Jump to content

vbroumas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vbroumas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

vbroumas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. υποχρεούται νομικά να στο κάνει,ασχέτως αν δεν φέρνει η ίδια. Απλώς δεν θέλουν ξέρει κάποιος για το πρόβλημα που δεν μου εμφανίζεται η επιλογή LG PC suite στο κινητό όπως το ζητάει για να γίνει η αναβάθμιση?? Σαν επιλογές έχω φόρτιση,συγχονισμός μέσων MTP,Tethering,λογισμικόLG,Αποστολή εικόνας PTP με καμία από αυτές δεν μπορει να προχωρήσει..
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Εχω κατεβάσει το LG PC Suite IV και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: οταν πάω να κάνω την επιλογή για αναβάθμιση λογισμικού μου ζητάω να πάω απότις επιλογές USB να βάλω το LG PC SUITE.κατι τέτοιο δεν υπάρχει .Υπάρχει φόρτιση,tethering κα.Το λογισμικό LG σαν επιλογή δεν αλλάζει κάτι αφού δεν μου δίνεται και πάλι η επιλογή.Φαίνεται απλό αλλα κόλλησα.. Για την κάρτα μόλις την αγόρασα και είναι micro sim.Ειναι δυνατόν να μου δώσανε 3G??? Θα προσπαθήσω και με το 4G LTE switch Μια παρατήρηση όταν αναφέρεστε οτι είναι σε παλίοτερο post η απάντηση,αν σας είναι εύκολο πείτε και το αριθμο του ποστ.Γιατί είναι άπειρα.. Σχετικά με τις παραεισαγωγές μίλησα με δικηγόρο και μου είπε οτι δεν μπορεί να στηριχθεί το οτι επειδή δεν εισάγουν δεν μπορούν να σε καλύψουν.Εφοσον υπάρχει μαμά εταιρεία εδώ οφείλει να δίνει τα πάντα και αντικατάσταση.το αν έχεις καθυστεήσεις λόγω έλλειψης στοκ είναι άλλο θέμα.μου είπε οτι δικαιούμαστε και αντικατάσταση κανονικότητα. Και ας είμαστε σοβαροί ίδιο κινητό είναι αλώςαντι για 16 έχει 32..
  3. αγόρασα από το κατάστημα Smarties το LG G2 32GB (παραεισαγωγή από Ιταλία) και έχω ένα σημαντικό πρόβλημα Δεν μπορώ να συνδεθώ με 4g στο μενού του android δεν υπάρχει ανάλογη επιλογή. Εχω Wind σαν provider, η οποία με ενημέρωσε οτι δεν χρείαζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία (π.χ αποστολη sms στη vodafone) και οτιαπλά το ενεργοποιώ μόνοςμου από το settings Με ενημέρωσαν οτι μάλλον παίζει ασυμβατότητα και να αναφερθώ στην LG hellas H LG Hellas με ενημέρωσε οτι δεν εισάγει τη συγκερκιμένη έκδοσηκινητούκαι για αυτό το λόγο δεν παρέχει υποστήριξη σε αυτό το θέμα.(δεν είμαι σίγουρος οτι αυτό που λένε δεν είναι καταχρηστικό,καθώς είναι από αδελφή αντιπροσωπια της ΕΕ) Η εταιρία που το αγόρασα μου λέει ή να το επιστρέψω και να μου δώσουν τα χρήματα μου πίσω ή να τους το πάω, να το πάνε αυτοί στην lg οπού βρίσκουν την άκρη να το κάνουν (το εχουν κάνει και άλλες φορές,μου είπαν) Υπάρχει άλλη διέξοδος?? το λογισμικό είναι 4.4.2 και δεν βρίσκει το κινητό νεότερη έκδοση για ανανέωση. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...