμα,αρκετα βιντεο,σιγουρα μουσικη/audiobooks. -Gps αρκετα ταξιδια απο και προς ελλαδα,επισης μεσα στην πολη+σε γειτονικες.Βασικο! -Μνημη οχι μονο για αποθηκευση,αλλα για να κανω ολα τα παραπανω ταυτοχρονα..ταυτοχρονο ανοιγμα νομιζω οτι παιζει κανονικα..ειναι χωρις κοληματα? -Μπαταρια Απαραιτητα να κανει τα παραπανω για μια μερα(12ωρο).. δεν θελω να μπω στην λογικη της δευτερης μπαταριας. επισης βασικο:Δεν θελω να μποω στην λογικη να παιξω με αλλες ρομ,φλασαρισματα ή δεν ξερω τι αλλο. Plug and play δηλαδη. Δηλαδη δεν με ενδιαφερει αν με μια αλλη ρομ ειναι καλυτερο στην μπαταρια,λυνει ενα αλλο προβλημα.Οχι τουλαχιστον στην αρχη! Οποτε μιλαμε για .."μαμισιο"(που το θυμηθηκα τωρα αυτο?) αν κανει τα παραπανω.. Καθε βοηθεια δεκτη!:O
  8. φιλε δεν το ειπα σωστα προφανως.. η αλλαγη ρομ απο μενα τελος παντων:X οπως και να εχει,ακομα δεν εχω καταληξει στο επομενο. το ΝΟΤΕ 3 ηταν η προηγουμενη επιλογη..ισως να μην παω καν εκει. Θα δω!
  9. Να ξεκαθαρισω οτι δεν παραπληροφορω..ειπα απλα οτι εγω δεν θελω να μπω στην λογικη των rootαρισματων(αν τα λεω σωστα). Ειπα και ξαναλεω,οτι ΕΓΩ δεν θελω να το κανω,οχι οτι δεν γινεται.. Αν καποιος θελει μπορει να το κανει και να ειναι οκ!! Το κινητο ειναι μια χαρα!!! Οθοναρα,μπολικη μνημη,καλη καμερα, το flyme μαθαίνεται πανευκολα κλπ Και αν δεν το καταλαβε καποιος,ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κινητο:!: Εγω δεν θελω να μπλεξω με τετοια διαδικασια,ελπιζω να ειναι σεβαστο αυτο..θα το εκανα φυσικα αν δεν εβρισκα αλλη λυση! Οσο για το ΝΟΤΕ ειχα την εντυπωση οτι ειχε μια απο τις καλες οθονες της αγορας(φυσικα ΔΕΝ ειναι 2Κ,αλλα αυτο για την χρηση που θελω ειναι οκ). Ξερω οτι ειναι αβολο αλλα ξαναλεω,αν εχει κανεις καποια αλλη γνωμη καθε προταση δεκτη:O Και ξαναλεω οτι ολοι εδω μεσα ηταν τρομερα εξυπηρετικοι..δεν αλλαζω τηλεφωνο γιατι δεν βρηκα βοηθεια/το τηλεφωνο ηταν κακο ή οτιδηποτε αλλο,αλλα γιατι δεν θελω να το κανω αν μπορω να το αποφυγω! το τηλεφωνο εκανε λιγο παραπανω απο 300 απο καταστημα εδω στην γερμανια. Ελπιζω να μην "προσβληθηκε" κανενας απο την αλλαγη τηλεφωνου...δεν εχει να κανει με το τηλεφωνο.:ninja::ninja:
  10. χαιρετε, μου απαντησε το Amazon και μου ειπε οτι δεχονται επιστροφη της συσκευης και θα μου επιστρεψουν τα λεφτα.:w00t: Αρα δεν θα μπω στην λογικη της αλλαγης ρομ. Πλεον μαλλον θα κινηθω σε Samsung note 3* το οποιο δυστυχως (θα) ειναι ακριβοτερο. Ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις τους και την προθυμια τους να βοηθησουν,αλλα και τα σχολια ολων :thanks::respect: :cry: Το τηλεφωνο ειναι πραγματι καλο και μου αφησε τις καλυτερες εντυωσεις,αν μπορει/θελει να λυσει καποιος το θεμα μπαταρια,το συνιστω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ* *Αν εχετε καμια γνωμη για ποιο τηλεφωνο θεωρειτε καλο επισης(οθονη,μπαταρια,gps τα κυρια σημεια που θελω ) παρακαλω..ειμαι ανοιχτος σε προτασεις! *..υπαρχει μια κριιτκη μου με υπερ και κατα λιγες σελιδες πισω. Δεν εχει να κανει με χαρακτηριστικα και antutu αλλα σαν τελικος(πιο τελικος δεν γινεται) χρηστης :lol:
  11. οταν λες full wipe εννοεις τα παρακατω βηματα: Απο το (ελληνικο μενου) ":σχετικα με το τηλεφωνο"-->"Αποθηκευτικος χωρος" -->εκαθαριση αποθηκευτικου χωρου" και σβηνω τα παντα πριν κανω εγκατασταση? Επισης δινω δικαιωματα root πριν την εγκατασταση? κερδιζω σε μπαταρια(αλληλουια),χανω κατι αλλο(πχ ελληνικα,καποιες λειτουργιες,γραμματοσειρες)? :O ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το εχω κατεβασει και περιμενω απαντηση απο την ..Αmazon αν δεχεται επιστροφη(!):cry: Αν οχι,ξεκιναω! Ρωτησα και τον επομενο φιλο,ρωταω και εσενα ελπιζοντας να μην γινω βαρετος,"κερδιζω" σε μπαταρια αλλα χανω σε κατι αλλο με την 4.5.6.??
  12. τις (ξανα)διαβασα. Νομιζω οτι μπερδευτηκα περισοτερο.. ΠΩΣ κανεις αναβαθμιση σε 4.5.6? ΠΩΣ μπορεις μετα να εχεις Google PlayStore? Εχω λογαριασμο στο Flyme στο τηλεφωνο αλλα μαλλον χρειαζεται υπολογιστης? Κατεβαζω εκει την εκδοση ROM και μετα την περναω στο τηλεφωνο? ΤΙ ειναι το data wipe? θελει ειδικο app(ειδα οτι υπαρχει καποιο) Μπορει καποιος να γραψει εναν οδηγο για αναβαθμισης? (εκτος αν υπαρχει ηδη :O )
  13. οκ..το δοκιμαζω επι τοπου. Ελπιζω να τα διορθωσει το θεμα με την μπαταρια! ερωτηση: ενα λινκ που διαβασα και μιλαγε για πολυ καλη μπαταρια, εχει ημερομηνια 19 Dec 2014, 08:23. Ποτε βγηκε η 4.5.6 που διορθωνει τα προβληματα? Εδω http://www.flyme.cn/en/firmwarelist-29-1.html λεει οτι βγηκε Σεπτεμβρη. Η προηγουμενη (4.2.8.2l) βγηκε Μαϊο!! Πως το αρθρο μιλαγε για πολυ καλη μπαταρια απο τον..Δεκεμβρη??? :wacko: ρε μηπως μας δουλευουν τα αρθρα? :X
  14. ερωτησεις: 1)full wipe=επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? 2)αναβαθμιση μεσα απο το flyme? αν ναι,πως? 3)υποστηριζει ελληνικα απροβληματιστα?
  15. Aρα κατι γινεται με το δικο μου λες? Αν με ηπια χρηση ιντερνετ και ελαχιστο GPS δεν βγαζει ουτε μεχρι το απογευμα τοτε,Houston we have a problem! :( Παντως εγω δεν επεσα στην παγιδα οτυ Μαρκετινγκ..εχω κρατησει 4-5 λινκ που μιλαγαν για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μπαταρια ρε ****τι. Για αυτο και το τολμησα! :cry: Ειδα ηδη στο Amazon μπορω να το επιστρεψω..Αν δεν βελτιωθει οπως εγραψα(και δεν το θελει καποιος απο εδω μεσα) το εδωσα πισω ..και ειναι κριμα γιατι η οθονη τα σπαει! :cry: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αριθμός έκδοσης Flyme OS 4.1.1.1I (αυτο εννοεις?)
  16. καλησπερα.. ειμαι δευτερη μερα με το τηλεφωνο(με καρτα τηλεφωνιας εννοω) και οι εντυπωσεις ειναι αναμικτες Η οθονη παραμενει πολυ καλη και αυτο που ηθελα.Μεγαλη,καθαρη,χαρμα οφθαλμων για να καταναλωνεις media. GPS αμεσο,κλειδωνει αμεσως και με ελληνικη πλοηγηση(χαρτες απο Play store). Σημα βρισκει παντου(τηλεφωνιας) και νομιζω οτι η κεραια του ειναι καλη(καλυτερη απο το παλιο μου Σαμσουνγκ) Αναγνωριση αποτυπωματος αμεση...σχεδον ακαριαια! Ηχειο αξιπρεπεστατο,αν και η θεση του (χαμηλα πισω) καθως και οτι ειναι μονο ενα περιοριζει λιγο τις δυνατοτητες του. Flyme ευκολοτατο και μαθαινετε στα πρωτα 20 λεπτα. Φωτο καλες(σε zoom 4x ομως δεν μπορει να κανει αυτοματη εστιαση..χειροκινητα ναι). Για μενα μικρο το κακο. Ολα αυτα ομως εχουν ενα για μενα αξεπεραστο κακο:η Μπαταρια Δεν ξερω αν ειναι επειδη ειναι αρχη ακομα και θελει καποια φορτισματα(τωρα που μιλαμε κανω το 3ο), αλλα ακουστε πως πηγε σημερα: Το φορτιζω πληρως και το βγαζω απο την φορτιση 11 το βραδυ. Κλεινω wifi και αφηνω το τηλεφωνο μεχρι το πρωι. Πρωι γυρω στις 8μιση το τηλεφωνο ηταν στο..86%. Κοιτωντας που φαγωθηκε η μπαταρια ειχε στου "Χαρτες" με ενα ποσοστο πανω απο το μισο. Πριν το φορτισω ειχα βαλει GPS και πλοηγηση για περιπου 5 λεπτα(μια δοκιμαστικη διαδρομη) και το εκλεισα. Βγηκα απο το GPS,δεν πατησα ομως απο τις "εφαρμογες" αναγκαστικη διακοπη στους "χαρτες".Δεν το εκανα ποτε μεχρι τωρα. :worry: (..eδω να σημειωσω οτι ειδα και τα πρωτα σημαδια ζεστης στο κινητο,οχι τιποτα τρομερο αλλα ζεστη με 5 λεπτα GPS? :blink: ) 9:00 ξαναεβαλα GPS για μια διαδρομη 19 λεπτων. Στο τελος της διαδρομης η μπαταρια ειχε πεσει στο 72% 14% για περιπου 19 λεπτα GPS(!) Απο εκει και περα το χαος.. Με απλη χρηση(ιντερνετ,οχι ομως βιντεο ή μουσικη,ελαχιστο twitter(30-40 λεπτα συνολικα),διαβασμα 3 email) στις 15:00 η μπαταρια ηταν στο 7%,οπου και το εβαλα σε flying mode μεχρι να γυρισω σπιτι για να μην αδειασει τελειως. Η ζεστη στο τηλεφωνο εκανε παλι την εμφανιση της μετα απο περιπου 20 λεπτα στο ιντερνετ. Επειδη εμενα GPS και μπαταρια για μια μερα (12 ωρες) ειναι βασικοτατα,δεν εχω μεινει ευχαριστημενος.:cry: Αν δεν καλυτερευσει η κατασταση μεχρι Τεταρτη-Πεμπτη(δηλαδη 5-6 φορτισματα/ξεφορτισματα) τοτε...πωλειται τηλεφωνο ελαφροτατα μεταχειρισμενο(αν και νομιζω οτι μαλλον μπορω να το επιστρεψω με επιστροφη χρηματων). :( Αυτα απο μενα.. αν εχει καποιος καμια ιδεα γιατι ή αν ξερει πως/αν αντιμετωπιζεται το προβλημα,καθε προταση δεκτη! :(:(
  17. ..μηπως ξερετε αν εχει σημασια να το αφησω να ξεφορτιστει τελειως πριν το φορτισω παλι? Καπου διαβασα ποτε μην το αφηνεις να πεσει κατω απο το 10%(αν μπορεις φυσικα). Ισχυει ή απλα δεν εχει καμια σημασια? (υπενθυμιση: ειναι η πρωτη φορτιση απο μενα :O
  18. θενκς.. ακομα δεν το πετυχαινω αλλα μαλλον ειναι θεμα συντονισμου!
  19. Συγγνώμη..δίκιο έχεις Όχι κάρτα μνήμης, αλλά κάρτα τηλεφωνίας εννοούσα!!! Που θα πει, θα μάθω και την ορολογία. Ξέρει κανείς πως/αν βγάζω screenshot???
  20. Αριθμός έκδοσηςFlyme OS 4.1.1.1I Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό..? Αν ναι,Λες να χρειαστώ αναβάθμιση ;; microsd μπορεί να είναι minisd..εννοώ ότι είναι μικρότερη κάρτα από αυτή που έχω τώρα! Ξέχασα να πω: η αναγνώριση δαχτυλικου αποτύπωματος είναι άμεση!
  21. Λοιπόν ήρθε... Εντυπώσεις των πρώτων λεπτών Μεγάλο Οθοναρα Γρήγορο Παντού Ελληνικά εκτός από δυο μενού (νομίζω " συντομεύσεις" + "ελαφρές εφαρμογές") Κάμερα σούπερ(για όσους τους ενδιαφέρει και η μπροστά πολύ καλή επίσης) playstore ήδη εγκατεστημένο(τα καλά της αγοράς από Ευρώπη), άρα έχει τα πάντα. Μενου χωρίς υπομενου..φανταστείτε κάτι σαν το ios των iPhone..Όλα σε συνεχόμενες οθόνες Αν μάθω πως βγάζω screenshot θα ανεβάζω να δείτε Το τηλέφωνο ήρθε με γεμάτη μπαταρία! Παίρνει microsd άρα μέχρι αύριο(ίσως και παραπάνω) είμαι μόνο με wifi, μιας και η παλιά είναι η μεγάλη. Flyme πανεύκολο Το μέγεθος θέλει λίγο να το συνηθίσεις..είμαι 1,90 με νομίζω νορμάλ μέγεθος παλάμης και στο πάνω 15% της οθόνης, δεν φτάνω(!!) Αυτά για τώρα Υγ: Αυτό το κείμενο γράφτηκε στο τηλέφωνο με άρτι κατεβασμένο Swype.
  22. ..ok ομολογω οτι το ειχα για δυσκολοτερο το θεμα με το ρουτ Λογικα δεν θα χρειαστει,αν ναι,ετοιμαστειτε για καθοδηγηση! :rolleyes:
  23. συγνωμη που δεν το διευκρινησα. Μενω Γερμανια οποτε και εξαιτιας των φορων*που κατα πασα πιθανοτητα θα πληρωνα,δεν πηγα σε κινεζικο μαγαζι! *μεταξυ μας,περα απο τελωνειο, το θεμα με τα ρουταρισματα και τα ημικινεζικα μενου με φοβισε περισοτερο!:O
  24. καλησπερα και απο μενα.. To παραγγειλα με 32GB απο το γερμανικο amazon και περιμενω παραλαβη μεσα στην επομενη εβδομαδα. Ημουν μεταξυ αυτου και του Asus Zenfone 2,με κερδισε η καλυτερη οθονη και η καλυτερη καμερα(..επεσε παντοφλα) :wacko: Ελπιζω να μην χρειαστω ρουταρισμα μιας και ειναι ευρωπαικη αποθηκη και καταστημα. Οτιδηποτε εχω σαν εντυπωσεις/αποριες,απο το τελος της επομενης εβδομαδας θα προσπαθησω για κανονικο "review" ενος τελικου(πιο τελικου δεν γινεται) χρηστη. Ευχαριστω οσους βοηθησαν στην επιλογη, χωρις να το ξερουν! bis dann
  25. ..καλησπερα, νεος στο phorum,αν και παρακολουθω καιρο,και πλεον με απορια(ες) θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με τι κινητο μπορω να επιλεξω. Αυτο που θελω απο ενα κινητο ειναι: α)καλυτερη δυνατη οθονη β)μπαταρια. β)gps λογω ταξιδιων απο και προς ελλαδα. δ)καμερα σχεδον αδιαφορο..ειδικα η μπροτινη καμερα (..ναι,ΔΕΝ βγαζω selfie) δ)τιμη εως 300 ευρω Να πω εδω οτι δεν θελω/μπορω να μπλεξω με ρουταρισμα για καλυτερη λειτουργια,αρα αγορα απο Ευρωπη(μενω Γερμανια) Ειχα καταληξει στο Samsung note 3 αλλα πλεον δεν υπαρχει στην τιμη που εχω θεσει σαν οριο. :( Επομενες επιλογες και θα ηθελα την βοηθεια σας σε αυτο ειναι τα κατωθι: -->Asus zenfone 2 -->meizu mx4 pro πιστευετε οτι ειναι λαθος σαν επιλογες? ισως θα επρεπε να δω και καποιο αλλο? εχω την εντυπωση πως και καποιο αλλο θα πρεπει να πληρει τις προδιαγραφες που εχω βαλει,απλα εχω πελαγωσει λιγο μεσα στην τοση υπερπροσφορα μοντελων! :blink: Καθε βοηθεια δεκτη. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...