Jump to content

makismc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About makismc

  • Ημ. Γέννησης 02/10/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

makismc's Achievements

  1. Το έκανα αλλά δε βρέθηκε κάποια που να λειτουργεί :(
  2. Όπως είπα κ στο αρχικό μήνυμα, δε βρήκα κάποιο σχετικο ποστ γιαυτο έγραψα εδώ. Επιπλέον, βοήθεια για ΡΟΜ ζητησα όχι επισκευή.
  3. Επειδή ακόμα έχω μια συσκευή που χρήζει επισκευής, αν υπάρχει κάποιο λινκ για ΡΟΜ που να δουλεύει, θα ήταν χρήσιμο.:wacko:
  4. Καλησπέρα σε ολους. Συγνώμη αν δημοσιεύω σε λάθος topic αλλά δε βρήκα το σωστό! Χρειάζομαι μια καθαρή ROM που να δουλεύει για HomTom 16. Προσπάθησα να φλασαρω μια custom αλλά είτε δεν ήταν η σωστή είτε κάτι δεν έκανα καλά. Η ουσία είναι ότι το τηλέφωνο δε φορτώνει. Να σημειώσω ότι η μαμά ROM έχει Trojan κ για το λόγο αυτό θέλω να βάλω μια καθαρή. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  5. Παιδιά μου ράγισε από πτώση η οθόνη. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω οικονομική οθόνη αντικατάστασης ?
  6. Ναί, έχει διορθωθεί από την προηγούμενη version :)
  7. Δεν το έχω κάνει root.
  8. Την έχω βάλει από την πρώτη στιγμή που ήταν διαθέσιμη. Δεν έχω εντοπίσει κάποιο θέμα. Δεν είμαι power user. Κλασικά πράγματα. Ούτε είδα κ κάποια διαφορά από την προηγούμενη.
  9. καλημέρες, σήμερα ξαφνικά το ραδίοφωνο... τέλος.:wacko: Ενώ κάθε μέρα δουλεύει κανονικά μια χαρά, σήμερα ανοίγει - ξεκινάει κ στα 2' σταματάει.:blink: Έχει κανείς άποψη ? Φοράει τελευταίο update κ δεν είναι rooted. Upd: Και από app αν ακούω ραδίοφωνο, στο 2λεπτο κλείνει. κάτι περίεργο παίζει ....
  10. Επιβεβαιώνω ότι κατεβαίνει μεν, δεν ανοίγει δε.....
  11. Ενημέρωση : 1. Πήγα το τηλ. στο επίσημο service της Lenovo για επισκευή. Μου έκαναν κ update στην έκδοση κ είμαι στην 38. Δεν το έχω λειτουργήσει ακόμα, δεν έχω ιδέα τι αλλαγές έχει. 2. Το καπάκι της μπαταρίας είχε γίνει μπλε από τη θήκη της Lenovo. ΔΕΝ καθάριζε και μου το αλλαξαν ΔΩΡΕΑΝ (το καπακι) και με ενημέρωσαν ΝΑ ΜΗΝ το ξαναβάλω. Αυτά προς ενημέρωσή σας.....
  12. Όλα τα έκανα, και οινόπνευμα έβαλα.... τίποτα ... το καπάκι είναι μπλέ ! :( Σίγουρα κι άλλος θα το έχει αντιμετωπίσει.... Αν βρείτε καμιά άκρη...:wacko:
  13. Κι όμως είναι βαμμένη μπλε η πίσω πλευρά του κιν μου.... κ δεν ξέρω πως να το καθαρίσω - ΑΝ καθαρίζει !:wacko:
×
×
  • Create New...