Jump to content

chstavridis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chstavridis

  1. Βρήκες κάποια λύση φίλε μου? Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
  2. Μέσω sp flashtool πάτησα φορμάτ καταλάθος, για λίγα δευτερόλεπτα, αντί για download και χάθηκαν τα IMEI. Μέσω των οδηγιών των τεχνικών του minideal (όχι τόσο καλές είναι η αλήθεια) μπόρεσα και έβαλα τα ΙΜΕΙ αλλά η συσκευή δεν εντοπίζει δίκτυο.
  3. Τα έχω βάλει αφού φαντάσου επικοινώνησα με τους τεχνικούς του Minideal και τα ξανα βάλαμε μέσω άλλου τρόπου ακολουθόντας δικές τους οδηγίες. Έχω ένα lenovo s850
  4. Κατάφερα να βάλω τα ΙΜΕΙ αλλά εντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα πλέον. Η συσκευή δεν εντοπίζει δίκτυα. Τι πρέπει να κάνω?
  5. Στο system update λέει πως έχω την τελευταία έκδοση επομένως πρέπει μέσω TWRP.
  6. Καλησπέρα παίδες, να σας ρωτήσω κάτι; Έχω περάσει το TWRP στο κινητό και προσπαθώ να βάλω αυτή την ρόμ http://www.needrom.com/download/lenovo-s850-vibeui-2-0/. Έκανα copy στον χώρο αποθήκευσης του κινητού την ρόμ και προσπάθησα να κάνω την κλασσική διαδικασία για την εγκατάσταση, αλλά λόγω ότι το κινητό δεν έχει external memory μου βγάζει σφάλματα στα wipe. Επίσης δεν βρίσκει το χώρο μνήμης που αντιστοιχεί στην μνήμη του κινητού. Πώς θα περάσω την ρόμ?
  7. Ωραία το πως είναι το θέμα, μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα να με βοηθήσει?
  8. Τίποτα δεν χρειάζεται να κάνεις, απλά έχοντας βάλει τα κατάλληλα usb drivers πιο πρίν, τρέχεις το πρόγραμμα και έπειτα κάνεις connect την συσκευή. Έπειτα περιμένεις να τελειώσει η διαδικασία. Απ'ότι θυμάμαι μπορεί να κάνει μια επανακίνηση η συσκευή και την διαδικασία του root, αλλά ανοίγει απο μόνη της και συνεχίζεται κανονικά το root.
  9. Ναι σόρρυ Root Genius εννοούσα απλά το autocorrect του κινητού με εμποδίζει να γράφω σωστά μερικές φορές :p. Παιδιά καμία λύση με το θέματακι που έχω με τα IMEI??? Είναι πολύ σημαντικό διότι η συσκευή είναι πρακτικά άχρηστη.
  10. Χρησιμοποίησε το Rock Genius, σε 5 λεπτά απλά συνδέοντας την συσκευή θα είσαι έτοιμος. Εγώ με το vroot δεν έβγαλα άκρη, ενώ με το lenovo s650 δύο λεπτά έκανα με το vroot.
  11. Καλησπέρα παίδες, είμαι νέος στο forum αν και το επισκέπτομαι συχνά για να ενημερωθώ ή να επιλύσω κάποια ζητήματα και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, αλλά ήρθε η στιγμή να χρειαστώ πραγματική βοήθεια :p :p . Επομένως καλώς σας βρίκα!! Το κινητό το αγόρασα ρουταρισμένο μέσω minideal και μου είχαν περάσει μια official rom 4.4.2 Row της lenovo. Η rom αυτή δεν μου παρουσίαζε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, απλά είχα δεί ότι είχε βγεί μια official 4.4.2 (needrom.com) με τις τελευταίες αναβαθμίσεις της lenovo. Η rom αυτή απαιτούσε να γίνει flash μέσω TWRP recovery, έτσι έχοντας στο παρελθόν ένα lenovo s650, είχα ξανά περάσει το TWRP μέσω της εφαρμογής Rashr χωρίς μεγάλη δυσκολία. Όταν πήγα να "εγκαταστήσω" το TWRP μέσω Rashr εμφανίστηκε ένα σφάλμα το οποίο εάν κατάλαβα καλά, πρέπει να είχε σχέση με το γεγονός ότι η συσκευή δεν έχει external memory. Τέλος πάντων, εγώ εκείνη την στιγμή δεν έδωσα πολύ σημασία καθώς φάνηκε να έγινε επιτυχώς η διαδικασία. Έτσι έκανα επανακίνηση στπ TWRP recovery και μπήκε κανονικά αλλά το touch της οθόνης δεν λειτουργούσε. Απογοητευμένος είπα να το παρατήσω και έκανα επανακίνηση στην ήδη υπάρχουσα rom. Το πρόβλημα τότε εμφανίστηκε, η συσκευή δέχτηκε κανονικά την sim αλλά εμφάνιζε το εξής μήνυμα "INVALID IMEI". Σκέφτηκα να περάσω κάποια άλλη rom μέσω sp flash tool γρήγορα και εύκολα επειδή η διαδικασία αυτή δεν απαιτεί την λειτουργία της συσκευής, αλλά ατύχησα επειδή οι ελάχιστες rom που υπήρχαν μέσω sp flash tool είναι ελαττωματικές. Παίδες τι να κάνω, please θέλω βοήθεια επειδή το Minideal μου λέει να στείλω την συσκευή πίσω και θα αργήσει πολύ να μου την στείλουν πίσω. Ευχαριστώ πολύ κύριοι :D.
×
×
  • Create New...