Jump to content

zazzou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zazzou

  • Ημ. Γέννησης 13/10/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cytamobile-Vodafone - Κύπρος

zazzou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ρυθμίσεις / More Features / Custom bottom key. Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρυθμίσεις / More Features / Custom bottom Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Χρόνια πολλά σε όλους!!
  3. Μια χαρά το κινητό από χθες που το έχω και εγώ όμορφο γρήγορο καλή οθόνη fingerprint ξεκλειδώνει αμέσως . Το μόνο που με προβληματισε είναι η μπαταρία τού, νομίζω τι ρουφάει το κινητό.. ίσως να είναι η συγκεκριμένη ρομ που φοράει.. Μια φόρτιση του έχω κάνει φυσικά.. αλλά το βλέπω να ζορίζεται να βγάλει τη μέρα. Με κανονική χρήση πάντα λίγο απ όλα.
  4. Πήρα τηλέφωνο στη Dhl και τους ρώτησα .. θα πληρώσω 19% το φπα + 7 ευρω εξοδα. Αλλά από εβδομάδα θα γνωρίζω στα σίγουρα.
  5. Φίλε είμαι από Κύπρο εδώ το φπα είναι στα 19% έχω παραγγείλει και πιο παλιά απο tinydeal είχα φέρει 2 κινητά με Dhl και πάλι.. και το μόνο που είχα πλήρωση ήταν το φπα τίποτα άλλο.
  6. Το γνωρίζω ότι θα πληρώσω τελωνείο, αν και το έχουν δήλωση με μειωμενη τιμή στο πακέτο. Το κινητό το πείρα στα 205 ευρώ με τα μεταφορικά. Στο χειρότερο σενάριο ειναι να πληρώσω ΦΠΑ που ειναι στα 19% δηλαδή ακόμη 39 ευρώ . Επειδή δεν έχω άλλο κινητό αυτή τη στιγμή το ήθελα άμεσα.
  7. To έχω παραγγείλει και εγώ με τη σειρα μου από το to2c στις 14/12 με Dhl και σήμερα έχω πάρει tracking number.. λογικά από ευδομαδας θα το παραλάβω:)
  8. Το to2c το έχει στα 186 ευρώ και 20 ευρώ για αποστολή με Dhl. Θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η εταιρεία και αν κάποιος από εσάς έχει αγοράσει στο παρελθόν κάποιο κινητό.
×
×
  • Create New...