Jump to content

vagelisfil87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vagelisfil87

  1. Dual sim είναι το κινητό αλλά έχω μόνο μια κάρτα μέσα. Πριν που είχα Wind δε συνέβαινε. Έπαιρνα κανονικά ειδοποίηση sms αν είχα μια κλήση οταν δεν έπιανε το κινητό ή αν ήμουν κατειλημμένος αλλά όχι αν απέρριπτα κλήση. Το θεωρώ άσκοπο, αφού βλέπω και απορρήπτω μια κλήση να μου έρχεται ειδοποίηση για αυτή.
  2. Δηλαδή είναι φυσιολογικό να παίρνω μύνημα "ΕΙΧΑΤΕ 1 ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΤΗΝ (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) (ΩΡΑ)" κάθε φορά που απορρίπτω την κλήση? Πρώτη φορά το βλέπω αυτό, στο παρελθίν δε το έχω ξανασυναντήσει.
  3. Ε ναι, αλλά δε θέλω να απενεργοποιήσω την υπηρεσία αλλά να βρω για ποιο λόγο το κάνει γιατί δε μοιάζει για φυσιολογικό.
  4. Πρόσφατα έκανα συμβόλαιο Cosmote κινητής και έχω την παρακάτω απορία. Πάντα όταν απορρίπτω μια εισερχόμενη κλήση αμέσως μετά λαμβάνω το κλασσικό sms που παίρνουμε όταν μας έχει καλέσει κάποιος και δεν ήμασταν διαθέσιμοι. Γιατί γίνεται αυτό και πως απενεργοποιείται? Έχω ενεργές τις υπηρεσίες VoLTE, VoWiFi, Message+ και η συσκευή μου είναι Galaxy Note10+ (Android 10].
  5. Μιας κι έχει οριμάσει αρκετά αυτή η τεχνολογία ξέρει κάποιος να μου πει, τελικά όταν χρησιμοποιούμε VoLTE αν καταναλώνονται δεδομένα από το πρόγραμμά μας (πέραν του χρόνου ομιλίας)? Ρωτάω επειδή ψάχνοντας έχω διαβάσει διάφορα αλλά τελικά δεν έχω καταλάβει τι παίζει, άλλοι λένε ότι τα δεδομένα αυτά είναι σε κανάλι που δε χρεώνεται, άλλοι το αντίθετο... και η Cosmote στη σελίδα της δεν αναφέρει κάτι.
  6. Λογικά κάποια τελωνειακή κομπίνα πρέπει να είναι αντίστοιχη με τα priority lines των Bangood και GearBest αλλά πιθανότατα προς δικό τους όφελος. Για εμάς δε ξέρω αν υπόκεινται σε δασμούς τα δέματα από Τουρκία ή τα πιάνει το καθεστός Ευρωπαικής Ένωσης.
  7. Παρατηρώ συνέχεια σε μικροαγορές που κάνω από eBay ότι τα tracking numbers έχουν μια μορφή ***********YP και όταν τα κάνω αναζήτηση με 17track κλπ μου βγάζει κάποια βήματα του δέματος και μετά ότι το tracking έγινε Τούρκικο *********TR. Αν το ψάξω μετά με το Τούρκικο tracking βγάζει ότι αναχώρησε από Κωνσταντινούπολη και μετά κανένα άλλο ίχνος. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτή τη μέθοδο που στέλνουν οι Κινέζοι με ενδιάμεσο την Τουρκία και γιατί δεν υπάρχει κανονικό tracking με GR?
  8. Καλησπέρα Έψαξα λίγο στο νήμα αλλά δεν βρήκα αυτό ακριβώς που θέλω και επειδή δεν έχω κουράγιο να διαβάσω 430+ σελίδες αν έχετε την καλοσύνη να με βοηθήσετε για να λύσω μια απορία μου. Η γυναίκα μου έχει ένα Note 9 N960F 8/512 (exynos) και δεν μου εμφανίζει διαθέσιμη αναβάθμιση για να πάρει το Android 10 με One UI 2.0 όταν κάνω χειροκίνητο έλεγχο ούτε όταν το ελέγχω από το Smart Switch στον υπολογιστή μου. Πάντα λέει ότι έχω την τελευταία αναβάθμιση. Η συσκευή αγοράστηκε καινούρια από σκρουτζομάγαζο Ελλάδας με CSC ΧΕΟ (Πολωνίας) και στις ρυθμίσεις έχει περαστεί multi-csc EUR/EUR,EUR/XEO. Όλα στο κινητό είναι stock και official χωρίς root κλπ. Οι αναβαθμίσεις ασφαλείας και το firmware είναι από Ιανουάριο 2019 και απ' ότι είδα και σε EUR αλλά και σε XEO έχουν βγει αρκετές ενδιάμεσες πέρα από τις τελευταίες με Android 10. Απ' ότι καταλαβαίνω κάτι σκάλωμα έχει φάει με τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις. Υπάρχει τρόπος να το ξεκολλήσω χωρίς να κάνω factory reset γιατί θέλει πολύ χρόνο μετά να ξανασεταριστεί το κινητό?
  9. Να ερωτήξω... Έκατσα και διάβασα κάπου 10 από τις 29 σελίδες για να καταλάβω τι παίζει και ζαλίστηκα λίγο και να πω την αλήθεια μπερδεύτηκα περισσότερο στο τέλος. Διάβασα και την σελίδα της Wind, εκεί και αν δε βγάζεις άκρη με τίποτα... Ξέρω ότι αυτά που ρωτάω ίσως έχουν ξανα-απαντηθεί εδώ μέσα, αλλά αν έχει κάποιος την καλοσύνη ας μου πει αν τα κατάλαβα καλά ή να μου εξηγήσει τι παίζει σε μια γραμμή αν λέω αρλούμπες. Έβαλε η πεθερά μου σταθερό στη Wind και της δώσανε "δώρο" μια κάρτα F2G και μια κάρτα "SimpleFi on the go με κάρτα" την οποία μου την έδωσε αφού δε την χρειάζεται. Την έβαλα σε ένα 4G tablet που έχω για να το χρησιμοποιώ χωρίς tethering και WiFi όταν είμαι έξω και δουλεύει μια χαρά. Στην αρχή νόμιζα ότι κάθε μήνα θέλει να κάνω μια ανανέωση για να έχω δεδομένα αλλά την προηγούμενη εβδομάδα που πέρασε ο πρώτος μήνας είδα ότι ανανεώθηκε αυτόματα 1 GB μέχρι τον επόμενο μήνα. Τελικά τι παίζει με αυτή την κάρτα? Θα έχω 1 Gb κάθε μήνα χωρίς να κάνω τίποτα και πριν κλείσει χρόνο (ή μήπως στους 2 μήνες) θα πρέπει να κάνω μια ανανέωση? Αν καταναλώσω παραπάνω από το 1 Gb (δε το νομίζω - απλά να ξέρω) μετά τι γίνεται? Κλειδώνει και πρέπει να πάρω να την ξεκλειδώσουν? Αν θέλω παραπάνω δεδομένα, μπορώ να κάνω με κάρτα μια ανανέωση και όλα καλά?
  10. Σας ευχαριστώ παιδιά, αυτή τη διευκρίνηση ήθελα γι' αυτό τόνισα το ταυτόχρονα. Άρα η υπηρεσία TwinSim δεν κάνει για αυτό που θέλω εγώ. Αυτό με το SimpleFi, δεν το είχα κατά νου, θα το κοιτάξω όμως. Ευχαριστώ για τη συμβουλή.
  11. Έριξα μια "γρήγορη" ματιά στο thread αλλά δεν βρήκα ακριβώς τη διευκρίνηση που ήθελα και 35 σελίδες θέλει πολύ χρόνο για να τις διαβάσω διεξοδικά... Έχω συμβόλαιο κινητής Wind με πακέτο ομιλίας και δεδομένων στο κινητό μου. Έχω και ένα 4G tablet. Μπορώ με την υπηρεσία TwinSim να βγάλω μια 2η SIM και να την έχω στο tablet μου και να καταναλώνω από εκεί τα δεδομένα που έχω στο πρόγραμμά μου, αλλά ταυτόχρονα να λειτουργεί και το κινητό και να μπορώ ταυτόχρονα να χρησιμοποιώ δεδομένα και από εκεί??? Γίνεται αυτό τεχνολογικά ή πρέπει να κάνω 2ο συμβόλαιο μόνο με δεδομένα αποκλειστικά για το tablet? (Με λίγα λόγια ψάχνω μια πρακτική και εύκολη λύση για να μην χρησιμοποιώ το tethering όταν δεν είμαι σπίτι.)
  12. Ίδια απάντηση θα πάρεις και από εκεί. Δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας παντού. Πρέπει να σταθείς πολύ τυχερός και να μη το ψάξουν ή να στο φτιάξουν στη ζούλα όπου και να απευθυνθείς.
  13. Διάβασε αναλυτικά και προσεκτικά την περιγραφή προϊόντος. Εκεί λέει τα πάντα για το αν είναι σε συσκευασία retail, κανονική ή απλά σε σακουλάκι. Το κόστος αποστολής ή πιθανού εκτελωνισμού.
  14. Έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία N9005ZSUGOH3 (Changelist 5502149) από Hong-Kong και Taiwan? Να μας πει εντυπώσεις, ειδικά για το θέμα bluetooth.
  15. Καλημέρα djchristakis, λογικά αυτό στο κάνει όταν γράφεις Ελληνικά. Πήγενε στις SETTINGS --> LANGUAGE AND INPUT --> HANDWRITING RECOGNITION (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ --> ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ --> ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΥ) και άλλαξε την επιλογή σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
  16. Γεια σας παιδιά. Υπάρχει κάποιος που έχει βάλει την Nordic και μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει λυθεί το πρόβλημα του bluetooth (συνεχείς αποσυνδέσεις - εμφάνιση ότι είναι συνδεδεμένη μια συσκευή ενώ δεν είναι κλπ.)??? Ευχαριστώ
  17. Δοκίμασα και την N9005DXUGBOF1 από Σιγκαπούρη - Φιλιππίνες. Το πρόβλημα με το bluetooth δυστυχώς παραμένει!
  18. Όσοι έχετε δοκιμάσει την έκδοση της Σαουδικής Αραβίας και σας δουλεύει κανονικά το bluetooth το διαπιστώσατε το λειτουργεί επανειλημμένα? Εγώ πχ τις πρώτες 2 μέρες δεν είχα δει κάτι περίεργο αλλά μετά όταν ξεκίνησα να πειραματίζομαι διαπίστωσα ότι εξακολουθεί να δυσλειτουργεί με τα γνωστά προβλήματα που οι περισσότεροι ξέρετε.
  19. LeGendGR διάβασε σε (λίγο) προηγούμενες σελίδες του thread υπάρχει η απάντηση της ερώτησης σου.
  20. Ξέρει κανείς πώς κάνουμε downgrade από 5.0 σε 4.4.2 χωρίς να πειραχτεί το Knox? Φλασάρουμε απλά την 4.4.2 από πάνω με το Odin ή θέλει και τίποτα άλλο???
  21. Εγώ πάλι το Samsung Gear 2 Neo με την τελευταία έκδοση περασμένη. Αποσυνδεέται συνεχώς, το κινητό για κάποιο λόγο δείχνει οτι είναι ακόμα συνδεδεμένο με το bt του αυτοκινήτου. Το Gear όταν ξεσυνδέεται μετά δε μπορώ να το ξανα-συνδέσω με τίποτα κλπ κλπ... Συνήθως θέλει restart για να φτιάξει μετά. Με την KitKat δεν έκανε τίποτα απ' όλα αυτά.
  22. Μια ενημέρωση. Μιας και δεν κατάφερα να βρω pit file για έκδοση BOD6 και το κινητό μου δεν δέχεται καμία από όσες έχω δοκιμάσει (σφάλμα ext4 invalid image size), εγκατέστησα με επιτυχία την πρόσφατη N9005XXUGBOD8 (από Ιρλανδία Ο2) και μετά δοκίμασα και την ακόμα νεότερη N9005XXUGBOEA (από Σαουδική Αραβία) και το πρόβλημα με το Bluetooth παραμένει. Να σημειωθεί ότι έγινε factory reset - wipe data πριν και μετά από όλες τις ενημερώσεις και οι ρυθμίσεις περάστηκαν από την αρχή και όχι από κάποιο backup. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Μάλλον το κόβω να το γυρίσω ξανά σε KitKat που όλα δούλευαν ρολόι.
  23. Καλημέρα monster1971. Ναι δυστυχώς το Note 3 δεν διαθέτει ραδιοφωνικό δέκτη. Αν έχεις κάποιο καλό πρόγραμμα στον πάροχο σου με αρκετά Gigabytes υπάρχουν εκατοντάδες δωρεάν εφαρμογές streaming ράδιο. Οι πιο γνωστές είναι το TuneIn, Greek Radio, E-Radio κλπ. Δεν έχει καμία σχεδόν διαφορά το ένα με το άλλο εκτός από τις εμπορικέ εκδόσεις (με πληρωμή) που παρέχουν κάποιες επιπλέον επιλογές. Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να τα δοκιμάσεις για να δείς ποιές εφαρμογές έχουν τους σταθμούς που σου αρεσουν εσένα.
  24. Εμένα πάλι τίποτα. Ίσως αλληλοεπηρεάζεται με κάποια άλλη ρύθμιση του S-Pen. Τέλοσπαντων θα το ψάξω λίγο παραπάνω. Πάντως αυτό που αγοράζουμε κινητά εμπορικής τιμής 800++ € και γεμίζουμε 774 σελίδες σε φόρουμ για να δούμε τι παίζει με όλες αυτές τις μπαρούφες πρέπει να το κοιτάξουμε όλοι μας :p . Pit file για να περάσω την ελληνική Cosmote (COS) υπάρχει μπας και δει άσπρη μέρα αυτό το κινητό???
  25. Και γω αυτό φαντάστηκα, την απενεργοποίησα, έκανα επανεκίνηση αλλά τα ίδια. Και μου φαίνεται πως όταν είχα κάνει hard reset το κινητό μετά δούλευαν μια χαρά αυτά. Στην πορεία πρέπει να προέκυψε το πρόβλημα. Έχεις κάνει και συ αλλαγή Rom από κάποια χώρα σε κάποια άλλη?
×
×
  • Create New...