Jump to content

thanasispinkfko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thanasispinkfko

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

thanasispinkfko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια! Εχω ενα προβλημα το οποιο παρουσιαστηκε σημερα. Ανοιγω τα δεδομενα για να μπω στο διαδυκτιο και ενω δειχνει οτι εχει σημα H δεν μπαινει οσο και να προσπαθω. Πηγαινωντας λοιπον στις ρυθμισεις τηλεφωνου και πατωντας ρυθμισεις δεδομενων μου εμφανιζει το μνμ"δυστηχως η εφαρμογη ρυθμισεις εχει σταματησει". Δικιμασα να στις ρυθμισεις περιαγωγης να το εχω στο μονιμα κλειστο και εκανα αμεσως μετα επανεκινηση ομως τιποτα... Μου το κανει μονο οταν παταω ρυθμισεις δεδομενων.
  2. Καλησπέρα! Κατεβαζοντας εφαρμογές και προσπαθωντας μετά να τις περάσω στην εξωτερική μνήμη(sd 16Gb)παρατήρησα ότι ενώ υπάρχει η επιλογή μεταφοράς σε εσωτερικό αποθηκευτικο χώρο και κάρτα αποθήκευσης sd όταν επιλέγω να μεταφέρω σε κάρτα αποθήκευσης sd δεν μεταφέρεται στην εξωτερική sd(16Gb) όμως παραμένει στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Από ότι κατάλαβα έχουν χωρίσει τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο σε δύο μέρη- εσωτερικό και sd. Έχω ήδη ως προεπιλογή την αποθήκευση σε χώρο sd όμως παρόλα αυτά παραμένουν στον εσωτερικό χώρο τηλεφώνου. Έχω δοκιμάσει clean master και app manager III όμως τίποτα... Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ!
  3. Όταν λες 4.4 εννοείς την έκδοση android kitkat? Και αν ναι από που την βρίσκω και κατά πόσο είναι εύκολο να την περάσω μόνος μου(δεν το έχω επιχειρήσει πότε). Επίσης παίζει να μην έχω καμένα πιξελ δλδ? Αυτά τα 12 που κατάφερα να μετρήσω(με πολύ προσοχή αλλάζοντας γωνία θέασης στην οθόνη)είναι σαν κουκίδες σε μέγεθος σκόνης που φαίνονται μόνο σε μαύρο φόντο και μοιάζουν σαν να αλλάζουν χρώματα(οι κουκίδες),σαν να λαμπιριζουν δλδ. κάπως έτσι μπορώ να το εξηγήσω. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση,έχω γράψει και για το ίδιο θέμα στην ενότητα "Οδηγός αγοράς από Κίνα"
  4. Καλησπέρα! Εχθές παρέλαβα το καινούριο μου Coolpad F1(14/11/2014) όμως η χαρά μου δεν κράτησε πολύ... Ξεκινώντας θα σας πω ότι το παρήγγειλα από το Alixpress και συγκεκριμένα από το κατάστημα Shenzhen Matrix Technology Co., Ltd.. Το δέμα στάλθηκε με την Singapore post την ίδια μέρα που πιστοποιήθηκε η πληρωμή και ο πωλητής ήταν πάντα φιλικός και άμεσος στις απαντήσεις του. Μετά λοιπόν από μεγάλη αναμονή 49 ημερών έφτασε στα χέρια μου. Αρχικά ανοίγοντας την συσκευασία παρατήρησα πως το κουτί ήταν λίγο χτυπημένο στην γωνία του. Άνοιξα την συσκευή και άρχισα να την περιεργάζομαι κατεβάζοντας εφαρμογές και βλέποντας κάποια βίντεο στο youtube. Παρατήρησα κάποια στιγμή σε ένα βίντεο μια φωτεινή κουκίδα στην οθόνη και κατέβασα πρόγραμμα για καμένα πιξελ να το ελέγξω. Όταν έτρεξα το πρόγραμμα σε όλα τα χρώματα διαπίστωσα ότι σε μαύρο φόντο έχει κάποιες πολύ μικρές φωτεινές κουκίδες(μέγεθος σκόνης). Η μια φαίνεται αμέσως στο μαύρο φόντο ενώ οι υπόλοιπες(κατάφερα να μετρήσω 12)πρέπει να αλλάζεις γωνία κλίσης στην οθόνη. Ένα δεύτερο πρόβλημα που διαπίστωσα είναι ότι το ηχείο κάθε φορά που σταματάει την αναπαραγωγή ήχου(capacitive touch,ήχος κλίσης,βίντεο)δεν σταματάει άμεσα αλλά έχει μια μικρή καθυστέρηση 2 δευτερολέπτων και ακούγεται ένα παράσιτο στο τέλος σαν κλείσιμο ηχείου. Έχω στείλει μνμ στον πωλητή με όσα σας έγραψα και μου ζήτησε όσον αφορά τα πιξελ αν μπορώ να του στείλω φωτογραφία. Δοκίμασα με το παλιό μου κινητό όμως δεν τα πιάνει ο φακός. Επίσης να σας αναφέρω ότι όταν παρέλαβα το κινητό και αφού το άνοιξα και το έλεγχα πριν προλάβω να αντιληφθώ τα προβλήματα που έχει(τα αντιλήφθηκα μετά από περίπου 45 λεπτά)πάτησα "order confirmed". Έτσι αναρωτιέμαι αν πλέον έχω την προστασία από το aliexpress και αν μπορώ να κάνω dispute. Τελευταία φορά που μίλησα με τον πωλητή μου είπε νΑ του στείλω το κινητό να το ελέγξουν. Υπάρχει πιθανότητα εφόσον έχει πληρωθεί πλέον και του το στείλω να μην μου στείλει καινούριο? Σας ευχαριστώ!
  5. Δλδ υπάρχει περίπτωση αλλάζοντας την ρομ να φύγουν τα καμένα πιξελς και να διορθωθεί το παράσιτο απ'το ηχείο? τώρα φοράει την coollife 5.5.
  6. Το κινητό το παρέλαβα 14/11/2014 και αφού άνοιξα την συσκευασία και είδα ότι ήταν όλα τα πράγματα μέσα και ότι η συσκευή λειτουργεί πάτησα order confirmed! Δεν βλέπω που είναι αυτή η ένδειξη protection που μου λες... Έψαξα και δεν την βρίσκω...εφόσον δλδ πάτησα order confirmed παύω να έχω την προστασία από το aliexpress?? Και τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση?
  7. Πριν κάνω τέτοια κίνηση(open dispute)θα πρέπει πρώτα να στείλω μήνυμα στον πωλητή ότι επιθυμώ full refund και ότι θα προχωρήσω σε dispute? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέχρι στιγμής μου έχει ζητήσει να του στείλω πίσω την συσκευή για να την ελέγξει και δεν έχω αναφέρει τίποτα για full refund και dispute. Το καλό είναι ότι είναι συνεργασιμος.
  8. Αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου πεις ακριβώς πως γίνεται η διαδικασία του dispute γιατί η αγορά έγινε με κάρτα visa και όχι PayPal. Ποιές δλδ πρέπει να είναι οι ενέργειες μου για να πάρω το full refund? Επίσης αυτά τα καταστήματα που ανέφερες είναι πιο αξιόπιστα από το aliexpress και αν ναι μπορείς να μου αναφέρεις ποια είναι τα καλύτερα αν δεν σου κάνει κόπο? Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου,να'σαι καλά!
  9. Καλησπέρα! Εχθές παρέλαβα το καινούριο μου Coolpad F1(14/11/2014) όμως η χαρά μου δεν κράτησε πολύ... Ξεκινώντας θα σας πω ότι το παρήγγειλα από το Alixpress και συγκεκριμένα από το κατάστημα Shenzhen Matrix Technology Co., Ltd.. Το δέμα στάλθηκε με την Singapore post την ίδια μέρα που πιστοποιήθηκε η πληρωμή και ο πωλητής ήταν πάντα φιλικός και άμεσος στις απαντήσεις του. Μετά λοιπόν από μεγάλη αναμονή 49 ημερών έφτασε στα χέρια μου. Αρχικά ανοίγοντας την συσκευασία παρατήρησα πως το κουτί ήταν λίγο χτυπημένο στην γωνία του. Άνοιξα την συσκευή και άρχισα να την περιεργάζομαι κατεβάζοντας εφαρμογές και βλέποντας κάποια βίντεο στο youtube. Παρατήρησα κάποια στιγμή σε ένα βίντεο μια φωτεινή κουκίδα στην οθόνη και κατέβασα πρόγραμμα για καμένα πιξελ να το ελέγξω. Όταν έτρεξα το πρόγραμμα σε όλα τα χρώματα διαπίστωσα ότι σε μαύρο φόντο έχει κάποιες πολύ μικρές φωτεινές κουκίδες(μέγεθος σκόνης). Η μια φαίνεται αμέσως στο μαύρο φόντο ενώ οι υπόλοιπες(κατάφερα να μετρήσω 6-9)πρέπει να αλλάζεις γωνία κλίσης στην οθόνη. Ένα δεύτερο πρόβλημα που διαπίστωσα είναι ότι το ηχείο κάθε φορά που σταματάει την αναπαραγωγή ήχου(capacitive touch,ήχος κλίσης,βίντεο)δεν σταματάει άμεσα αλλά έχει μια μικρή καθυστέρηση 2 δευτερολέπτων και ακούγεται ένα παράσιτο στο τέλος σαν κλείσιμο ηχείου. Έχω στείλει μνμ στον πωλητή με όσα σας έγραψα και μου ζήτησε όσον αφορά τα πιξελ αν μπορώ να του στείλω φωτογραφία. Δοκίμασα με το παλιό μου κινητό όμως δεν τα πιάνει ο φακός. Αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία θα εκτιμούσα πολύ την απάντηση του. Σας ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...