Jump to content

ablaoublas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ablaoublas

  1. Σ' ευχαριστώ πολύ. Θα προσπαθήσω να το κάνω και ελπίζω να είμαι οκ.
  2. Συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Πώς μπορώ να δω ποια έκδοση έχω;
  3. Σε μένα απευθύνεσαι;
  4. Καλησπέρα και πάλι. Δεν θέλω ναν γίνομαι ενοχλητικός, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος σχετικά με το πρόβλημα που έγραψα προχθές το βράδυ. Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα παιδιά. Καλή Χρονιά. Πριν από ένα χρονο αγόρασα το κινητό. Όλα είναι καλά μέχρι και σήμερα. Πριν από δύο μήνες, πήρα το ίδιο κινητό για την κοπέλα μου. Έχουμε κατεβάσει τις ίδιες εφαρμογές για πληκτρολόγιο, επαφές και γενικά δεν κατεβάζει ύποπτες εφαρμογές. Παρ' όλ' αυτά, άρκετά συχνά, μια γραμμή κάτω κάτω στην οθόνη μαυρίζει και το κινητό μπλοκάρει για ορισμένα δευτερόλεπτα. Επίσης, τελευταία, εμφανίζει αρκετές διαφημίσεις. Έχουμε κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις και περιμέναμε να δούμε αν θα εμφανιστεί το πρόβλημα (μαύρη γραμμή) χωρίς καμία κατεβασμένη εφαρμογή και όντως εμφανίστηκε. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαρστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
  6. Καλησπέρα, Τις τελευταίες μέρες, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : όταν ενεργοποιώ το gps, μου εμφανίζει το μήνυμα ''Δυστυχώς, η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play έχει σταματήσει'' και δεν μπορεί να βρει την τοποθεσία μου στο χάρτη. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ.
  7. το greenify τσάμπα λέει ότι είναι. Εννοείς ότι πρέπει να πάρω το donation package?
  8. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή στο google play που να επιτρέπει τις ειδοποιήσεις ακόμα και οταν έχω κλειστές τις εφαρμογές;
  9. Αυτό το ξέρω. Όταν όμως τις έχω ανοιχτές στο background δεν καταναλώνουν παραπάνω μπαταρία;
  10. γεια σας παιδιά έχω αγοράσει αυτό το κινητό http://www.minideal.net/original-lenovo-a8-a806-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html κι έχω μια ερώτηση. Οταν έχω κλειστά viber και whats app δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις. Δηλαδή, πρέπει να ανοίξω τις εφαρμογές για να δω τα μνμτ που μπορεί να έχουν έρθει πριν ώρες. Μπορεί κάποιος να μου αν μπορώ να κάνω κάτι? Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...