Jump to content

Prendy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Prendy

  1. Prendy

    LG G5

    Νομίζω πως μόνο για τις θήκες μπορώ να σε βοηθήσω. Εγώ παίρνω από ebay γιατί είναι πολυ οικονομικές. Έχει πολλα σχέδια και αρκετές με καλη προστασία. Θέλω να πάρω και εγώ μία τέτοια. ;) Αυτό για το νούμερο που λες, δε το είχα σκεφτεί και εγώ νωρίτερα. Αλλά δυστυχως δε νομίζω να γίνεται. Δεν έχω βρει εγω τουλαχιστον κατι. :/
  2. Prendy

    LG G5

    Τέτοια έχω ναι. Τώρα δε ξέρω πόσα mm είναι(δε μπορώ να τη βρω) αλλά ίδιες πρέπει να ειναι απλά εγώ την έχω με σχέδια. Πιστεύω θα εισαι μια χαρα ;) αν τη βρω θα σου τη στείλω σε π.μ.
  3. Prendy

    LG G5

    Το "καρούμπαλο" δεν είναι τόσο έντονο όσο φαίνεται. Επίσης εκεί γύρω από το γυαλλί από τις κάμερες "προεξέχει" κάπως το υλικό του κινητού για να προστατεύεται. Δε ξέρω και αν κατάλαβες τι λέω γιατί δε μπορώ να σου εξηγήσω καλά αυτό που θέλω. :p πιστεύω πάντως θα είσαι οκ με εκείνη τη θήκη. Αν κατάλαβα καλά για τι θήκη μιλάς, έχω και εγώ μια τέτοια και είμαι μια χαρά. ;) δοκίμασε. Πάρε αυτή που λες και αν δεις οτι δε σε βολεύει και δε καλύπτει τις κάμερες παίρνεις μια δεύτερη. ;)
  4. Prendy

    LG G5

    Έτσι. Χωρίς λόγο. Συγγνώμη δε το ήξερα πως πρέπει να γράφω με τόνους μιας κ ήτανε τα πρώτα μου πόστ. Πρόβλημα μου θα μου πεις μιας και δε διάβασα τους όρους αλλά τι να κάνουμε, υποθέτω δεν ειμαι η μόνη. Πιστεύω όμως πως δε δυσκολεύτηκες τόσο να διαβάσεις τι γράφω επειδή έλλειπαν οι τόνοι. Εκτός αν λες για τα "π" "κ" που γράφω σκέτα απο θέμα συνήθειας αντί για "που" ή "και" που παλι δε νομίζω να σου βγήκανε και τα ματια να τα διαβάσεις όπως λες. Όλο και κάπου θα τα έχεις δει. Δε μπορεί. Τέλος πάντων όπως και να έχει ευχαριστω για την ενημέρωση.
  5. Prendy

    LG G5

    Χαχα σιγα καλε τι ανακριση. Με την οθονη οχι δεν ειχα καποιο προβλημα. Το προηγουμενο μου κινητο ηταν το galaxy s4 και μου φανηκε πιο φωτεινη η οθονη. Δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Η μπαταρια ειναι μια χαρα. Μου κραταει μια μερα με φουλ χρηση. Wifi games καμερα φουλ σχεδόν φωτεινότητα κλπ. Τη μπαταρια τη βγαζω καθε φορα μετα τη φορτιση π κανω κ απενεργοποιηση. Κενα δυστυχως αφηνει δεξια κ αριστερα με το κουμπωμα. Αλλα δε φαινεται να ειναι προβλημα προς το παρον γτ κουμπωνει μια χαρα. Δε ξερω τωρα αμα πεσει νερο σε αυτο το σημειο αν εισχωρησει μέσα. Εχω το cam plus. Αρκετα βοηθητικο μσ το ενα χερι αν κ δε το εχω πολυχρησιμοποιησει γιατι βαριεμαι τη διαδικασια να το κλεισω να βγαλω μπαταρια κλπ. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε καποιο βιντεακι το ειχα ακουσει στο youtube και ειχα ξενερωσει λιγακι αλλα εμενα ευτυχως μ φανηκε μια χαρα. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι να σου πω εμενα μια χαρα μου φανηκε η οθονη. Κ σε σχεση με το galaxy s4 που ειχα μου φαινεται αρκετα πιο φωτεινη. Γενικα δεν ειχα καμια φορα προβλημα να μη βλεπω στον ηλιο.
  6. Prendy

    LG G5

    Χθες εκλεισα μια εβδομαδα ακριβως. Απο design μου αρεσε παρα πολυ. (Εχω το χρυσο) η καμερα του ειναι ωραια αν κ μπερδευομαι λιγο ετσι οπως τα εχει. Δεν ειχα και τον απαραιτητο χρονο να γα κοιτάξω. Ας πουμε με χαλει π δε μ γραφει με ποσα mp τραβαω. Ειναι φυσικα πολυ γρηγορο. Ακουγα οτι δεν εχει αρκετα δυνατο ηχειο οπως το s7 αλλα εμενα μου φανηκε μια χαρα. Εχω παθει πλακα με τη wide angle καμερα. Πραγματικα. Ειναι καταπληκτικο. Καθομαι και παιζω κανω εναλλαγες. Ειναι τελειο. Η εσωτερικη επισης πολυ καλη. Τα αποτυπωματα πολυ γρηγορα. Η καμερα οταν τραβαω βιντεο καποιες φορες οχι παντα δε μ φαινεται κ τοσο καλη. Δε ξερω ισωq; φταει καποια ρυθμιση. Ή ισως αν το βαλω σε καποια tv να φαινεται κανονικα ωραιο. Σαν να φαινονται πιξελ καπως. Δε ξερω κ πως να το εξηγήσω. Παντωq; σε γενικες γραμες μου αρεσει παρα πολυ. ;)
  7. Prendy

    LG G5

    Ok. Σας ευχαριατω ολους παρα πολυ. :D
  8. Prendy

    LG G5

    Παιδια ειμαι νεα στο forum και δε ξερω αν αυτο π θελω να ρωτησω πρεπει να το γραψω εδω ή αλλου οποτε συγχωρεστε με. :p δε μπορω να κανω εκκαθαριση τη ram στο g5. Γνωριζει κανεις πως μπορω να το κανω?
×
×
  • Create New...