Jump to content

LenovoFor1stTime

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LenovoFor1stTime

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

LenovoFor1stTime's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. καμια λύση για το δικό μου θέμα ? :D
  2. Γεια σας.... Έχω ενα Lenovo a806 και επεχείρησα να του αλλάξω το digitizer επειδή μού είχε πέσει κάτω και είχε *γρατζουνιές* χωρίς ρογμές και δούλευε παντού το touch.... Μετά την αλλαγή φαίνονταν οτι υπήρχαν ρογμές μέσα μέσα στην οθόνη και στο digitizer (καμία/ή οταν είναι το κινητό κλειστό. Επίσης έχει μαυρίλες χωρίς σήμα σε μερικά σημεία και φαίνεται σάν μια αναλογική τηλεόραση χωρίς σήμα.. (Δηλαδή: http://postimg.cc/image/8kecmnsrr/ Ερωτήσεις: Πόσο θα κοστίσει σε ένα καταστημα/service να το φτιάξει? Πάνω απο 20? Γίνεται απλά να έγινε κάποιο λάθος στην αποσυναρμολόγηση/συναρμολόγηση και απλά να το φτιάξουν φθηνά? Το κινητο (Α806) κάνει τώρα 100Ε στο ebay οπότε αν κάνει πολλά η επισκευή να πάρω και καινούργιο που λέμε :D
  3. Δεν νομίζω να γίνει κατι τέτοιο εχω ξανα παρει απο ebay και απο china
  4. ????????????? Τέλος πάντων το πήρα απο αυτόν τον seller http://www.ebay.com/itm/LENOVO-A8-A806-MT6592-6590-1-7GHz-5-HD-Screen-2GB-16GB-Android-LTE-4G-White-/171571067304?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item27f26eb9a8 Αυτο ακριβως ειναι το απο πανω
  5. 1)Διαβαζα τα spec του για αυτο το διαλεξα 2.Δεν εχει ερθει ακομα γιαυτο ρωταω 3. Απο το EBAY το πηρα
  6. 1. Εχει κανεις εντυπωσεις απ το κινητο?? 2.Για ποσο καιρο να το αφησω να φορτιζει?? 3. Πως θα καταλαβω αν ειναι αυθεντικο η οχι?? (μολις ερθει)
  7. Θρυλε εχεις και εσυ το lenovo a806??? αν ναι ειναι καλο??? ποσο δειαρκει η μπαταρια με internet
  8. Αυτο που μου εστειλες με βαζει σε μια ακυρη σελιδα αυτου του θεματος που λετε για κατι ασχετο.... Επίσης τι θα πρέπει να κάνω στην 1η φορτιση ωστε να αντεξει για πολυ? να το αφησω ολη μερα τι????? επισης πως μπορω να αυξησω την διαρκεια της μπαταριας και την ζωη της ??
  9. Γεια,,, Ειμαι καινουργειο μελος και δεν με αφηνει να δημιουργσω καινουργειο θεμα για να μιλησω -_- Λοιπον... Εχω παραγγηλει απο το εξωτερικο(EBAY) το lenovo a806 με 140 ευρω. Και σε λιγες μερες θα ειναι στα χερια μου.. Πως θα καταλαβω αν ειναι αυθεντικο εκτος απο το IMEI του? Το εχω κανεις αλλος για να που πει εντυπωσεις του?
×
×
  • Create New...