Jump to content

Robby

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Robby

  1. Γεια σας. Ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ο Συνήγορος του Καταναλωτής έκανε πολύ καλά τη δουλειά του! Πριν 2 βδομάδες έλαβα την κοινοποίηση του Συνηγόρου του Καταναλωτή, που έκανε προς την Aplle και το κατάστημα που αγόρασα το Iphone. Μετά από 2 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ευγενικά να πάω σε όποιο κατάστημα τους, με βολεύει το τηλέφωνο, για αντικατάσταση. Σήμερα μετά από 14 μέρες το παρέλαβα καινούργιο με τις ζελατίνες του. -Για αυτό μη "μασάτε" αν σας πουν ότι δεν έχετε πρόσθετη εγγύηση σε περίπτωση που δεν έχετε αγοράσει το προϊόν με απόδειξη λιανικής, και το έχετε πάρει όπως εγώ με τιμολόγιο. Φαίνεται ότι το παίζουν…. αν τσιμπήσει το ψάρι, είναι σε όφελός τους. Φυσικά δεν παρέλειψα να επισκεφθώ και το Service της Apple και να τους πω ότι αδικα κτυπιόντουσαν ότι δεν πρόκειται να βρω το δίκιο μου οπου και να πήγαινα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
  2. Καλησπέρα. Αντιμετώπισα πρόβλημα από τη στιγμή που προ ημερών άλλαξε σε νέο Interface η σελίδα του Mycosmos SMS or email. Συγκεκριμένα ενώ έστελνα άνετα SMS ανά το κόσμο και Κύπρο, τώρα μου βγάζει μήνυμα μη αποδεκτός αριθμός. Πριν λίγο έκλεισα την επικοινωνία με υπάλληλο της υποστήριξης της Cosmote. H ευγενική υπάλληλος επειδή δεν ήξερε να μου απάντηση με κάλεσε σε πολύ σύντομο διάστημα και όπως την ενημέρωσαν εξωτερικό και Κύπρος πάπαλα! ΤΕΛΟΣ, μόνο εσωτερικά SMS αφορούν αυτά τα 300 Free. Ξέρω λυπάμαι και λυπάστε όσοι είχατε βολευτεί.
  3. Προς πληροφόρηση σας.. Σε σημερινή επικοινωνία με την υπηρεσία προστασίας καταναλωτή, μου είπαν ότι η αίτηση μου (11-11-2014), πρωτοκολλήθηκε την 19-11-2014 και σε λίγες μέρες θα την αναλάβει κάποιος από τους ειδήμονες προς διεκπεραίωση. Αναμένω λοιπόν, και έπεται συνέχεια. Ευχαριστώ
  4. Γεια σας Παρέλαβα το Iphone ανεπισκεύαστο, αλλα ζητησα και μου έγραψαν σαν αιτιολογία αυτό που μου ανέφεραν, ότι ειναι εκτός πρόσθετης εγγυησης μια και είναι αγορασμένο με τιμολόγιο. Εχω κάνει επώνυμη αναφορά (καταγγελία), και στην προστασία καταναλωτή, και στο συνήγορο του καταναλωτή. Μου είπαν απο εκει τηλεφωνικά ότι θα μελετήσει νομικός το αιτημα μου και θα μου απαντησουν με επιστολή. Θα σας ενημερώσω.
  5. Καλημέρα Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Είμαι κάτοχος ενός Iphope 5, το οποίο το τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να κάνει επανεκκινήσεις, με κάθετες γραμμές κατά μήκος της οθόνης τη στιγμή της επανεκκίνησης. Αφού έκανα οτιδήποτε σχετικό με reflashing, reseting κλπ, το πρόβλημα συνεχίζει. Το πήγα στην Ιsystem η οποία αρνήθηκε την επέκταση εγγύησης των 2 ετών επειδή το τηλέφωνο είναι αγορασμένο με τιμολόγιο, και όχι με απόδειξη. Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο τον Μάιο του 2013. Δεν μπορώ να καταλάβω τη όρος εγγύησης είναι αυτός και πως μπορεί να αφαιρεί το δικαίωμα εγγύησης σε αγοραστές με τιμολόγιο, και να ισχύει μόνο σε αγοραστές με απόδειξη λιανικής! Το τηλέφωνο είναι ακόμη στην Ιsystem και πρόκειται να το παραλάβω σήμερα. Έχω κάνει σχετικές ενέργειες με "Προστασία καταναλωτή" και δεν σκοπεύω να το αφήσω έτσι. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό θα εκτιμούσα μια πρόσθετη πληροφορία. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...