Jump to content

efi_m

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About efi_m

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

efi_m's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. τα δοκίμασα κ αυτά κ δεν δουλεύει..εχει πέσει κάποιες φορές αλλα έχω θήκη κ τότε δεν μου δημιούργησε πρόβλημα. Θα ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τη rom μην κάνω καμιά βλακεία. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!!
  2. οχι..κατέβασα 2 εφαρμογές αλλά τίποτα
  3. Μπαίνω στη φωτογραφική κ δεν μ αφήνει να πατήσω πάνω στο εικονίδιο για να αλλάξει σε μπροστινή κάμερα. Αν κατάλαβα καλά εννοεις το ubuntu. sorry αλλα δεν τα ξέρω καθόλου ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπαίνω στη φωτογραφική κ δεν μ αφήνει να πατήσω πάνω στο εικονίδιο για να αλλάξει σε μπροστινή κάμερα. Αν κατάλαβα καλά εννοεις το ubuntu. sorry αλλα δεν τα ξέρω καθόλου
  4. Καλησπερα παιδια! Εδω κ λιγες μερες η μπροστινη καμερα δεν δουλευει. Το ειχε παθει κ πιο παλια αλλα διορθωθηκε. Επειδη ειμαι πολυ ασχετη, σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω. Ευχαριστω!
  5. Γεια σας παιδιά...θέλω να πάρω το Coolpad F1 αλλά δεν έχω πάρει ποτέ κινητό από Κίνα..το βρήκα εδώ..http://www.vickmall.com/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-13mp-camera.html είναι αξιόπιστο; επίσης δεν έχω κάνει ποτέ αγορά μέσω ίντερνετ..πληρώνω με prepaid; μπορούν να μου φαν λεφτά αν έχω περισσότερα από το ποσό που ζητούν; όποιος μπορεί ας με βοηθήσει..ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...