Jump to content

jpentz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jpentz

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

jpentz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημέρα και συγνώμη για το ελαφρώς off-topic. Αν θυμάστε από προηγούμενα ποστ μου, αγόρασα και εγω τη συσκευή απο pandawill αλλά δεν μπήκα τελικα στη διαδικασία rootαρισματος, φλασαρισματος κλπ. Εν τω μεταξύ έπεσε στα χέρια μου άλλη συσκευή και δεν το θέλω πλεόν το lenovo. Αν ενδιαφέρεται κανείς να το αγοράσει, στείλτε μου κάποιο πμ. Η τιμή θα είναι πολύ καλή. Ευχαριστώ και παλι sorry για το off topic.
  2. Μετά από το dispute μου έστειλαν το παρακάτω link. http://www.pandawillforum.com/showthread.php?28922-ROM-Stock-Multilanguage-ROM-for-Lenovo-VIBE-X2-Smartphone-sku49833-amp-sku49832 Λέτε να τη δοκιμάσω αυτή τη ROM?
  3. Επειδή όλες οι παραπάνω ενέργειες ξεπερνούν τις τεχνολογικές μου γνώσεις, γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος φίλος από εδώ μέσα ή κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που μπορεί να μου το στρώσει το κινητο;
  4. Φίλε fodas89 να τα δώσω τα 2 δολάρια αν είναι να το διορθώσει το πρόβλημα, αλλά το ζήτημα είναι αν είναι εύκολη η διαδικασία του να περάσω την καινούρια rom. Φοβάμαι μην μπλέξω με άλλα εκεί αν δεν καταλάβω κάτι καλά. Πάντως για καλό και για κακό άνοιξα ένα dispute στο PayPal.
  5. Model number : Lenovo X2-CU Android Version : 4.4.2 Build Number : VIBEUI_V2.0_11443_5.5.1_ST_X2-CU Hardware Version : X2_MB_H1203
  6. Καλησπέρα παιδιά και από εμένα, Είχα παραγγείλει το κινητό πριν 30 περίπου ημέρες από το pandawill και μου ήρθε σήμερα. Αλλά δυστυχώς απογοήτευση. Μέσα στις 2-3 ώρες που προσπάθησα να το δουλέψω κόλλησε 5-6 φορές, έκανε 4-5 restart και γενικά ψιλοχάλια. Προσπάθησα να διαβάσω τις προηγούμενες παρατηρήσεις όλων, αλλά δυστυχώς δεν το πολυέχω το αντικείμενο και έτσι δεν κατάλαβα πολλά. Με λίγα λόγια, θα ήθελα την βοήθεια σας. Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για το τι πρέπει να κάνω έτσι ώστε να δουλεύει σωστά χωρίς κινέζικα και κολλήματα σαν οποιοδήποτε άλλο android κινητό ( ενημερωτικά δεν με ενδιαφέρει να χρησιμοποιώ 2η Sim ); Κάτι που να μου εξηγεί βήμα-βήμα πως πρέπει να το κάνω χωρίς να το κάνω χειρότερα. Αλλιώς καλύτερα να το επιστρέψω και να κάνω ένα claim στο PayPal; Το περίμενα πως και πως και έχω φάει τρελό ξενέρωμα. Please help!!!
×
×
  • Create New...