Jump to content

mxiro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mxiro

  1. Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που το παράγγειλε πρόσφατα από ποιο site. Υπήρχαν αναφορές στο νήμα αλλά πάνε μήνες πίσω. Επίσης ποια ROM προτείνεται ώστε να μην υπάρχουν κολλήματα. (Δεν με επηρεάζει τόσο το να μην έχει ελληνικό menu) Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα σε όλους Είμαι κάτοχος του κινητού εδώ και καιρό και είμαι υπέρευχαρηστημένος. Έπειτα από ένα ατύχημα έπεσε πάνω στην οθόνη καφές. Το έκλεισα αμέσως βγάζοντας του την μπαταρία. Μετά από κανά μισάωρο, το άνοιξα και δούλευε κανονικά. Μετά από μία ώρα + σταμάτησε να λειτουργεί η οθόνη αφής. Όταν έπεσε το υγρό πάνω του είχε ζελατίνη στην οθόνη για προστασία. Θα το πάω αύριο στο γερμανό να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει τίποτα αλλά θέλω να ρωτήσω. Έψαξα στο ιντερνετ για ανταλλακτικά και είδα ότι υπάρχει να αλλαχθεί όλη η οθόνη αφής http://www.ebay.com/itm/Original-Full-LCD-Display-Touch-Screen-Assembly-For-Lenovo-A8-A806-A808-/111811743735?hash=item1a087fcff7:g:dTIAAOSwnH1WXBMV ή ενα άλλο εξάρτημα της οθόνης αφής digitizer το λέει. http://www.ebay.fr/itm/Ecran-Tactile-Touch-Screen-Digitizer-Glass-For-Lenovo-A8-A808T-A806-/262349361567 Πιστεύετε πως μπορεί να επανέλθει; Κάποια άλλη λύση; Ευχαριστώ.
  3. Μιας και κατάφερα να βρω λύση την αναφέρω.. Κατάργησα την εφαρμογή και την ξανά έβαλλα μέσω του mobogenie, και δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα ως τώρα .
  4. Καλημέρα Σήμερα ξαφνικά άρχισε το security να πετάει μήνυμα ότι το Dropbox είναι virus και να προτείνει uninstall. Απεγκατέστησα και ξανά εγκατέστησα την εφαρμογή αλλά πάλι τα ίδια. Το database του antivirus είχε ενημερωθεί στις 5/4/2016 και πάτησα ενημέρωση και ενημερώθηκε με σημερινή ημερομηνία 15/4/2016. Το μήνυμα συνεχίζει. Έχει κάνεις άλλος τέτοιο θέμα; Το κινητό το έχω εδώ και 1μιση χρόνο και έχει την VIBEUI 9432 Ευχαριστώ!
  5. Καλημέρα! Τον τελευταίο καιρό δεν μου λειτουργεί το ξυπνητήρι. Έχω την VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806. Έχω την εντύπωση ότι αυτό συμβαίνει διότι όταν το τηλέφωνο είναι σε φόρτιση με σβηστή την οθόνη δεν προχωράει η ώρα. Δλδ το πατάω να ανοίξει και τότε συντονίζεται. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.! Να προσθέσω ότι αναφέρομαι στο ξυπνητήρι που έχει η βασική εφαρμογή ρολογιού του τηλεφώνου, το έχω κάνει να μην κλείνει όταν πατάω clean up και ότι χρησιμοποιώ το launcher της google.
  6. Και γω αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με την 9432. Μου βγάζει αυτό το μήνυμα κάθε ένα λεπτό περίπου όταν έχω ανοιχτό το GPS. Μπήκα στις ρυθμίσεις από το μενού των εφαρμογών και έκανα επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογής, default software settings και clear all cache αλλά τίποτα.
  7. Καλημέρα. Μόλις γράφτηκα στο forum για να σας μεταφέρω και εγώ την δική μου εμπειρία από το συγκεκριμένο κινητό. Το παράγγειλα από minideal στις 14.10 και μου ήρθε στις 31.10. Έχω μπει και έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου topic. Αριθμός έκδοσης λογισμικού έχω το : VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806. Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το κινητό. Το έχω ζορίσει αρκετά και δεν έχει καταλάβει σχεδόν τίποτα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να πάρει μια δυνατή συσκευή αλλά να έχει και την διάθεση να κάτσει να επιλύσει όποιο θέμα (και αν) δημιουργηθεί. Κάποιες παρατηρήσεις - σχόλια - απορίες 1) Το gps λειτουργεί πολύ καλά, κλειδώνει αμέσως και είναι αξιόπιστο 2) 3g και wifi πολύ γρήγορο και η σύνδεση δε χάνεται. 3) Από μπαταρία να πω ότι είχα τρομάξει τις πρώτες 1-2 μέρες. Έπεφτε σφαίρα.. (αν και δε το χρησιμοποιούσα πολύ) το φόρτιζα 2 φορές την ημέρα. Τώρα με κανονική έως κάτι παραπάνω σε χρήση κρατάει άνετα μία μέρα. μέχρι το μεσημέρι δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από το 60%. Οπότε είμαι αρκετά ικανοποιημένος. 4) Έχω αντιμετωπίσει και εγώ το πρόβλημα ε το +30 (0030) στις επαφές. Σε πιο παλιά ανακοινώση είχε αναφερθεί από κάποιον να πάμε να πειράξουμε κάτι ρυθμίσεις μέσα στο τηλέφωνο (εφαρμογή τηλεφώνου --> more feature and settings --> more display settings) και να αλλάξουμε κάτι από εκεί. Στην δική μου έκδοση δεν υπάρχει η τελευταία επιλογή. Την έχει σαν more display features και μετά δεν βγάζει τις ίδιες επιλογές οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω από κει. Να αναφέρω πως έχω cosmote σαν πάροχο. Αν βάλω το 0030 στις επαφές κάνει αναγνώριση κλήσης στα sms αλλά όχι σε εισερχόμενες κλήσεις, Αν δεν το έχω το αντίθετο. μία λύση είναι αυτό που είπε κάποιος πριν 3-4 σελίδες το να βάλουμε τον ίδιο αριθμό σε κάθε επαφή με και χωρίς το 0030. Προσωπικά τις έχω τις επαφές χωρίς το +30 ώστε να μου βγάζει αναγνώριση όταν με παίρνουν τηλ. που είναι πιο άμεσο. Για τα sms μπορώ να κάνω κλήση σε όποιον μ στέλνει και τότε μου το εμφανίζει. Επίσης έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή go sms και μου βγάζει notification με αναγνώριση όταν λαμβάνω sms. Απλά δε μου αρέσει οπτικά σαν εφαρμογή και δεν στέλνω από εκεί μηνύματα. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα βρεθεί κάποια πιο όμορφη λύση. 5) Θέλω να ρωτήσω, επειδή είναι το πρώτο κινητό android που έχω στα χέρια μου, υπάρχει κάπου κάποια λειτουργία να δίνεις φωνητικές εντολές στο τηλέφωνο; Έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει κάτι. 6) Τέλος όποτε πάω στην εφαρμογή google maps πατάω το μικρόφωνο να του δώσω φωνητικά τον προορισμό, τότε η εφαρμογή κρασάρει. Το έχει κοιτάξει κανείς άλλος αυτό; Δε θυμάμαι σε ποια άλλη εφαρμογή είχα δοκιμάσει πάλι την φωνητική λειτουργία αλλά θυμάμαι πως και σε εκείνη κράσαρε. Αυτά για την ώρα. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το κινητό και ελπίζω να μου κρατήσει για αρκετό καιρό. Για οτιδήποτε νεώτερο θα επανέλθω. Αυτά :)
×
×
  • Create New...