Jump to content

Makvag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Makvag

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Makvag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω
  2. Rename στο router? παίζει ρόλο λες; Τεχνικός θα μπορούσε να με βοηθήσει σε κάτι; Προς το παρών θα πειραματιστώ με static ip κλπ και βλέπουμε! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  3. Το σύνδεσα και στο ρουτερ της δουλειάς και καμία σχέση. Σφαίρα και από απόσταση που άλλες συσκευές δεν κάνουν ούτε τα μέιλ ανανέωση... Το βλέπω να πηγαίνω για αλλαγή ρουτερ. Να δοκιμάσω να δώσω static ip? Γενικά πάντως το μηχάνημα πετάει. Μετά απο τρία android tablet βλέπω μεγάλη διαφορά.
  4. Καλησπέρα σε όλους και καλή χρόνια. Νέος στο ios και έχω μερικές απορροιες. Το πρόβλημα μου είναι ότι στο iPad Air μου έχω χαμηλές ταχύτητες Ίντερνετ έως ανύπαρκτες μακριά από το ρουτερ. Έκανα αναβάθμιση σε iOS 8 αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το θέμα είναι ότι στα ίδια σημεία του σπιτιού το asus tablet της συζύγου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Έκανα δώρο στο εαυτό μου ένα ipad για καλύτερη εμπειρία χρήσης και ενώ είναι πολύ καλό το πρόβλημα μου αυτό μου χαλάει την όλη εικόνα. Μπορεί κανείς να βοηθησει. Έκανα επανεκκίνηση το ρουτερ έκανα reset network klp αλλά μάταια... Όταν είμαι στο δωμάτιο που είναι το ρουτερ, όλα καλά στο δίπλα μηδέν... Και ας δείχνει σήμα wifi δεν μπαίνει σε σελίδες ούτε με Safari ούτε με chrome ούτε κατεβάζει δεδομένα για άλλες εφαρμογές. Παίζει να είναι πρόβλημα hardware? έχει κανείς καμία λύση;
×
×
  • Create New...