Jump to content

georginos12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About georginos12

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

georginos12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. georginos12

    iPhone 5

    100 ευρω...μου πε στην αρχη οτι ειναι κλειδωμενο...τον ρωτησα πληροφοριες και μου λεει οτι το πηρε μεταχειρισμενο και ενω λειτουργουσε κανονικα με το που πηγε να κανει αναβαθμιση εγινε αυτο..μετα το αφησε ετσι και τωρα το δινει..στις φωτογραφιες φαινεται αριστο,μου δειξε και την οθονη μεχρι που λεει βαλτε sim..
  2. georginos12

    iPhone 5

    εχεις κατι στο μυαλο σου για αυτο που μου λεει?γτ εγω δεν γνοριζω και πολλα
  3. georginos12

    iPhone 5

    παιδια συζηταω με ενα παιδι εδω και κατι μερες για να μου πουλησει ενα iphone 5 σε χαμηλη τιμη...στην αρχη μου πε οτι μαλλον ειναι κλειδωμενο αλλα οταν τον ρωτησα περισσοτερα μου ειπε οτι δουλευε μια χαρα μεχρι που πηγε να κανει αναβαθμιση και προς το τελος κολλαγε η αναβαθμιση και του εβγαζε κατι σαν σφαλμα το κινητο δεν βρεθηκε...μου εχει στειλει φωτογραφιες μεχρι εκει που λεει η οθονη απαιτειται sim...μου πε οτι μολις τη βαλει κανει την αναβαθμιση και γινεται το ιδιο...και δεν μπορει να παρει πισω την αναβαθμιση γιατι εχει κανει εξαγωγη λογισμικου(ετσι γινεται οταν κανεις αναβαθμιση)...αυτο μου ειπε αλλα δεν ειχε μικρη sim για να μου το δειξει κιολας?ξερετε τι σημαινει ολο αυτο?ειναι κλειδωμενο ειναι κατι αλλο?
  4. παιδια χαλασε ο μηχανισμος της καμερας απο πτωση στο p8 lite Μου...ξερεται ποσο κοστιζει περιπου το φτιαξιμο?
  5. τελεια...οποτε τα ξεχναω...σε ευχαριστω πολυ φιλε
  6. τα xtensions ρε παιδια που τα βρισκω?
  7. εχω αγορασει το κινητο απο ελλαδα..ολα καλα αλλα περασα κατι τραγουδια και δεν ξερω που θα τα βρω..δεν υπαρχει καποιο εικονιδιο μουσικης να ανοιξω...μπορειτε να με βοηθησετε?
  8. παιδια θελω να κανω μια ερωτηση...που μπορω να βρω τις επισημες θηκες για το vibe x2 καθως και τη θηκη με τη μπαταρια?
  9. αναζητω για αγορα το lenovo vibe x2..θα θελα να το παρω απο το εξωτερικο..απο ποιο site μοθ προτεινετε να το παραγγειλω?με ενδιαφερει να ειναι αξιοπιστο...ευχαριστω
×
×
  • Create New...