Jump to content

heyhant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About heyhant

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

heyhant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημερα συμφορουμιτες. Εχω στειλει Αθηνα για εναν κυριο μεγαλης ηλικιας (1η βλακεια) το https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1096967-leeco-le-pro3-elite-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7%CF%84empered-glass100-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%ACota-updates-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C/ στα 145 Ελτα αντικαταβολη. Το θεμα ειναι οτι δεν θα το παρει τελικα γιατι τον ενημερωσα οτι λογο βλακειας δικιας μου εχω περασει gapps που κρασαρουν 1 στις 5 φορες την σελφι καμερα και θελει επανακινηση για να συνελθει (2η βλακεια). Το κινητο λογικα θα ειναι Αθηνα παρασκευη στο τκ 10439. Ειναι καινουργιο με τις ζελατινες του 2 θηκες πλαστικες και 2 μαλακου πλαστικου και ενα tempered glass. Αν ενδιαφερεται κανεις που να γνωριζει να αλλαζει roms και θελει να το παρει καλως. Διαφορετικα θα παρω τηλεφωνο να το επιστρεψουν. Αν το παρει καποιος μπορω να τον βοηθησω να περασει AICP με τα σωστα gapps και google camera με HDR+ η Google Experience κτλ. Το κινητο εχει ηδη περασμενη TWRP. Ευχαριστω.
  2. Παιδες υπαρχει ενα le max 2 καινουργιο αν θελει κανεις https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1110867-leeco-le-max-2-x820-%CF%81%CE%BF%CE%B6-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C-4-32/
  3. Υπάρχει αυτό καινούργιο με aicp για όποιον το θελει, με ζελατίνες θήκες και tempered glass https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1096967-leeco-le-pro3-elite-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7%CF%84empered-glass100-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%ACota-updates-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C/
  4. Καραφερε κανεις με AOSP να δουλεψει το snapseed? Γιατι βλεπω δεν το αφηνει να ανοιξει τις φωτογραφιες μεσα απο την εφαρμογη με/χωρις root και κατι μου λεει οτι κατι δεν εγινε σωστα με τα permissions και το root στην υλοποιηση.
  5. Από ότι ξέρουμε η AOSP rom έχει full ελληνικά και κάνει μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας, είναι λιτή χωρίς πολλά πολλά. Όσοι δεν είναι οκ με την stock μπορούν να δοκιμάσουν κάτι άλλο.
  6. Λοιπόν παίδες! Έχω αγοράσει αυτό το τηλέφωνο την έκδοση 1/4. Όταν το πήρα είχα πει τους κινέζους να μου το κάνουν root κτλ κτλ. Ε rooted δεν ήτανε με αποτέλεσμα να δοκιμάσω να το κάνω εγω. Το πρόβλημα είναι ότι απο εκείνη την στιγμή και μετα προσπαθώ να βάλω την ρομ που είχε. Έχω δοκιμάσει άπειρες με τα εξής αποτελέσματα: 1. Το wifi δεν δουλευει , 2. το τηλέφωνο κλείνει μετά απο λίγο όταν μπαίνει στην αναμονή. Θέλω να αναφέρω ότι στην αρχή του το είχα ξεκινούσε με την εικόνα του recovery (μάλλον) ένα κόκκινο V5 σε άσπρο φόντο. Αυτό άλλαξε σε σε κάτι άλλο. Όπως και να έχει αυτη την στιγμή έχω βάλει recovery για ανδροιδ 4.4 (κάτι άλλο) και δεν ξέρω τι ρομ η πως στο καλό θα καταφέρω να το κάνω λειτουργικό πάλι. Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει γιατί είμαι έτοιμος να το πετάξω απο το παράθυρο! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...