Jump to content

makafou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by makafou

  1. Καλησπέρα.. Παρατήρησα σήμερα ότι δε λειτουργεί το rotate μου. Παρόλο που δεν έχω παγώσει ή διαγράψει κάποια σχετική εφαρμογή. Πάει κανενός το μυαλό τη μπορεί να φταίει? Αν έπαθε κάτι αντίστοιχο. Κατέβασα να δω και μια εφαρμογή για το gyroscope αλλά λέει η δεν έχει η συσκυεη ή κάτι το μπλοκάρει. Εννοώ το auto rotate. Manual σε κάνα YouTube ή κάνα παιχνίδι τα γυρνάει μόνο του. Αλλά άμα βλέπω καμία φώτο ή το πληκτρολόγιο σταμάτησε να τα γυρνάει. Κατέβασα widget από το μάρκετ και άμα ανοίγω από κει λειτουργεί..αλλά άμα το ανοίξω από το notification bar όχι
  2. το παρατήρησα κι εγώ. προς το παρόν η λύση που έχω, είναι να μη την κλείνω απο το task killer και επέλεξα να το αγνοεί και το power manager γιατί το κλείνει μόνο του όταν κλείνει η οθόνη. Έπρεπε να χει κανονικά και λίστα να τα αγνοεί απο το task killer. Αν κλείνεις τόσο συχνά εφαρμογές, δοκίμασε κανα task killer από το market.
  3. καλησπέρα σε όλους, τα φώτα σας παρακαλώ, εφόσον γνωρίζει κάποιος. έχω αλλάξει το font και έχω βάλει το roboto normal. Σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές είναι όλα κομπλέ. Αλλά όταν σερφάρω (orera, chrome, dolphin) και όταν βλέπω και τα mail (stock εφαρμογή) τα Ελληνικά τα δείχνει σφαγμένα. Έχω βάλει και μια photo από κάτω να δείτε. Υπάρχει κάποιο fix? Επίσης εφόσον δε μπορεί να μπει το xposed (εύκολα τουλάχιστο), έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό τύπου greenify. γιατι για να δουλέψει πλήρεις αν θυμάμαι καλά θέλει xposed modules?
  4. Καλημέρα, Εχω πάρει κι εγώ το κινητό και ήθελα μια βοήθεια σε κάποιες απορίες. Πήρα το κινητό με την ''γνήσια'' rom, μόνο αγγλικά/κινέζικα και χωρίς root. To μόνο που θέλω να κάνω προς το παρόν είναι root και να βάλω gapps. Αν ακολουθήσω τις οδηγίες του kadilak, μπορώ να το κάνω (εκει που λέει ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TWRP RECOVERY ΜΕΣΩ PC) ή είναι άλλη διαδικασία για το root του:blink: ? Επίσης κατέβασα το facebook απο το κινέζικο market που χει μεσα, αλλά βγάζει ένα μήνυμα όταν δεν υποστηρίζεται πλέον απο αυτο το android, όπως επίσης και το youtube η εφαρμογή απο κει δεν ανοίγει. Γνωρίζει κανείς γιατι γίνεται αυτό :blink: ?
×
×
  • Create New...