Jump to content

z1000biker

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About z1000biker

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

z1000biker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το έχω όσο αφορά την παλιότερη ερώτηση σου.
  2. Για το followup στο δύστροπο tablet του πλαισίου που δεν έπαιζε σωστά το play store 5.1.11 και για να γλυτώσω και άλλους από τον κόπο, κατάφερε να παίξει με την εγκατάσταση από τα εργαλεία που έχει κάτω κάτω το lucky patcher το τελευταίο 5.3.8 . Δούλευει επίσης σωστά και το Offline license verification mod άρα όποια εφαρμογή έχει φορτώσει κάποιος από άλλα "stores"
  3. Καταρχή συγχαρητήρια για το post σου και χρόνια πολλά! Δοκίμασα ότι έγραψες σε ένα hive v που μου έφερε ένας φίλος και το google store κρασάρει όταν πάει να δοκιμάσει ο φίλος να κατεβάσει οτιδήποτε από το store. Δοκίμασα ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δηλ απεγκατάσταση google account, fixing στα permissions, utilities, επανεγκαταστάσεις με άλλες εκδόσεις και απεγκατεστάσεις αλλά τίποτα δε γίνεται πάντα το ίδιο. Στο δικό μου παίζει μια χαρά. Εχεις καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Υ.Γ. το mobogenie δεν μπορεί να κάνει στο hive v root.
  4. Γεια σας. Εχω το turbo-x hive v(RK3188) με android 4.4.2. Δυστυχώς πλέον κολλάει στο boot screen και από το recovery mode κάνοντας wipe data/factory reset και wipe cache partition θα μπώ στο σύστημα μια και μόνη φορά στην οποία το αρχικό setup για wifi κτλ κρασαρει και δεν βλέπω κανένα application στην οθόνη η οποία κολλάει και παίρνω το μήνυμα " unfortunately , the process com.android.systemui has stopped" (έχω το σύστημα στα αγγλικά). H μόνη λειτουργικότητα που υπάρχει ακόμα είναι οι ρυθμίσεις. Αν κάνω επανεκκίνηση κολλάω και πάλι στο boot screen του πλαίσιου. Υπάρχει κάποια λύση ή κάποιο custom rom ή τρόπος να γυρίσω στο 4.2 ;
  5. Για να ακούσεις και μια γνώμη τώρα από κάποιον που έχει το tablet. Δεν αξίζει τον κόπο να το αγοράσεις στην τιμή που το δίνει το Πλαίσιο. Αν το βρείς από το stock ή το πάρεις μεταχειρισμένο (όπως εγώ σε πολύ καλή τιμή για δεύτερο) τότε οκ. Το tablet πάει μια χαρά σε γενικές γραμμές με αυτά τα specs αλλά : α) θα πρέπει να έχεις στα υπόψη σου ότι δεν έχει ούτε play store, ούτε google play services από τη μαμά-πλαίσιο β) Θα χρειαστεί αν θες να του κάνεις γενικευμένη χρήση να το rootαρεις άμεσα. γ) δεν έχει gps δ) δεν έχει φλας στη φωτογραφική η οποία επίσης έχει μέτριο φακό και στις δυο κάμερες. ε) δεν μπορείς να βρεις update για το 4.4 oπότε είσαι παγιδευμένος στην 4.2 Αν θελήσεις να το κάνεις root δεν υπάρχει πουθενά από όσο έψαξα κάποιος οδηγός. Βάλε το adb universal driver και μετά θα το κάνεις εύκολα με το kingo .
×
×
  • Create New...