Jump to content

mattzaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mattzaras

  1. Προσπαθώντας να ακολουθήσω τα steps που περιγράφεις, για να βάλω παλαιότερη version, μου λέει στο Mobileuncle tools, ότι είμαι unrooted. Πηγαίνοντας στη επιλογή Recovery Update, μου λεέι ότι πρέπει να κάνω root πρώτα. Από εκείνη την στιγμή παλεύω να βρώ πως θα rooting, χωρίς να τα έχω καταφέρει ακόμη.
  2. Προσπαθώ με το SmartPhone Flash Tool να κάνω root το κινητό,έχοντας βγάλει την μπαταρία και συνδέοντας το στο PC με usb , αλλά δεν το βλέπει καν.
  3. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σου. Το πρόβλημα προς το παρόν είναι ότι στο βήμα 6 των οδηγιών http://www.myphone.gr/foru...75#post5700275 μου λέει ότι δν είμαι root και τρώω πόρτα. Πως μπορώ να το κάνω root?
  4. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος στο forum και αναζητώ την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που προέκυψε με το τηλέφωνο μου. Εχθες έκανα ένα system update που μου πρότεινε , με αποτέλεσμα να μην μπορεί η συσκευή να μπει στο Google play store. Αποφάσισα να κάνω ένα factory reset αλλά μετά από αυτό, δεν υπήρχε καν η εφαρμογή για να την δοκιμάσω. Από τα πολλά, την κατέβασα και πηγα να την τρέξω αλλά εμφάνισε μήνυμα "Unfortunately Google Play services has stopped". Κατέβασα και τα Google Play services αλλά τίποτα, το ίδιο μήνυμα για οποιαδήποτε εφαρμογή Google προσπαθώ να ανοίξω. Η version που έχω αυτή την στιγή είναι η VIBEUI_V2.0_1447_7.48.1_ST_A806. Παρακαλώ πολύ για την βοήθεια σας.
×
×
  • Create New...