Jump to content

pol2005gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pol2005gr

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

pol2005gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Πληροφοριακα εβαλα αυτη την καρτα μνημης.Μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα και δουλευουν ολα κανονικα και γενικα ειμαι ευχαριστημενος.
  2. Ναι micro SD εννοουσα.Εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτη; Φαινεται καλη και αρκετα γρηγορη και ειναι σχετικα φθηνη.
  3. Γεια σας και από εμένα.Κάτοχος Lumia 640 εδώ και ένα μήνα περίπου.πολύ καλό για τα λεφτά του.το μόνο μείον ίσως η έλλειψη κάποιων εφαρμογών,που νομίζω θα εξαλειφθεί γιατί θα ενδιαφερθούν εταιρίες και developers για ανάπτυξη εφαρμογών αφού νομίζω άνετα μπορεί να συναγωνιστεί το android και to ios. Η ερώτηση μου είναι αν έχει βάλει κάποιος micro sim και ποια έχει επιλέξει,αν δουλεύει γρήγορα και απροβλημάτιστα όπως τώρα και αν τρέχει γρήγορα εφαρμογές όπως τους χάρτες που μπορείς να τους κατεβασεις για offline χρήση.
  4. pol2005gr

    Lenovo A916

    Μαλλον δεν εκανα save. Τωρα ειναι μια χαρα. Ευχαριστώ πολυ!!!!
  5. pol2005gr

    Lenovo A916

    Εκανα αυτο που λεει αλλα ενω εβαζα κανονικα την εγγραφη στη βαση δεδομενων που λεει,οταν εκανε restart η εγγραφη εξαφανιζεται.Το εκανα ακομα και με sql εντολες,αλλα τιποτα.Οταν γινει restart ,οι αλλαγες εξαφανιζονται.Και εδωσα κανονικα root δικαιωματα στον sqliteEditor.
  6. pol2005gr

    Lenovo A916

    Το έκανα Hard reset. Ξαναπερασα και τη rom, ξαναεκανα και hard reset, πάλι τίποτα. Και mb έχω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει.
  7. pol2005gr

    Lenovo A916

    Την s206 εχω βαλει.
  8. pol2005gr

    Lenovo A916

    Εχει κανεις προβλημα με το hotspot; Το ανοιγω,ο υπολογιστης η αλλη συσκευη συνδεονται κανονικα αλλα δεν μπαινουν στο internet...
×
×
  • Create New...