Jump to content

kirodim_1963

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kirodim_1963

  1. Νομίζω ότι υπάρχουν σοβαρότερες οικογενειακές ανάγκες από το να ξοδεύει κάποιος ένα σκασμό λεφτά κάθε λίγο και λιγάκι για ένα smarphone. Εξάλλου πιστεύω ότι πάνω από 150€ δεν αξίζει κανείς να δίνει για κανένα smartphone.
  2. Το 5άρι που έχω είναι οριακά εργονομικό. Συνήθως θέλω και τα 2 χέρια για να το χρησιμοποιήσω λόγω και της θήκης.
  3. kirodim_1963

    Cubot S200

    13 μήνες άψογης συμβίωσης με το κινητό. Κανένα πέσιμο , ούτε μία γρατζουνιά μέσα σε flip case με την ζελατίνα οθόνης όπως το είχα παραλάβει από my24shop.gr. Απροβλημάτιστη λειτουργία σε μπαταρία , κλήσεις , φόρτιση , κάμερα , παιχνίδια , gps , ήχος , βίντεο , μουσική . Η μπαταρία σκύλος κρατάει 1,5 μέρες με παιχνίδια και ιντερνετ, facebook κλπ . Φεύγω για δουλειά το πρωί με 100% και αν δεν μιλήσω καθόλου στο κινητό ή δεν το χρησιμοποιήσω με άλλο τρόπο γυρίζω το απόγευμα με 100% . Συνεχίζουμε ακάθεκτα γιατί δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή. Ούτως ή άλλως έχω 2 χρόνια εγγύηση απο my24shop.gr. Φωτογραφίες για τα λεφτά του καταπληκτικές.
  4. kirodim_1963

    Cubot S200

    Πρίν λίγο διάστημα είχα στείλει e-mail στην CUBOT για την αναβάθμιση και τον τρόπο που έπρεπε να ακολουθήσω. Μου έστειλαν οδηγίες που από τα λίγα που μπόρεσα να καταλάβω, ήταν ότι το πράγμα λειτουργούσε λίγο ερασιτεχνικά ( με παρέπεμψαν σε κάποιο μπλόκ , που έπρεπε να κατεβάσω κάποιο λογισμικό κλπ).Αίσχος. Οποιαδήποτε σοβαρή εταιρία δεν σε παραπέμπει σε μπλόκ. Έχει στο site της το λογισμικό αναβάθμιση και τις οδηγίες.
  5. kirodim_1963

    Cubot S200

    Έχω πάρει και εγώ ένα S200 απο τα μέσα Ιουλίου και μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω κανάνα πρόβλημα. Η μπαταρία με σκληρή χρήση(παιχνίδια) κρατάει 1 1/2 μέρες. Αν δεν παίξω παιχνίδια και πάντα σε 2G δίκτυο μπορεί να κρατήσει και 3 μέρες. Δεν χρησιμοποιώ data. Μόνο wifi όποπυ και όταν το χρειαστώ(το ενεργοποιώ εγώ) . Δουλέυω το battery doctor αρκετά . Οι κάμερες του πολύ καλές . Πήρα και μια δεύτερη ματαρία (κάβα) με 7,90 € απο my24shop.gr (αγία παρασκευή) και μια δεύτερη πλάτη (απο afasia.gr) με παραγγελία γιατί επειδή έχω βάλει θήκη που κολλάει στο πίσω μέρος , 'οταν το θέλω χωρίς την θήκη αλλάζω πλάτη. Και δεν σπάει η πλάτη(βγαίνει -μπαίνει πανεύκολα). Το κινητό έχει V_01 και η lock screen είναι το BIG BΕΝ και δεν αλλάζει , όπως επίσης δεν υπάρχει καθόλου η παραμετροποίηση όπως όταν αλλάζεις σελίδα στα προγράμματα( να φεύγουν δεξιά - να φεύγουν αριστερά -να κάνουν σαν κύβος κλπ) . Έχει μόνο έναν στάνταρτ τρόπο. Επίσης όταν προσπαθήσω να κάνω αναβάθμιση μου λέει ότι είμαι ενημερωμένος. Μα η έκδοση V_05 ή V_08 που διαβάζω εδώ τι είναι και πως γίνεται. Ξέρει κανείς ;
  6. Σπουδαίος διαγωνισμός όπως πάντα από το myphone.gr
×
×
  • Create New...