Jump to content

XRHSTOS69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by XRHSTOS69

  1. Δυστηχως δεν μπορω να συνδεσω το τηλ. με το pc,σε 2 pc το δοκιμασα και τιποτα.
  2. Με ανοικτο το smart phone flash tool αφου εχω πατησει το download συνδεω το τηλ.δεν ξεκιναει να το φωρτωνει ωστε να κιτρινισει η κατω γραμμη και μου κανει τον χαρακτηριστηκο ηχο το pc οταν βαζουμε-βγαζουμε κατι απο την θυρα usb, με λιγα λογια αν καταλαβα καλα , οτι δεν μου αναγνωριζει την συσκευη.
  3. Δυστηχως το τηλ. δεν φορτωνεται απο το smart phone flash tool, ισως να μην κανω κατι σωστο εγω.
  4. Απο τις οδηγιες του kadilak πρεπει να εγκαταστησω το Mobileuncle MTK tools.Πως να γινει αυτο οταν το τηλ. δεν ανοιγει? Υποψιν δεν ειμαι και πολυ σχετικος με αυτα.
  5. Απο τα λιγα που ξερω νομιζω οτι οι οδηγιες του kadilak ισχυουν οταν το τηλ. μπορει να ανοιξει κανονικα.Το δικο μου δεν.....Διωρθωσε με αν κανω λαθος.
  6. Το τηλεφωνο οταν το ανοιγω κανει τον χαρκηριστικο ηχο και σταματαει στο logo τις lenovo με την μαυρη οθονη,για να σβησει πρεπει να βγαλω την μπαταρια.Οταν το ανοιγω με το power συν volume-+ ανοιγει το lenovo-recovery με επιλογες γλωσσας κινεζικα -αγγλικα επιλεγω αγγλικα, πηγαινει στο main menu με 4 επιλογες, 1η reboot, 2η install update package 3η wipe user data και 4η power off.
  7. Καταρχας ευχαριστω για την αποδοχη στο φορουμ,σημερα παρελαβα το A806. Εσβησα μεσω ρουτ μια εφαρμογη που μαλλον εκανε το κινητο να κολλαει στην οθονη "lenovo, powered by android". επειτα εκανα factory reset και οταν το ανοιγω πλεον ακουγεται ο ηχος εκινησης του κινητου τον οποιο ειχα βγαλει προηγουμενως (που σημαινει το factory reset "επιασε τοπο"). αν και επιασε τοπο το κινητο ακομα κολλαει σε εκεινο το σημειο. καπου διαβασα οτι αντι να εκανα factory reset να εσβησα τελειως τη ρομ του κινητου. (διοτι το recovery ηταν στα κινεζικα και δεν ειμαι σιγουρος τι πατησα) εχω διαβασει τις 42 σελιδες και δεν βρηκα λυση στο προβλημα μου. πολυ πιθανο να πηγαν τζαμπα τα χρηματα που εδωσα. τι μπορω να κανω?
×
×
  • Create New...