Jump to content

rankerox

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rankerox

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

rankerox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Νομίζω τα κατάφερα και σ' ευχαριστώ. Λες όμως "εφόσον το κινητό μας είναι root μπορούμε τώρα να αλλάξουμε το modem στο κινητό. Από την CU ROM κρατάμε μονό το φάκελο του modem και ακλουθούμε τον οδηγό που περιγράφεται εδώ όπως είχε αναφέρει και ο Ipokratis στη σελίδα 28 #415 . Φυσικά για να κάνουμε όλες τις ενέργειες που χρειάζεται πρέπει να έχουμε κάνει εγκατάσταση Διαχειριστής αρχείων" και δεν λειτουργεί ούτε το "εδώ", ούτε το "διαχειριστής αρχείων"
  2. σόρυ, επειδή είμαι και λίγο άσχετος, δεν έχω ξανακάνει ρουτ, ποιον οδηγό εννοείς? γιατί ο οδηγός αναβάθμισης από cu se eu παραπέμπει σε site με ρώσικα και δε μπορώ να κατεβάσω το αρχείο. Μπορει να χρειάζεται εγγραφή αλλά δε καταλαβαίνω γρι ρωσικα....
  3. το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ σε άκριβώς ίδιο model και build number. Επίσης έχει παράσιτα το ραδιόφωνο και μου ήρθε με προεγκατηστημένες εφαρμογές που δε θέλω (κινέζικες). Τέλος δε βρίσκει Αθήνα η εφαρμογή lenovo καιρός. Δε θα με πείραζε αν δε δούλευε η δεύτερη κάρτα sim, αλλά θα με ενδιέφερε το 4g. Με τη μπαταρία δεν έχω πρόβλημα. Α! και κατέβασα το root check και μου λέει "root access is not properly installed on this device".
×
×
  • Create New...