Jump to content

jigero

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jigero

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

jigero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6042859#post6042859
  2. Δοκίμασα την 1508st multi του παρακάτω συνδέσμου. http://www.needrom.com/download/vibe-ui-2-0-1508-st-multilanguage-deodex/ Εχει καμια 15αρια γλώσσες αλλά όχι Ελληνικά.Επίσης έχει προσθέσει κάποιες εφαρμογες όπως sidebar, gravity box, xpose, lazyswipe και έχει αφαιρέσει αρκετες κινέζικες. Το security υπάρχει. Τέλος μην κανετε την εγκατάσταση μόνο με wipe cache και dalvik cache οπως προτείνει γιατί περιέχει gapps τα οποία κάθονται πάνω στα εγκατεστημένα και κολάνε.
  3. http://www.needrom.com/download/vibe-ui-2-0-1508-st-multilanguage-deodex/
  4. Προφανώς ήταν μια απλη αναλογία, μια που δεν είναι χώρος για να αναλύσουμε θεωρίες ηλεκτρονικών. Αλλωστε το ίδιο το κινητό έχει σύστημα ελέγχου φόρτισης, γιαυτό και η ζωή της μπαταρίας δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα. Την 1508 multi την δοκίμασε κανείς; Ειμαι στην 1508st και το απόγευμα λέω να την δοκιμάσω
  5. Το σωστό έχει να κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις και με τις ανάγκες του καθενός. Λιγότερα A για αργες φορτίσεις και θεωρητικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή περισσοτερα Α για γρήγορες φορτίσεις και εκτος σπιτιού. Το θεωρητικά πάει στο οτι η ζωή μιας καλής μπαταρίας θα αλλάξει 4-6 μήνες με γρήγορες φορτίσεις και εφόσον δεν ξεπεράσουμε τα 2Α που εκει θα έχουμε προβλήματα υπερθέρμανσης.
  6. Πάντως το δικό μου με 1447multiroot και θήκη nillkin μου το κάνει χωρίς να έχω ρυθμίσει κάτι
×
×
  • Create New...