Jump to content

caution

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

caution's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. I see... πάντως "It's a feature - not a bug" μου φαίνεται. Δεν νομίζω να έγινε κατά λάθος από την Nokia, απλά την είδαν πιο minimalιστές με αυτή την έκδοση :lol: Τώρα αν πράγματι σε ξεβολεύει, είναι καθαρά θέμα συνήθειας του κάθε χρήστη. Εγώ χάρηκα που με το update δεν χάθηκε τίποτα και κυρίως ότι με το update του Ε-mail application δεν χρειάστηκα να ξαναsettάρω κάτι από την αρχή. Δεν ήταν έτσι πάντα το symbian... :lol:
  2. Βγάζει σκέτο "1 missed call" και πρέπει να πατήσεις Show για να δεις ποιος ήταν. Ήταν αλλιώς σε παλαιότερη έκδοση; Δεν ξέρω. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα το basic γιατί θέλω το Hotmail & Gmail στην αρχική... :ninja:
  3. Σήμερα έβαλα την 54.003 και μαζί και το νέο (2.2.0) Ε-mail. Κανένα από τα προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω! Βγάζει κανονικά ονόματα στις αναπάντητες και τα μηνύματα και νομίζω ότι με την 54.003 ανοίγει και λιγάκι πιο γρήγορα. Γενικά πετάει και έχω να κάνω format πάνω από χρόνο! Αυτό το κινητό το έχω πολύ καιρό (το είχα πάρει σχεδόν στο release) και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω το πόσο με βολεύει και το πόσο καλή μπαταρία έχει!!! :D Έχω και άλλα ακριβότερα κινητά στην διάθεσή μου, αλλά I'm telling you, αν έχει αυτό το κινητό και Auto Focus θα ήταν απλά τέλειο. Θα το κράταγα μέχρι να πεθάνει ο Highlander :lol:
  4. ...τους υποτίμησα τελικά, σόρρυ! Καιρός να βρεις imei... Αν κανείς εκεί έξω έχεις συμβόλαιο ας μου απαντήσει στο εξής: Το ότι "αγόρασα" το "πάσο" μια φορά σημαίνει και πάγια εντολή για τους επόμενους μήνες;
  5. Για τον φίλο με το k550 εκτιμώ ότι θα περάσει... αα και βρήκα και άλλο msn messenger που δουλεύει, λέγεται shmessenger ( http://www.shmessenger.ro/en_US/ ) και δουλεύει μια χαρά ;)
  6. Κάποια βλάβη πρέπει να ήταν, πλέον δουλεύει μια χαρά :)
  7. ...και το mig33 δωρεάν είναι για MSN εκτός αν θες να κάνεις VoIP κτλ οπότε αγοράζεις credits. Πάντως για msn που το χρησιμοποιώ εγώ δεν πληρώνεις μία. Τσέκαρε το ;)
  8. Καλώς ήρθες Balentino και ...με 'γεια το κινητό ;) Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Πράγματι το Morage δουλεύει (P1i + Imode) άρα μαζί με το mig33 είναι οι δύο (μέχρι στιγμής) λύσεις. Όσοι έχετε βρει και άλλα messenger (MSN) που να δουλεύουν με το imode ποστάρετε τα για του υπόλοιπους... και μία παρατήρηση: Το mig33 είναι γρηγορότερο από το Morage όσων αφορά την παράδοση/αποστολή μηνυμάτων MSN ;)
  9. Γεια χαρά, Ενεργοποίησα πριν 2 μέρες (με ένα ΙΜΕΙ από K610im που βρήκα με λίγο googling) το imode και έβαλα τις ρυθμίσεις στο P1i μου. Μπαίνω κανονικά τόσο με opera mini 4.2 (http setting) όσο και με Opera 9.5b και μπαίνω και στο portal άρα όλα καλά. Οι ερωτήσεις τώρα: -Αν τον επόμενο μήνα δεν "αγοράσω" το πάσο (αυτό που κάνει 3,9€) δεν πιστεύω αυτό να γίνει αυτόματα (έχω συμβόλαιο cosmote); Ξέρει κανείς με σιγουριά; -Έχω δοκιμάσει πολλά messenger, ενώ με wi-fi χρησημοποιώ Slick και είμαι ευχαριστημένος με το "imode" δεν δουλεύει (κάτι με πόρτες υποθέτω...). Το μόνο messenger (MSN) που έχει δουλέψει με το P1i (UIQ3) + IMODE είναι το δύσχρηστο mg33. Κανένα άλλο παίζει ρε παιδιά να σωθούμε;
  10. Μα γιατί δεν έχει 802.11n :cry:
  11. Κοίταξα τις λεπτομέριες του λόγου τις αποτυχίας του installation και είδα ότι ηταν signed για το 2006-2007. Άλλαξα την ημερομηνία και τώρα έχω Python!!! I'm getting closerrrrr :D
  12. Και βέβαια! Υπάρχουν κάποια scripts γραμμένα σε python τα οποία κάνουν bypass τον κανονικό installer του symbian (ο οποίος ελέγχει για τα signs) και σου επιτρέπουν να εγκαταστήσεις οτιδήποτε. Απλά δε μπορώ να βρώ τον python για το P1i. Έχω βρει μια εκδοση για UIQ3 selfsigned αλλά δεν θέλει να εγκατασταθεί με τίποτα... Πάντως τα sripts δουλεύουν, αφού σε άλλα κινητά (Ν95, Ν81 κ.α.) που βρήκα το python, μπορούσες να κάνεις install unsigned εφαρμογές! Υπομονή λοιπόν μέχρι να βρω τον πύθωνα!:ninja:
  13. να και ένα link για όσους ενδιαφέρονται να σταματήσουν το SSS (stupid symbian signed) http://finestfones.blogspot.com/2008/03/guidetutorial-how-to-install-unsigned.html
  14. Η python είναι μια γλώσσα προγραμματισμού υψηλού επιπέδου που είναι διαθέσιμη για s60 και UIQ3 αλλά αδυνατώ να την εγκαταστήσω στο P1i μου... Αν την έβρισκα νομίζω ότι θα ήταν δυνατό να παρακάμψω το sign για την εγκατάσταση unsigned εφαρμογών...:)
  15. Μια γρήγορη ερώτηση: Python που να τρέχει στο κινητάκι μας έχουμε βρει; Ας απάντησουν μονο όσοι το έχουν δοκιμάσει...:X
×
×
  • Create New...