Jump to content

zerozero

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zerozero

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

zerozero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ναι από το στόμα μου το πήρες που είναι αυτό και ας μας το πει στα ελληνικά Ευχαριστω
  2. Καλησπερα στην παρεα μετα απο δεκα μερες χρησεις του κινητου μπορω να πω οτι ειναι τελειο ! Το μονο κακο ειναι το προβλημα με την διαρκεια της μπαταριας χωρις πολυ χρηση με βγαζει σχεδον μεχρι το απογευμα-βραδυ .ειναι κριμα θα επρεπε να εχουν μεγαλυτερη μπαταρια. .Στο προηγουμενο κινητο που ειχα και το εδωσα στην συζυγο το thl 5000 απο θεμα μπαταριας δεν παιζεται ειναι οτι καλυτερο κυκλοφοεει στην αγορα!
  3. Να ρωτήσω και κάτι άλλο ?Η εάν είναι συνέχεια πάνω από 2.15 τι φταίει? Όλη η ραμ εάν είναι 2.7?
  4. Ευχαριστω για τις συμβουλες σας ! Το κινητο μεχρι τωρα ειναι αψογο ακομη το μαθαινω βεβαια. Του πηρα θηκουλα περιμενω κσι μια αδιαβροχη + ενα τζαμακι μπροστα .......και ειμαι. ετοιμος! Πολλες λειτουργιεςεχει το ατιμο πολλα κολπα ....χαχα. που θα παει θα τα μαθω!:)
  5. Και εγω νομιζω οτι ειναι ψιλοβλακειες …..δεν μπορει να καθαριζει καθε φορα 300 κα 500 mb και μετα απο λιγο να εχει παλι για καθαρισμα αλλα 400 mb .......?? Οσο για το σεκιουριτι μια δυο φορες που μου ειχαν μπει κατι ακαταλληλες σελιδες διαφημησεις εκει εκανε δουλεια τις εσβησε ολες! Τι να πω δεν ξερω ο καθενας πρατει αναλογα με το οφελος που εχει απο τετοια aps
  6. Ναι ε δεν το ηξερα ολα λοιπον μου εφυγε το στρες αν ειναι original. Να ρωτησω και κατι ακομη πια ειναι η γνωμη σας για clenmaster. Και cm security? Στα αλλα κινητα που ειχα μεχρι τωρα τα ειχα βαλει.
  7. Α οκ ευχαριστω θα το δοκιμασω!! .........μολις το εκανα ολα καλα μου λεει ομως χωρα παραγωγης βιετναμ???????
  8. Καλησπερα και παλι παρελαβα το κινητο ολα καλα μια χαρα δουλευει ....…να κανω τωρα ομως μια χαζη ερωτηση πως ξερω αν ειναι γνησιο ? Εκανα δοκιμη στο atutu και ολα δειχνουν ενταξει ..οποτε να μην ανυσηχω ε?
  9. Θελω να μαθω πως μπορω καποιες εφαρμογες να τις βαζω στην microsd.ευχαριστω!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο που γραφουν βρε παιδια για τα κινεζικα κινητα unlocking mobile! Αυτο εννοω!
  10. Καλησπερα και απο εμενα ...ειμαι νεο μελος οποτε δεν ξερω αν γραψω και στο σωστο θεμα τωρα! Σε κανα δυο μερες θα παραλαβω ενα note 4 910c και θα ηθελα να το ξεκλειδωσω θα ειναι ευκολο? Ευχαριστω γιαννης!
×
×
  • Create New...