Jump to content

kaikala

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kaikala

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

kaikala's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δεν έχει βάλει άλλη εφαρμογή κάμερας. Πως κάνει καθαρισμό των δεδομένων της εφαρμογής της κάμερας;;; Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! ΕΝΤΙΤ: Το βρήκα, στις εφαρμογές είναι. Εκκαθάριση δεδομένων να κάνει ή/και εκκαθάριση προσωρινής μνήμης; ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έφτιαξε! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!
  2. Καλημέρα! Λοιπόν, αγόρασα 2 από τούτα τα κινητά, ένα για εμένα και ένα για την σύζυγο πριν κάνα εξάμηνο περίπου. Από Κίνα. Έχουν πάνω την ROM που έχουν βάλει αυτοί και η οποία είναι μια χαρά. Δεν έχω πειράξει τίποτε απολύτως. Όλα καλά και όλα ωραία, μέχρι που μία μέρα πριν καμιά εβδομάδα περίπου, όταν η γυναίκα μου ανοίγει την εφαρμογή της κάμερας κρασάρει και δεν ανοίγει ποτέ... Τι μπορώ να κάνω δίχως να μπλέξω με ρουταρίσματα κλπ και δίχως να χάσει ότι εφαρμογή έχει βάλει στο κινητό της; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Δεν είδα να το απαντάει κάποιος, εκτός και αν μου ξέφυγε κάτι :p Παίζει κάποια εφαρμογή ή κάποιο addon που να μπορώ να διαβάζω αρχαία και πολυτονικό στον chrome?
  4. Έχει κανένας ιδέα πως μπορώ να βλέπω και να διαβάζω το πολυτονικό σε chrome στο Lenovo μας; Μιλάω για αρχαία κλπ.
  5. Καλώς σας βρήκα! Το παρήγγειλα πριν από 20 μέρες περίπου από vickmall και το πήρα στα χέρια μου το Σάββατο που μας πέρασε. 2 πήρα για την ακρίβεια, 1 για εμένα και 1 για την γυναίκα μου. Το θέμα είναι ότι πριν από αυτό είχα ένα Sony experia mini το ποίο θα πρέπει να το έχω καμια 5ετία και πλέον ούτε μισή μέρα δεν κρατάει η μπαταρία. Η γυναίκα μου είχε ένα I phone 3S εδώ και 8 χρόνια παρακαλώ! Αθάνατο! Αν δεν είχε και αυτό θέμα με την μπαταρία του δε νομίζω να αλλάζαμε άμεσα κινητά :D Το λοιπόν, αφού διάβασα όλα τα σχόλια και ομολογουμένως ήταν πολύ διαφωτιστικά, αποφάσισα να τα παραγγείλω. Η άλλη επιλογή μου ήταν το Asus zen 5 ή το xiaomi MI3-4. Ένας φίλος που με βοήθησε με την όλη διαδικασία και τα παραγγείλαμε από το account του με ζάλισε να πάρω το xiaomi, γιατί έχει φάει κόλλημα γενικά και με τρόμαζε με την ιδέα του 8πήρυνου και ότι θα βράζω αυγά μετά από χρήση του Lenovo. Φυσικά ούτε ζεσταίνεται, ούτε τίποτα και το κινητό πετάει, όπως και η κάμερα που έχει... Βέβαια, με τις μπαχατέλες που είχαμε πιο πριν είναι λογικό να μου φαίνεται ότι πετάει. Το swiftkey είναι ότι πιο χρήσιμο έχουν βγάλει και το εγκατέστησα αμέσως, η πρόβλεψη πάρα πολύ καλή και η ορθογραφία. Επίσης και ένα μικρό θεματάκι είχε με τα μηνύματα, όπου δεν σου αναγνώριζε την επαφή αν δεν είχε το +0030 μπροστά αλλά λύθηκε και αυτό από τις ρυθμίσεις. Μετά την 4η-5η φόρτιση το κινητό με νορμαλ χρήση κρατάει 1,5-2 μέρες άνετα. Έχω πάρει και ένα powerbank που φορτίζει 2 κινητά και είμαι κομπλέ. Γενικώς για τις λίγες μέρες που το έχω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και το προτείνω ανεπιφύλακτα, ειδικά αν συνεχίσει να πέφτει η τιμή του. Τραγικοί στην cosmote, δεν είχαν σε κανένα κατάστημα στα Ιωάννινα micro sim κάρτες και περίμεναν να τους φέρουν. Ας είναι καλά ένα παλικάρι στον Γερμανό εδώ που μας έκοψε τις παλιές που είχαμε για να μπορέσουμε να κάνουμε την δουλειά μας στο Σ/Κ. Λογικά σήμερα θα πάμε να τις αλλάξουμε σε νέες micro γιατί με κομμένες κάρτες έχω μία υποψία ότι καμια μέρα δεν θα τις δει και θα μείνουμε μόνο με την συσκευή και δίχως κάρτα :p
×
×
  • Create New...