Jump to content

mexnek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mexnek

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

mexnek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Και εγώ το ίδιο ακριβώς κάνω με τους φορτιστές αλλά μήπως υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα στην μπαταρία από την συνδυασμένη χρήση των 2 φορτιστών???
  2. Ξέρετε γιατί όταν φορτίζω το κινητό με τον μαμα φορτιστή μου κρατάει με νορμαλ χρήση max μιαμιση μέρα και όταν το φορτίζω με φορτιστή παλαιότερο (και πολύ πιο αργή σε χρόνο φόρτιση) κρατάει 2μιση μέρες?
  3. καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!! Αγόρασα από ebay ένα G2 D801 32gb με λογότυπο της Τ-MOBILE και μου συμβαίνει το εξής δεν αναγνωρίζει πάντα την κάρτα sim (στην κυριολεξία τις περισσότερες φορές δεν....) και όταν την αναγνωρίζει το κάνει μόνο σε 4G. Μετά από ώρα σταματάει να τη <<βλέπει>> και γράφει searching. Αυτά τα κάνει απροειδοποίητα και αποτέλεσμα το γνωστό!!! Δεν έχω τηλέφωνο παρόλο που οι μπάρες του σήματος είναι όλες γεμάτες. Όταν το γυρίζω σε λειτουργεία δικτύου από αυτόματο GSM/WCDMA/LTE σε GSM/WCDMA δεν κάνει τπτ!! ούτε κλήσεις-μηνύματα-Internet-δεδομένα. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει και αν μπορώ να κάνω κάτι για να δουλέψει το τηλ μου?? Σας ευχαριστώ και καλές Γιορτές να έχουμε Αρης
×
×
  • Create New...