Jump to content

georgevenzelo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgevenzelo

  1. Φίλε μου υπάρχει σιγουρα να δεις εκθεσιακο μοντέλο στο mediamarkt στη συγγρού και στο Public στο σύνταγμα!(Δεν τα πουλάνε όμως) Καλα αμα δεις και την τιμή τους εκει ουτε κ εσυ θα θες να τα παρεις. :lol: Ψάχνομαι και εγω να το αγοράσω. Στο Public που το ειδα απογοητευτικα με την οθόνη του στο mediamarkt αφου το επεξεργαστηκα καλυτερα πάλι δεν ηταν όπως το περίμενα. Διαβάζω και εδω τα σχολια για τις αναβαθμίσεις, drain battery, no pixel launcher κτλ. και εκει που ημουν ετοιμος να το πάρω σημερα απο skroutz το έχω μετανιώσει και δεν ξέρω τι να κάνω. Λογικα θα πάω σε κινεζικο τελικα LeEco le 2 pro
  2. Σίγουρα είναι δύσκολη διαδικασια για κάποιον που δεν έχει κάνει κάτι αντοιστοιχο και αν δεν πιανουν τα χέρια του. Έγω πάντως έχω ανοιξει διάφορα κινητα να αλλαξω σπασμενο digitizer και μου φανηκε σχετικά ευκολη η διαδικασια, έχω κανει και πολυ χειροτερα. Οχι οτι ειναι ευκολη λύση προς θεου, αλλα αν χτυπηθει και γρατζουνιστει πολυ το πισω μέρος (οχι για μια 2 γρατζουνιες) ειναι μια πολυ συμφερουσα λυση και το κινητο δειχνει σαν κανουριο. Πάντως το RhinoShield CrashGuard Bumper σκετο θεωρώ πως δεν ειναι πολυ ακριβο σε σχεση με μια θηκη. Καλα Tempered glass επιβαλεται. Τώρα ολο το σύνολο μαζί με dbrand ειναι πολυ ακριβο, και εγω το σκεφτομαι...
  3. Αυτά κοιτούσα και εγώ τώρα! Οπότε λογικά θα καταλήξω στο RhinoShield CrashGuard Bumper + dbrand skin για πισώ και κάμερα + NilkinTempered glass. Στα δύσκολα αν χτυπηθεί υπάρχει και αυτη η λύση : http://www.ebay.com/itm/Original-Back-Cover-Case-Battery-Door-Replacement-For-Huawei-Google-Nexus-6P-/262473669433?var=&hash=item3d1ca65b39:m:m7ZV-lXGdFtOQxXEKPcWMFg :lol:
  4. Έχει δοκιμασει κανέις το RhinoShield CrashGuard Bumper : https://rhinoshield.io/products/nexus-6p-bumper-case?variant=10451840449 Δεν είμαι κατοχος ακομά του κινητου αλλα θα γίνω άμεσα μεχρι το τελος της εβδομαδας :D και έχω αρχισει να κοιταω και καμια θήκη. Απλα το κινητο ειναι πανεμορφο και δεν θελω να χασω καθολου στη αισθηση του υλικου και εμφανισης. Σκεφτομαι να βάλω μονο tempered glass αλλα επειδη διαβάζω οτι ειναι πολυ ευαισθητο δεν ξερω τι να κανω. Ψηνομαι να παραγείλω το Bumper αλλα κ αυτο μου φαινεται λιγο ογκοδες γυρω γύρω , το έχει δοκιμασει κανεις να μου πει σε σχεση με την Spigen Ultra Hybrid Crystal Clear αν δινει καλυτερη αισθηση. Υπαρχει καμια ακόμα πιο λεπτη διαφανησς θήκη απο τη spigen? Ευχαριστώ!
  5. Καλημέρα παιδιά. θα ήθελα την γνωμη σας αν δεν σας κουράζω. Είμαι ενδιάμεσα στο Le Max 2 και nexus 6p ! Ποιό λετε να προτιμήσω. Φοβαμαι λιγο το Le Max 2 απο αποψη σταθεροτητας για καθημερινη χρήση. Αν το παραγειλω απο Vickmall με με την multlanguage Rom με playstore και Google apps χωρις Chinese apps θα είναι οκ το κινητο για καθημερινη χρηση η θα πρεπει να αρχιζω να ψαχνω κατευθείαν για root και αλλές Rom? Ελληνικα Θα έχει? Ευχαριστώ!
  6. Σε ευχαριστώ φίλε μου! Αρχιζεις και με ξαναψηνεις γιατι ειχα αρχιζει και πηγαινα προς κινα πλευρα (LeEco Le 2 Pro) αντι για το nexus. Βασικα και εγω στο public στο συνταγμα το ειδα οποτε σιγουρα καποιο θέμα θα εχει με την οθόνη του το εκθεσιακο!
  7. Καλησπέρα παιδια, είμαι σε διλημα μεταξυ LeEco Le 2pro (x20) και του nexus 6p. Κυριώς πάω προς το LeEco λογω τιμής. Αν το το παραγγείλω απο vickmall και γραψω το κλασικο μυνηματακι που στελνουν ολοι στα σχολια για την εγκατασταση multi-language Rom με playstore και χωρις Chinese apps θα μου εγκταστησουν την Rom του Ιταλου που διαβαζω εδω στο forum η καποια αλλη. Για να μου βαλουν την τελευταια του Ιταλου πως πρεπει να την ζητησω? Επίσης διαβάζω καποια θέματατακια με τα notifications απο whatsapp, viber κτλ. οτι πρεπει να εχεις ανοιχτη την εφαρμογη στο παρασκηνιο ισχυει? Ευχαριστω προκαταβολικά!!!
  8. Καλημέρα παιδιά, ήμουνα ενα βήμα πριν πάρω το Nexus 6P και περασα μια βολτα απο Public να το δω απο κοντα. Απο αποψη αποδοσης δεν έχω να πω τίποτα nexus ειναι, αλλα η οθόνη του μου φάνηκε χάλια, ξεπλυμενα χρώματα, καθολου ζωηρα χρωματα, δεν μου θυμισε σε καμια περιπτωση οθόνη amoled . Λεω θα εχει χαμηλη φωτεινοτητα αλλα το κοιταω και ηταν στο full!!!:O Συγκεκριμενα μου φανηκε ιδια μην πω και χειρότερη απο το nexus 5 που έχω τωρα. Εσείς που το έχετε ποια είναι η εντυπωση σας? Μήπως ηταν προβληματικο το εκθεσιακο που ειδα? Διπλα ηταν το P9 lite που θελω να πάρω για την γυναικα μου και μου φανηκε πολυ καλυτερο, ζωντανα χρωματα κτλ.
×
×
  • Create New...