Jump to content

binidis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About binidis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

binidis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Επεσε κατω και πρασινισε η οθονη του. Πατησα το κουμπι ον/οφφ και απο τοτε δεν ξαναλειτουργησε η οθονη. Ωστοσο πατωντας το κουμπι του ηχου ακουγα τη χαρακτηριστικη δονηση που κανει οταν φτασει στο μινιμουμ, και οταν εβαζα το δαχτυλο μου στον αναγνωστη αποτυπωματος εκανε το χαρακτηριστικο κλικ. Δηλαδη φαινεται μονο η οθονη να μη λειτουργει . Εξωτερικα ειναι σχεδον αθικτη. Το μεταλλικο πλαισιο λυγισε στο σημειο που χτυπησε οταν επεσε. Πιστευετε οτι χρειαζομαι αλλαγη οθονης ή μπορει να εχει χαλασει καποιο ηλεκτρονικο; Ποσο κοστιζει περιπου η επισκευη; Να παω στο καταστημα που το αγορασα ή αλλου;
  2. Το chuwi hi9 plus ειναι προβληματικο; Στο gearbest λεει πελατης στο review οτι λαγκαρει η οθονη αφης. Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το air.
  3. Δεν είχα κάνει λογκιν αλλά επανέλαβα τη διαδικασία και αυτή τη φορά το κουπόνι εξαργυρώθηκε επιτυχώς και ολοκλήρωσα την παραγγελία. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.:)
  4. Από chrome μπήκα. Δεν έχει νόημα να κάνω κάτι άλλο ε; Είμαι στη σελίδα που λέει overview checkout.
  5. Εβαλα τον κωδικό του κουπονιού σύμφωνα με τις οδηγίες, με πήγε στην επόμενη σελίδα που συμπληρώνω τα στοιχεία αλλά... η τιμή έμεινε ίδια. Τι σκατά κάνω τώρα;
  6. Αγόρασε κανείς προιόν σε προσφορά; Το ποσό του κουπονιού αφαιρέθηκε από την τιμή της προσφοράς ή από την αρχική τιμή (που εμφανίζεται διεγραμμένη);
  7. Είμαι ανάμεσα σε LG G3 και Samsung A5
  8. Στο νήμα του Ζ5 εδώ κάποιοι είχαν παράπονα από την κάμερα. Δίνω όχι παραπάνω από 400 ευρώ. Κατά προτίμηση λιγότερα. Τώρα είδα ότι λέει μη διαθέσιμο. Για κλείσιμο το πάνε το μαγαζί; Τίποτα δεν έχει.
  9. Γιατί η αγορά θα γίνει από Γερμανό που δεν έχει μεγάλη ποικιλία. Είμαι μεταξύ Sony Z5 που υστερεί σε κάμερα, Samsung A5 που υστερεί σε επιδόσεις και δεν έχει infrared και Samsung S6 32G που δεν παίρνει επέκταση μνήμης.
  10. Είδα από κοντά Samsung A5, Samsung S6 και Huawei P9 Lite και πιστεύω ότι οι οθόνες των Samsung είναι πολύ καλύτερες. Λιγότερες αντανακλάσεις και πιο ζωντανά χρώματα. Tου A5 λίγο καλύτερη απ' του S6. Γενικά Samsung, Apple και Sony έχουν τις καλύτερες οθόνες.
  11. Νόμιζα ότι μόνο σε ταχύτητα υπερτερεί το P9 lite! Πάω για αυτό λοιπόν... Αν και σκεφτόμουν και το S6。。。。 το οποίο όμως δεν δέχεται SD card και με κλειδώνει στα 32gb rom.
  12. Ανάμεσα στο Huawei P9Lite των 2 GB RAM και του Samsung Galaxy S5 ποιό υπερτερεί σε θέματα: α) οθόνης β) κάμερας γ) ταχύτητας δ) μπαταριας ;
  13. Ούτε σε εμένα το έχουν στείλει ακόμα σήμερα Δευτέρα.
  14. Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, αλλά δεν θα με ξαναδούν σαν πελάτη, για τους λόγους που ανέφερα.
×
×
  • Create New...