Jump to content

travoltas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About travoltas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

travoltas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ευχαριστω για την απαντηση. για την αλλη εκδοση emui 3 που ειναι και αυτη στο φορουμ της umi digi τη αποψη εχεισ?
  2. την εκδοση lollipop (themed kitkat) μονο με το rootjoy περνιεται? το κατεβαζω και μου το βγαζει για ιο ...
  3. για την μπαταρια μην ανησυχεις. αυτη που χρησιμοποιει το zero επιτρεπεται να φορτισει εως 4.35V.Einai 3.8V ΚΑΙ ΟΧΙ 3.7V οπως αρκετεσ.
  4. οταν μιλαω στο τηλεφωνο με hands free ο αλλοσ δεν με ακουει δυνατα.τι ρυθμισεις κανω στο engineering mode για μικροφωνο και ακουστικα του hands free? επισης οταν δεν χρησιμοποιω hands free και μιλαω δεν ακουω δυνατα τον αλλο.αυτοσ με ακουει καλα.εδω τι ρυθμισεις χρειαζομαι για να ακουω δυνατοτερα απο το ακουστικο του κινητου?
  5. παρατηρησα το εξης σημερα .εβλεπα φωτογραφιες σε landscape λειτουργια και παρατηρησα στην πρωτη σειρα που ξεκινανε τα pixel ακρη ακρη ,η μιση σειρα ειναι μαυρη!! εχετε εσεις κατι αναλογο? βαλτε μια φωτο κατα προτιμιση λευκη και παρατηρηστε την πρωτη σειρα των pixel σε καθε πλευρα.
  6. FIREBLADE1 μπορεις να ανεβασεις φωτο απο τη μπαταρια σ κ τα καλωδια που λες?να δουμε κατα ποσο διαφερει απο αυτη στα κινητα που διναν για reviews? Για να ξανα βαλω τη στοκ rom σε περιπτση που βαλω καποια αλλη custom ,θα πρεπει να ξαναπερασω ολες απο την αρχη 3.01,3.02.3.03,3.05,3.06 η απευθειας την 3.06 και ειναι καλα?
  7. καπως πειραματιζομουν με το battery monitor widget pro να δω τη μπαταρια. το φορτισα σταματησε στα 4.360V τη φορτηση. η εφαρμογη μου εβγαλε estimated capacity 2794mah. το κινητο απο 100% επεφτε αργα στο 90%.σε λειτουργια πτησης γιατι δεν εχω sim και με μετρια χρηση wifi ,facebook ,messenger λιγο βιντεο λιγες εφαρμογες αντεξε 2 μερες και 15 ωρες. ο δεικτης % δεν επεφτε ομοιομορφα δηλαδη μπορει 1% να επεφτε μεσα σε 30 λεπτα και μετα 1% να επεφτε πιο γρηγορα. χτεσ εσβησα ολα τα δεδομενα της εφαρμογης ,εβαλα να φορτιση με σω φορτιστη iphone 1A και παρεμβαλα αμπερομετρο. απο 0% μεχρι 100% φορτισε σε 4μιση ωρες στις 3 πρωτες ωρες τραβαγε 0.6Α πριπου και στη τελευταια περιπου 0.48. αρα μπορουμε να πουμε για μια χωρητικοτητα μεγαλυτερη απο 2200mah . αυτη τη φορα εκοψε η φορτιση στα 4.2V και απο 100% μεχρι τα 92 % επεσε γρηγορα... Η μπαταρια δεν ειναι 3.7 volt ειναι 3.8V εκτος κ κανουν βλακειες οι κινεζοι κ βαζουν αλλες απο δω αλλες απο κει. Προσπαθω να μαθω πρωτα το Battery monitor widget pro να το χρησιμοποιω σωστα θα βρω και καποιο τutorial kai θα ποσταρω οδηγιες για να δουμε ολοι τι μπαταριες εχουμε.. ισως οντως εχουνε βαλει καλη μπαταρια απλα φταιει το καλιμπραρισμα κλπ....
  8. ...και επισης εχει χαμηλο ηχο μετριο ποιοτικα και ακομα πιο μετριο οταν βαζεις ακουστικα.. :(
  9. καποιος που εχει βγαλει τη μπαταρια μπορει να δει αν εχει προστασια πανω της? ειναι ενα μικρο κυκλωμα καλυμενω με ταινια εκει που βγαινουν οι ακροδεκτεσ..ας βαλει φωτο αν μπορει.αν η μπαταρια που χρησιμοποιει ειναι 3.8V και οχι 3.7V τοτε δικαιολογηται οτι κοβει στα 4.36V. με ενα refund αλλα χωρις να επιστραφει το κινητο θα ειμασταν ικανοποιημενοι...... :lol:
  10. το φορτισα χτεσ βραδυ και στο 100% εδειχνε ταση στη μπαταρια 4.365V με το battery monitor widget pro . νομιζω πως για μπαταρια li -ion ετο οριο που πρεπει να σταματαει η φορτιση ειναι 4.2V παραπανω ειναι λιγο επικυνδινο διαβασα ομως οτι υπαρχουν μπαταριες που to αντεχουνε.αντε βγαλε ακρη τωρα εσυ τη εχουνε βαλει στο κινητο.... στην πλακετα υπαρχει ακροδεκτης για συνδεση του feedback? αν δεν εχει τριτο καλωδιο πως διαβαζει ποτε να σταματησει τη φορτιση? μπορεις να ανεβασεις καμια φωτο της μπαταριας ,τους κονεκτορεσ,πλακετα κ γενικα μεσα να δουμε στο περιπου γιατι στα βιντεο μπορει να ναι ολα καλα....
  11. δηλαδη εσυ παιζει να εστειλε καποιος για refund το κινητο του λογο μπαταριας φουσκωμενης και αυτοι το στηλανε πακετο σε σενα?τι να πω .. η μπαταρια φουσκωνη λογο υπερτασης ειτε υπερεντασης στην φορτιση. ετωρα αμα αυτοι κανουν την απατη τους και αντι για 2780mah βαζουν μπαταρια 1000mah και τη φορτιζουμε εμεις με τον 2.4Α φορτιστη λογικο ειναι που φουσκωνει και ξεκολλαει το πισω καλλυμα. κριμα γιατι ειναι ομορφο το κινητο. οντως μονο το ομορφο μενει και το γρηγορο και η οθονη. :( Ξερει κανεις που μπορω να στηλω στη umi ? δεν εχουν email κατι? δεν το βρηκα.
  12. Σιγουρα δεν ειναι 2780mah οταν με απλη πλοηγηση στα μενου πεφτει 1% ανα 2 λεπτα..θα το ψαξω με το battery monitor widget και θα δουμε. ξερουμε αν οι μπαταριες που δινουν στο replacement it ειναι 2780mah πραγματι?καλο θα ηταν να τις δωσουν δωρεαν γιατι εμεις που αγορασαμε το κινητο ,επαιξε ρολο και η 2780mah μπαταρια. δεν ειναι σωστο να κοροιδευεισ. Εστειλα στη UMI θσχετικα με το θεμα μπαταρια και θα αναφερω τα νεοτερα οταν απαντησουνε. Επισης πειτε και αν γινεται γιατη διαδικασια για refund αλλιως βαλτε καποιο λινκ μη χαλαμε το νημα.
  13. ευχαριστω για τις απαντησεις.το βρηκαμε το developer options... θεμα τωρα με τη μπαταρια νομιζω πως εχω.οπως σας ειπα εχω την εντυπωση οτι πεφτει γρηγορα. εχω κανει 2 καλιμπραρισματα αλλα δεν..... με απλη περιηγηση στο μενου του κινητου πεφτει με ριθμο 1% ανα 2-3 λεπτα σε λειτουργια πτησης το κινητο,χαμηλο φωτισμο δηλαδη δεν το ζοριζω. εβαλα μια εφαρμογη battery doctor και μου λεει οτι η χωρητικοτητα της μπαταριας μου ειναι 1000mah αντι για 2780mah που διαφημιζεται!!!!! δεν ξερω αν ισχυει αυτο αν εχει δικιο το application αλλα αν ισχυει νταξει μιλαμε κοροιδια κ σαυτο... μπορει καποιος να επειβεβαιωση την χωρητικοτητα της μπαταριας του με καποια εφαρμογη να δουμε τι παιζει??
  14. αυτο το εστηλες για πιο λογο?ειχες προβλημα με τη μπαταρια η ετσι απλα για το αν γινεται?? ποσο τη χρεωνουν αυτο το ''κιτ''?
×
×
  • Create New...