Jump to content

AbyssD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    640
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AbyssD

  1. Παιδια επειδη δεν παρακολουθω πλεον το θεμα, ειναι ευκολο καποιος που ασχολειτε και εχει δοκιμασει τις roms να μου προτεινει την πιο σταθερη απο bugs και προβληματα και να ερχονται οι ειδοποιησεις απο εφαρμογες κατευθειαν και οχι μετα απο λεπτα?
  2. Αν εχεις Xposed σβηστο και ξανα περνα magisk μετα λογικα θα περναει το safety net
  3. Ευχαριστουμε, ελπιζω να φανω τυχερος, καλες γιορτες!
  4. AbyssD

    Huawei P9 Lite

    Το unlock και το relock του bootloader δεν ειναι πειραμα ειναι μια standard διαδικασια, και αλιμονο αν χαλαγαν τα κινητα απο κατι τετοιο.. Ελα ομως που το Huawei χαλασε και θελει επισκευη στην πλακετα 50€ και ΑΝ φτιαξει.. Αισχος η εταιρεια, οσες φορες ετυχε να μου φερουν φιλοι μου Huawei για φτιαξιμο παντα σου βγαζει την πιστη να φτιαχτει και παλι ΑΝ φτιαχνει..
  5. AbyssD

    Huawei P9 Lite

    Μακραν η χειροτερη εταιρεια που εχω αντιμετοπισει σε περιπτωση brick κλπ! Στην δικη μου περιπτωση ενω το ξεκλειδωσα, το ξανα κλειδωσα και το ξανα ξεκλειδωσα την τελευταια φορα brickare μια για παντα!!! ΑΙΣΧΟΣ Χειροτερη εταιρεια και απο αλλες που ειναι για γελια οπως bluboo, doogee, elephone και αλλες τετοιες.
  6. Καλησπερα παιδια επειδη δεν μου απαντησε κανεις, μπορειτε να μου πειτε απο τα παρακατω ποιο να επιλεξω? Θα αγορασω 3 ιδιας μαρκας και μοντελο. Σας δινω PDF απο το Gdrive μου με τα χαρακτηριστικα και τις τιμες και των 4 https://drive.google.com/open?id=0B4vD0aP6LQh6d1ktNEdWVXRHS2c
  7. Καλησπερα, ειναι ευκολο να μου προτεινετε 9000BTU για υπνοδωματια? Θα παρω 3 με μαξιμουμ 400€ το καθενα
  8. AbyssD

    Huawei P9 Lite

    Μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω?
  9. AbyssD

    Huawei P9 Lite

    Το ποιο ακριβο στο Skroutz κοστιζει 200€ καινουργιο. Αν το βαλεις πανω απο 150€ δεν θα το παρει κανεις.
  10. Ζητω συγγνωμη προκαταβολικα για τα Αγγλικα μου, ρωτησα στο livechat του Banggood για το Priority Direct Mail για να επιβεβαιωσω οτι ειναι τριγωνικη. Hello. Welcome to Banggood Customer Service.How may I help you? abyssd Hello, i would like to know if the Priority Direct Mail shipping method its to avoid customs pay is it like the other stores have the "Triangular method" which the item first going to Europe country and then shipped from there like it was shipped for the first time from Europe? Joyce yes, Priority Direct Mail shipping method can avoid customs pay abyssd The chances to avoid customs are lower than free shipping method or the same? Joyce 100% no custom problem for Priority Direct Mail abyssd 7:38 pm Awesome, ok thank you dear that is all
  11. Καλησπερα παιδια, να ρωτησω στο Banggod το Priority Direct Mail ειναι κατι σαν τριγωνικη η αν πληρωσω για αυτη την μεθοδο θα την πατησω ετσι κι αλλιως? (Προκειται για κινητο)
  12. Να μην ξεχναμε πως η Infoquest και η καθε ψευτο Infoquest παιρνει χονδρικη και συνεργαζετε με μεταφορικες εταιρειες οποτε και πιο φτηνα θα τα παρει και πιο φτηνα θα τους ερθουν. Για εμενα ειναι αδικαιολογητοι με αυτη την τιμη, αν και γουσταρω τρελα Xiaomi λογο των τιμων της, αν ειχα 700€ θα τα εδινα στην Samsung η Oneplus Α και προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η Infoquest ειναι μια εταιρεια ψεμα, μιας και δεν εχει επισημο εγγραφο να μας δειξει την δηθεν συνεργασια με Xiaomi, ουτε και η Xiaomi εχει πει κατι, μονο η Xiaomi πουλαει τα προιοντα της επισημα κανενας αλλος απο οσο ξερω. Οποτε πολυ πιθανο ειναι να τα εχει κανει πλακακια με τα τελωνεια και τα δικα της κινητα να περνανε και χωρις φορο, και να εχει κανονισει ολα τα υπολοιπα να περνανε με πιο αυστηρο ελεγχο ;)
  13. Παιδια καλησπερα, εχει βρεθει τροπος για να φτιαχτει το Fingerprint οταν δεν δουλευει καθολου η οταν δουλευει μονο εφοσον αναψει η οθονη πρωτα?
  14. Γιατι δεν μιλας με Paypal για την περιπτωση σου, δεν νομιζω να σε κρεμασει η PayPal και να φυγουν τα λεφτα στον αερα.
  15. Πανω κατω ιδια ειναι τα χαρακτηριστικα με το Oneplus 3T απλα αν ειναι να παρεις 4/64gb Mi Note 2 στα 380 και πανω δεν αξιζει γιατι υπαρχει το OP3 ποσο οσο να ναι και καλυτερη υποστηριξη λειτουργικου εχει και καλυτερη καμερα αλλα και οθονη συμφωνα με αυτα που ακουγονται για την οθονη του Mi Note 2 ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν νομιζω να ειναι καλη η τιμη, αλλα για καποιον που θα βιαζετε, η για καποιον που δεν θελει να ρισκαρει με το τελωνειο, μαλλον θα ειναι μονοδρομος. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικα δεν θα φερουν εκδοση με 4GB μιας και δεν εχει η Xiaomi μοντελο global με 4gb αρα δεν θα εχει υποστηριξη 800αρας
  16. Γι αυτο ειπα οτι δεν αξιζει το Global γιατι υπαρχει το Oneplus 3T που το βαζει κατω, περα απο την μπαταρια.
  17. Παιδια καλησπερα, εχει βρεθει τροπος για να φτιαχτει το Fingerprint οταν δεν δουλευει καθολου η οταν δουλευει μονο εφοσον αναψει η οθονη πρωτα?
  18. Οχι, απλα ισως δεν μου φτασουν τα 4GB ram και 64GB Rom. Η Τιμη του Global ειναι πολυ πανω ακομα δεν αξιζει.
  19. Μια χαρα ειναι τα δειγματα που μου δειχνεις, ειναι νορμαλ δεν ειναι κακες, και απο οτι λενε και στα Forum το προβλημα μαλλον ειναι software γιατι αν κανεις ρυθμισεις στην καμερα και βγαλεις χειροκινητα βγαζει καλυτερες φωτογραφιες.. Το βασικο προβλημα μου ειναι αυτο με την οθονη, και ισως τα 4GB αντι των 6 που θα παρω.
  20. Σκεφτομαι να το παρω το κινητο αλλα δυστυχως προς το παρον εχω διαβασει τα χειροτερα στο ξενο επισημο forum για την οθονη και την καμερα, εσεις τα εχετε τσεκαρει αυτα τα δικα σας κινητα ειναι αψογα σε αυτος τους τομεις?? https://www.google.gr/search?q=mi+note+2+problems&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=b-AMWY_jPOeP8QeWt4XYDA https://forum.xda-developers.com/mi-note-2/help/xiaomi-mi-note-2-oled-screen-issue-t3503705 http://en.miui.com/thread-547642-1-1.html ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι ευκολο να μας πεις με ποιο ταχυδρομειο και αν πληρωσες τελωνειο?
  21. Αυτη του tora33 ειναι βασισμενη στην Κινεζικη μονο που εχει καποιες τροποποιησεις, μια απο αυτες ειναι τα Ελληνικα. Την 23S δεν την βρηκα στις official περιεργο.. Βρηκα μονο την 20S https://devs-lab.com/download-letv-official-stock-rom.html https://bbs.le.com/zt/eui/le_pro1.html
  22. Σκεφτομαι να δωσω το Mi Note Pro, και να παρω απο Gearbest το Mi Note 2 υπαρχουν μετρα που μπορω να παρω η να προσεξω για να ελατωσω τις πιθανοτητες τελωνειου? Εχει expedited shipping με +5 αλλα ειναι DHL οποτε λογικα ειναι 100% τελωνειο
  23. Εγω σου προτεινω να ξανα περασεις την 11S με ολα τα wipes και μετα το πακετο το Ελληνικο γιατι απο οτι φαινεται την ειχαν πειραξει την Rom που ειχε αρχικα.
  24. 1 μηνα μου εκανε με Μαλαισια post οποτε υπομονη οσοι εχετε επιλεξει αυτο το ταχυδρομειο. Το Tracking δεν ενημερωθηκε απο οταν το στειλανε μεχρι που ηρθε Ελλαδα στην Αθηνα.
×
×
  • Create New...