Jump to content

lef79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lef79

  1. lef79

    Meizu M2 Note

    πως λεγεται το google installer??και η κινεζικη εφαρμογη??
  2. lef79

    Meizu M2 Note

    δεν ξερω καν τι ειναι αυτο φιλε.σιγουρα δεν το εχει κανει.αν μπορεις βοηθα
  3. lef79

    Meizu M2 Note

    καλημερα και απο μένα.εχω ενα κολλητο μου που αγορασε το m2 note.δεν μπορει με τιποτα να κανει συγχρονισμο επαφων απο το outlook.το κινητο αγοραστηκε χτες απο public. οποιος μπορει ας βοηθησει!!
  4. αυτο καλό είναι γιατι έστω και κατα τύχη απο οτι φαίνεται έπεσα μέσα!!Αν και η κοπέλα που με κάλεσε μου είπε ότι της φαίνεται δύσκολο τέτοια εποχή να έχω πάρει αυτή την προσφορά!!Ε, ρε δούλεμα που τους χρειάζεται...Εσυ φίλε μου που έχεις τόσο καλή τιμή ετοιμάσου για πολεμο!!!!:)
  5. τελικα και ο άγιος φοβέρα θέλει.Πρίν λίγο με πήρε η vodafone και αφού με ρώτησαν γιατί θέλω να φύγω και τους είπα την ιστορία και φυσικα τους δουλεψα οτι η cosmote μου εδωσε το plus 65 στα 27 ευρω.Αφου μου είπε την κλασσικη μπαρουφα περιμένετε μισό λεπτό και μου λεεί οτι μου δίνει το red 1 για 12 μηνες με 25 ευρω.Το δέχτηκα, πηγα στο Γερμανό ακύρωσα τη φορητότητα και όλα καλά.
  6. καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!να σας πω και τη δική μου ιστορία.Συνδρομητής πολλά χρόνια στη vodafone με 2 γραμμες ληγει το συμβολαιό μου αρχές φλεβάρη.Μου κανουν μια προσφορά για τη μια γραμμη "ελευθερα 25" στα 9,78 ευρω οποτε είπα οκ.για την αλλη γραμμη που χρησιμοποιώ πιο πολύ μου δώσανε το προς ολους 400 (+500 προς voda με 5 ευρω παραπανω¨με τελικη τιμή 28 ευρώ.Διαπιστώνω όμως οτι ξεπερνάω τις ωρες και πληρωνα πολυ παραπάνω.παιρνω τηλ. και τους λεω να αλλάξω το πρόγραμμα σε κάτι αλλο.Μου δώσανε το red 1 στα 37 ευρω που νομιζω οτι δεν είναι καθόλου καλή προσφορά. Σήμερα το πρωι πήγα σε καταστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και τους ζήτησα φορητοτητα σε whats up μηπως και με παρει η voda για κατι καλυτερο.Μου δώσανε όμως και καρτα sim και μου ειπαν οτι μεσα στην ημερα θα ενεργοποιηθεί αφου τους εδωσα και 10 ευρω για να μου βαλουν στην καρτα οταν ενεργοποιηθει. Με βαση την εμπειρια σας εκανα καλά η δεν θα με πάρει καν τηλεφωνο η voda?δεν εχω υπογραψει κατι στην cosmote βεβαια αλλα θελω να ξερω αν μπορω να το ακυρωσω εφοσον πηρα sim. ευχαριστω!
×
×
  • Create New...