Jump to content

pantelee13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pantelee13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

pantelee13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. καλησπερα ερωτηση ειχε καποιος προβλημα με το 4g να ειναι κολλημενο σε Η ειμαι με wind και 7.1.1
  2. παιδια να ρωτησω κατι εχει συμβε σε καποιον να πηγαινει η μπαταρια στο 10-11% και να κλεινει λες και αδειασε τελειως??
  3. παιδες καλημερα ασχετη ερωτηση αλλα λεω μηπως πηρε κανενα update ota της cyanogen??
  4. παιδια μηπως γνωριζετε ποτε θα παρουμε cm 12 οfficial?
  5. Παιδια τελος οι προσκλησεις...να μα στε καλα..
  6. https://account.oneplus.net/invite/claim/GLRC-XGPE-GGXW-YEK6 Μια προσκληση sandstone black 64 gb και απο μενα...γτ αν δεν ηταν ο οδηγος του myphone.gr δεν θα το επαιρνα (υπαρχουν αλλες 2 οποιος θελει μου στελνει pm) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  7. Καλημερα παίδες ερώτηση...που μπορούμε να βρούμε θέματα για την κινηταρα εκτος απο το play store???ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Αν διαβασετε τις οδηγίες οι οποίες είναι σαφεστατες το εξηγούν τέλεια τα παιδιά έτσι το πηρα και εγω ...(άσχετος απο αγορες μέσω internet)...παντως αξίζει ι να το αποκτήσετε και όλη την αναμονη...
  9. Το κινητό ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει και το μέγεθος συνηθίζεται ευκολα (πρώην χρηστης galaxy s3 mini)...αξίζει το καθε ευρώ και όλη την αναμονή...nillkin termpered glass εντυπωσεις καποιος πού το έχει...???
  10. γνωριζουμε ποσες μερες κανει???δεν εχω ξαναψωνισει απο ebay..να το ψαξω σε ευραωπαικο η στο αμερiκανικο ebay?
  11. Καλημερα στην παρεα..απο χθες περηφανος κατοχος και εγω αυτης της καταπληκτης συσκευης και αυτο χαρη στις απαντησεις και τις οδηγιες του site.Μια ερωτηση ποιο tempered glass προτεινεται?(προτιμω να αποφυγω παραγγελια εξωτερικου...αλλα αν δεν γινεται αλλιως..(παρελαβα screen protection αλλα απο την βιασυνη μου να το βαλω γεμισε φουσκες στις ακρες)ευχαριστω για τον χρονο σας.
×
×
  • Create New...