Jump to content

Aggelos_Kypraios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Aggelos_Kypraios

  • Ημ. Γέννησης 02/06/1983

Συσκευή

  • Συσκευή
    Galaxy S24 Ultr

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Αθήνα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Aggelos_Kypraios's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

22

Φήμη

  1. Για μένα είναι ακόμα καλύτερο, επειδή με το που αγοράσεις μια frog bundle κάρτα, σου στέλνει απευθείας τον κωδικό της και όχι μετα απο κάποιες μέρες η ώρες οπως το wifigreece 😉
  2. Καλημέρα παίδες. Το buypoint άνοιξε ξανά και φαινομενικά έχει διαθέσιμες όλες τις frog bundle κάρτες. 😁
  3. Καλημέρα παιδιά. Έκανα φορητότητα στο νέο f2g απο q στις 29/06 και έβαλα και 13€ την ιδια μερα, το buy more ενεργοποιήθηκε την 01/07 μέσω αίτησης στο chat και από τότε δόθηκε ξανά το buy more την 01/08 και τώρα 01/09 (έκανα μεταφορά λήξης χρηματικού υπολοίπου με αγορά πακέτου data medium στις 29/08) αλλά δεν με χρέωσε το 1€ που υποτίθεται χρεώνει ανά 2μηνο. Τι φάση? Όχι ότι παραπονιέμαι δηλαδή 🙂
  4. Και στο wifigreece όλες οι frog bundle cards είναι εκτός αποθέματος. Λέτε να κόψουν την μεταπώληση καρτών από e-shops?
  5. Καλησπέρα παιδιά. Στις 02/07 έστειλα το παρακάτω μήνυμα: "Την αίτηση την έκανα το βράδυ του Σαββάτου στο chat της εφαρμογής f2g και Δευτέρα 10:25 έλαβα το μήνυμα 😉" Δεν με χρέωσαν τα 5€ στο κατάστημα για την sim και έκανα ανανέωση μονος μου σε 2ο χρόνο 13€ . Το buy more 2.0 ενεργοποιήθηκε την 01/07.
  6. Aggelos_Kypraios

    5G NR

    Η συσκευή είναι s24 ultra με sim frog. Κεραία δεν ξέρω να πω την αλήθεια επειδή γνωρίζω μόνο το speedtest και το fast και όχι άλλες εφαρμογές μέτρησης κεραιών.
  7. Aggelos_Kypraios

    5G NR

    Escape center Ιλιον με αρκετό κόσμο. Καλησπέρα παιδιά.
  8. Την αίτηση την έκανα το βράδυ του Σαββάτου στο chat της εφαρμογής f2g και Δευτέρα 10:25 έλαβα το μήνυμα 😉
  9. Να πω την αλήθεια όχι. Επειδή λόγω υποχρεώσεων την Παρασκευή έτυχε να κινούμαι στους αγίους Αναργύρους, βρήκα εκεί κάρτα q και το Σάββατο πηγα στο κατάστημα nova Πετρούπολης που πάλι εκεί έτυχε να έχω κάποια υποχρέωση. Υποθέτω ότι ήμουν τυχερός που έπεσα σε 2 εξυπηρετικοί υπαλλήλους σε 2 διαφορετικά καταστήματα (να τα λέμε και αυτά) που δεν με ζάλισαν για να κάνω συμβόλαιο 😄 Αρα το γεγονός ότι γίνεται μεταφορά λήξης υπολοίπου με πακέτο δεν ξεγελάει το σύστημα να μπουν τα 1000 λεπτά και να τραβήξει από υπόλοιπο ευρώ σωστά?
  10. Καλημέρα παιδιά. Απλα θα ήθελα να ενημερώσω ότι την Παρασκευή έκανα αλλαγή το f2g μου το οποίο είχε το παλιο buy more με τα 1000 λεπτα σε q, αλλά επειδή δεν με κάλυπταν οι παροχές για την χρήση μου, ξαναγύρισα το Σάββατο σε f2g και έκανα αίτηση για εκ νέου buy more. Εχθές ενεργοποιήθηκε το νέο με τα 15gb και τα 1000 λεπτά. Οπότε παρόλο που έγινε εσωτερική αλλαγή στο δίκτυο της nova, πιάστηκε σαν φορητοτητα για το buy more. Το αναφέρω γιατί λογικά οποιος θέλει να αναβαθμίσει το buy more, μπορεί να γίνει η διαδικασία πολύ πιο σύντομα και οικονομικά απ ότι αν γίνει φορητοτητα σε άλλη εταιρία και ξανά σε Nova.
  11. Καλησπέρα σας παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση: Γνωριζετε αν κάνω το f2go μου, Q πιάνεται σαν φορητοτητα και νεα ενεργοποίηση στο δίκτυο της nova για να δικαιούμαι και τα 15gb του buy more εκτός από τα 1000 λεπτά που έχω ήδη η πρέπει να περάσω από άλλη εταιρία υποχρεωτικά πρώτα; Σας ευχαριστώ!
  12. Καλημέρα. Μπορούν να τρέχουν παράλληλα και οι 2 εφαρμογές. Η μία από το κανονικό μενού εφαρμογών και η δεύτερη μέσω του secure folder. Εφοσον έχουν ανοίξει και οι 2, από τις πρόσφατες εφαρμογές κάνεις κανονικά και απλά την εναλλαγή τους.
  13. Καλημέρα. Μπορείς να έχεις διπλή εφαρμογή οποία θέλεις με την χρήση του ασφαλή φακέλου. Αυτός βέβαια απαιτεί ένα δεύτερο google account μιας και έχει την νοοτροπία χρησης δεύτερης συσκευής στην δική σου αλλά εγώ έτσι έχω πολλες διπλές εφαρμογές, ακόμα και σε εφαρμογές που απαιτούν πρόσθετη ασφάλεια όπως οι τραπεζικές. Αν έχεις κάνει root το κινητό σου δεν είναι διαθέσιμος, αλλά υπάρχουν εφαρμογές στο play store που κάνουν την ίδια δουλειά περίπου.
  14. Καλησπέρα παιδιά. Εγώ μόλις έκανα την αγορά του flash offer και έγινε κανονικά η παράταση υπολοίπου!
  15. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Θα μπορούσε να γίνει αλλαγή στο όνομα χρήστη μου? Δεν θα ήθελα να φτιάξω απλά άλλο λογαριασμό και δεν βλέπω κάποιο τρόπο να το αλλάξω μόνος μου. Μπορώ να στείλω pm κάπου σχετικά? Σας ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...