Jump to content

val_f

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About val_f

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

val_f's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα υπάρχει τρόπος τα κουμπιά πλοήγησης να κρύβονται αυτόματα όπως γινόταν στην προηγούμενη έκδοση miui Έκανα την αναβάθμιση σε 10.2.1.0 και πλέον εμφανίζονται σταθερά.
  2. Καλησπέρα υπάρχει τρόπος τα κουμπιά πλοήγησης να κρύβονται αυτόματα όπως γινόταν στην προηγούμενη έκδοση miui Έκανα την αναβάθμιση σε 10.2.1.0 και πλέον εμφανίζονται σταθερά.
  3. val_f

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα και χρονια πολλά.Πέρασα στο κινητό την VIBEUI_V3.0 1544 LEMONADE και έχω πρόβλημα με το hotspot. Δηλαδή όταν το κάνω hotspot οι άλλες συσκευες συνδέονται αλλά δεν εχουν internet, κάπου είχα διαβάσει ότι το πρόβλημα λύνεται πληκτρολογώντας κάποιες εντολές αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που το είχα δει. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το φτιάξω
  4. kandilak ολα καλα μπήκε η καινούργια ρομ στο Α 808Τ ,TonimanakHTC ( εχω το Α808Τ που δεν υποστηρίζει 3g,4g εδώ στην ελλάδα, αλλα ευχαριστω για την απάντησή σου) εύχομαι καλη συνέχεια στην πολύτιμη συνεισφορά σας στο foroum.
  5. Kandilak ευχαριστώ για την βοήθεια και την άμμεση απάντηση να φανταστώ οτι μπαίνει η καινούργια rom με τον οδηγό που έχει αναρτηθεί στο πρώτο Post για rooted συσκευες? Και μια τελευταία ερώτηση που μάλλον ξέρω την απαντηση :), υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξει το 3g-4g εδώ στην ελλάδα?
  6. Καλησπέρα στη παρέα.Eχω στη κατοχή μου ενα Α808Τ(vibeui_v2.0_9432_st_A808t rooted) Η ερωτησή μου είναι αν μπορώ να περάσω rom για Α806 χωρίς να έχω πρόβλημα ,άν όχι ξέρετε που μπορώ να βρω rom για το συγκεκριμένο μοντέλο?
  7. val_f

    Lenovo K3 Note

    Καλησπερα χθες παρελαβα τo k3 Note.Το προβλημα μου ειναι οτι γενικα σε ringtones η οταν παιζει μουσικη,η ενταση αν και ειναι στο τερμα,δεν ειναι πολυ δυνατη.Υπαρχει καποιος τροπος αυτο να αλλαξει?Κατα τα αλλα το κινητο ειναι παρα πολυ καλο.Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις
×
×
  • Create New...