Jump to content

funnys

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About funnys

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

funnys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Χθες έμαθα οτι από τις 24.1.2015 το δέμα είναι Ελλάδα ! Πήρα τηλέφωνο στα Ελτά και μου είπαν οτι δεν μπορούν να μου πουν που βρίσκεται και πρέπει να κάνει ο αποστολέας (mailbox) "αίτηση απώλειας" (κάπως έτσι) το οποίο διαρκεί μέχρι 2 μήνες. Τρέχα γύρευε! Εσύ πως διαπίστωσες οτι ήταν Θεσσαλονίκη ; Επίσης εμένα από το mailboxde μου είπαν οτι έφυγε με airmail όχι οδικώς...
  2. Παίδες έκανα την παραγγελία πριν 2 μήνες περίπου και το έστειλα με mailboxde στην Ελλάδα. Το πακέτο έφυγε με DeutschePost από τη Γερμανία στις 22.1.2015 και ακόμα δεν εχει φτάσει ! Είναι σχεδόν σίγουρο οτι έχει χαθεί! (Το tracking number επίσης δεν λειτουργησε ποτέ...) Προσπαθώ να μιλήσω με το support της mailbox οι οποίοι κάνουν τις πάπιες ...Το μόνο που έκανα ήταν να στείλουν μια φορμα σχετικά με missing shipment στη DeutchePost η οποία με τη σειρά της θα απαντήσει σε 4 - 8 εβδομάδες (τρεχα γύρευε δηλαδή...). Έχετε κάποια συμβουλή για το τι μπορώ να κάνω ?
  3. Ψάχνω με μανία ρε παίδες αλλά είμαι άτυχος ή κατι κάνω λάθος... Αν κάποιος έχει για 64gb και δεν τη θέλει φυσικά ας μου στείλει ένα pm... Ευχαριστώ και πάλι !
  4. Παιδιά αν κάποιος έχει πρόσκληση για το 64 GB... με pm αν γίνεται... Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
×
×
  • Create New...