Jump to content

christod

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About christod

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

christod's Achievements

  1. Το ίδιο πάνω κάτω θα έλεγα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τρελές απαιτήσεις σε ταχύτητες. Δεν μέτρησα ταχύτητες ποτέ, ούτε με Nova, ούτε τώρα. θα πρέπει να κατεβάσω και κανά αρχείο να δω. Απλά είχα σκεφτεί τα χειρότερα.
  2. Τελικά από χθες είμαι επίσημα σε δίκτυο vodafone μετά από 25 έτη σε telestet-tim-wind-nova. Μου ενεργοποίησαν και τους 9 μήνες απεριόριστα (μετά από αίτημα μου) παρότι έκανα την αίτηση φορητότητας στις 29/2. Έχω και volte με το pixel 7a που δεν είχα στη Nova. Σε όσα σημεία πήγα χθες και σήμερα (ήταν αρκετά εκτός από δουλειά -σπίτι ) είχα καλό σήμα και 5g. Στο Παγκράτι κάπου γύρισε σε LTE. Το λέω γιατί το είχα πάρει από φόβο με όσα είχα διαβάσει .
  3. Δεν ξέρω αν παρατήρησε κάποιος (και σε άλλα pixel) ότι με το χθεσινό update βελτιώθηκε πολύ η ακρίβεια του αποτυπώματος. Νομίζω ότι δεν έχει χρειαστεί να προσπαθήσω δεύτερη φορά για να το αναγνωρίσει. Μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά σίγουρα βελτιώθηκε πάρα πολύ.
  4. χαχαχαχαχα...δεν το είχα σκεφτεί!!και μιλάμε ήμουν 25 χρόνια στη nova με αυτόν τον αριθμό. ελπίζω να μην παραμείνω.
  5. δοκίμασα και το chat μήπως ενεργοποιουσαν την προσφορά αλλά είπαν δε γίνεται .τεσπα. κάλεσα αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάποια διαδικασία φορητοτητας στον αριθμό μου. μάλλον είναι πολύ νωρίς. δεν περνάει αμέσως το αίτημα ?
  6. Έκανα χθες αίτηση να πάω στο cu. Έδινε 25gb για 6 μήνες. Πως μπορώ να ακυρώσω τη φορητότητα? ( από nova έρχομαι ). Ή αν του έστελνα κάποιο email να το άλλαζαν ?Δύσκολο φαντάζομαι .
  7. στον φίλο έχει volte. το έγραψε ξεκάθαρα. σε μένα δεν έχει volte που είμαι σε nova. εκτος αν πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι. δεν το έψαξα.
  8. Χθες το πήρα στα χέρια μου. Με android 13 δεν είχα 5g με NOVA. Με το 14 έχει. volte δεν είδα. Όσο έκανε το update σε Android 14 ήταν ζεστό και ανησύχησα λίγο αλλά μετά κομπλέ. Δοκίμασα μια φόρτιση με τον 33w turbocharger της Motorola και από 29% πήγε 65% σε μια ώρα. Μου φάνηκε αργό (και για pixel). Μήπως πρέπει να δώσω τα 25 για τον φορτιστή της Google?
×
×
  • Create New...