Jump to content

DrThanWho

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DrThanWho

  1. Χαίρετε, Δεν έχω αλλάξει ποτέ πάροχο αλλά κοιτούσα τι προσφέρουν τα διάφορα συμβόλαια των άλλων εταιρειών και έπεσε το μάτι μου στο UP της ΗΡΩΝ. Από'τι έχω δει είναι το πιο συμφέρον από όλα. Ή κάνω κάποιο λάθος; Έχω ένα EXCEL που έχω βρει που βάζοντας όλες τις χρεωσεις και τις κιλοβατώρες σου βγάζει το ίδιο συνολικό ποσό (το είχα για διαμέρισμα που νοικιάζω χωρίς δικό του μετρητή για να υπολίζω σωστά τι να χρεώσω). Βάζοντας εκεί τις κιλοβατώρες και πάγιο του UP της ΗΡΩΝ από €116 που μου ήρθε ο τελευταίος λογαριασμό, πήγε στα 97. Το θεωρώ τεράστια διαφορά αυτό. Μπροστά σε κάτι άλλες που το κέρδος είναι €5-10. Εγώ υπολογίζω κάτι λάθος ή όντως είναι έτσι. Καταλαβαίνω το 45% έκπτωση στις κιλοβατώρες. Οι ίδιες εκτωτικές κιλοβατώρες πολλαπλασιάζονται για τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις ή κάνουν εκεί καμία βλακία και πολλαπλασιάζουν με τις μη-εκπτωτικές και μου βγαίνει εμένα περισσότερη έκπτωση που δεν ισχύει;
  2. DrThanWho

    Sony Xperia Z3

    Πήρα σήμερα τηλέφωνο. Τελικά η υγρασία μπήκε από το σπάσιμο και είχε οξειδωθεί όλο το εσωτερικό. Οπότε αναγκαστικά πληρώνω. Αντικατάσταση συσκευής μου είπαν. Ρώτησα αν θα είναι καινούργια και είπαν πως είναι καινούργια απλά δεν θα είναι σε κουτί. Θα δούμε από κοντά τι εννοούσαν.
  3. DrThanWho

    Sony Xperia Z3

    Την έπαθε και το δικό μου από νερό. Έβαλα μόνο τη μεριά της κάμερας στη θάλασσα για 20 δευτερόλεπτα και μετά από λίγη ώρα έσβησε η οθόνη. Το μόνο που παρατήρησα είναι υγρασία στο φακό της κάμερας. Το πήγα στην OmniTech και μου έστειλαν μήνυμα : Το κόστος επισκευής είναι 337.75. Κόστος για αντικατάσταση συσκευής, υγρασία σε όλο το τηλέφωνο, από ΣΠΑ. Αλλά δεν τους έχω πάρει ακόμα να ρωτήσω γιατί δεν είναι στην εγγύηση. Υποθέτω όμως γιατί υπάρχει ένα μικρό σπασιματακι σε μια γωνία.
×
×
  • Create New...