Jump to content

ElemJ

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ElemJ

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

ElemJ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω πολυ. Δεν εχω κανει ακομα την αποστολη(θα περιμενω να μου στειλουν και να συμφωνησουμε επισημα) αλλα τα εχω σημειωσει ολα αυτα που ειπατε με βιντεο και φωτο. Εχω και βιντεο με το προβλημα. (κατι με το μικροφωνο. μια δε με ακουνε στις κλησεις μια με ακουνε. ζορι να φανει σε βιντεο αυτο καταλαβαινετε αλλα φαινεται ευτυχως. βεβαια εκεινοι δεν το καταλαβαιναν φυσικα!!!). Εχω ζητησει partial refund μεσω paypal(Στην αρχη ζητησα αντικατασταση σε αυτους αλλα μετα απο συμβουλες σας εδω να μην προτιμαμε αντικατασταση, ξαναεστειλα στο paypal για partial refund), μονο τα χρηματα του κινητου κι αυτο γιατι ηδη χρησιμοποιησα τα ακουστικα(ηδη κοπηκαν),το tempered glass (ειναι πανω στο κινητο) και τη θηκη και τα θελω. Αρα εφοσον θα τους μεινουν καποια χρηματα γυρω στα 30$ ας ελπισω οτι θα δεχτουν. Γι'αυτο αλλωστε καθυστερησα να το στειλω γιατι εκεινοι θελουν επιστροφη ολο το πακετο αλλα εγω φοβαμαι οτι στελνοντας τα χαλασμενα θα μου ζητησουν και τα ρεστα που θα θελω χρηματα για τα χρησιμοποιημενα. Γι'αυτο περιμενω να συμφωνησουμε για να δω τι θα βαλω επιτελους σε αυτο το πακετο.
  2. Ευχαριστώ πολυ! Ναι εχεις δικιο. Εχω διαβασει τα προηγουμενα ποστ αλλα επειδη δεν μου ειχε τυχει και δεν ηξερα τη διαδικασια,αυτη τη στιγμη ειναι ολα μπερδεμενα στο μυαλο μου. Άρα περιμενω την προσφορα του seller και μετά πράττω αναλογα με το τι θα μου πει κ το paypal. Απλα βλακεια που δεν ηξερα το dispute απο την αρχη.
  3. Καταρχας ευχαριστω. Άρα προτεινεις πριν κανω αποστολη να υπαρχει επισημος διαλογος στο Paypal ασχετα αν εχει προηγηθει και σε μειλ? Ετσι κι αλλιως δεν προλαβα να το στειλω σημερα αρα οι 7 εργασιμες περασαν. Το θεμα ειναι αν καθυστερησουν να απαντησουν? ετσι καθυστερω κι εγω να το στειλω. κι οχι τιποτα στο κουτι καθεται δεν το χρησιμοποιω αλλα μπορει να πουν αργησες δεν στο αλλαζω, δε επιστρεφω χρηματα. Σκεφτομαι να το στειλω αυριο, απαντησουν δεν απαντησουν, στελνοντας στο paypal το μειλ με τη διευθυνση που μου ειπαν κι ο,τι γινει.
  4. Παιδιά γεια σας και παλι και ευχαριστω για την απαντηση. Πρεπει να στειλω το ελαττωματικο κινητο πισω στο το2c.com. μπορει καποιος να μου επιβεβαιωσει διευθυνση γιατι ανοιξα dispute στο paypal μετα απο οσα διαβασα εδω αλλα δε μου εστειλαν ξανα διευθυνση για σιγουρα κι εκει. εντωμεταξυ λεω να το στειλω αμεσα μην σας πω σημερα γιατι το σαιτ τους λεει σε 7 εργασιμες μερες απο την παραλαβη(δλδ σημερα) αλλα το to2c.com μεσω μειλ (δυστυχως δεν ηξερα για το dispute)μου ειπαν μολις την πεμπτη που περασε να το επιστρεψω. Αν το αφησω και το στειλω το κινητο οταν τους ερθει η ορεξη να απαντησουν λενε να βρουν πατημα εκει πανω και δεν κανουν refund η εστω αντικατασταση?(εχω μιλησει μαζι τους με μειλ αλλα διαβασα εδω για επιβεβαιωση διευθυνσης μεσω paypal) ή καλυτερα να το στειλω σημερα στην διευθυνση που μου ειπαν και απλα να την ποσταρω και στο paypal για να υπαρχει?
  5. Γεια σας παιδιά, παρηγγειλα κι εγω απο το to2c.com και μου ηρθε χαλασμένο. συννενοηθηκα μαζι τους μεσω μειλ και μου ειπαν να το στειλω πισω για αντικατασταση. Έχω διαβασει ολα τα μηνυματα εδω και θα ηθελα αν μπορουσατε να μου διευκρινισετε καποια πραγματα. 1) το στελνω πισω σαν επιστολη συστημενη με tracking number αλλα πανω ειναι καλυτερα να γραψω defective item 20$ ή gift 20$ 'η τιποτα? Σαν gift φοβαμαι μην γινει καμια στραβη και μου πουν οκ θα σου επιστρεψουμε τα χρηματα σου τα 20$. 2) οσον αφορα το dispute στο paypal πρεπει να περιμενω να γυρισει το κινητο πισω και αν γινει καποια στραβη τοτε να ξεκινησω dispute ωστε να εχω το περιθωριο? Γιατι απο ό,τι καταλαβα αν κανω απο τωρα dispute μεσα σε 10 μερες θα πρεπει να κανω escalate. Αλλα σε 10 μερες, εγω δεν θα ξερω ακομα αν υπαρχει προβλημα και θα αναγκαστω να κλεισω το case και δεν θα μπορω να ξανακανω. Σωστα το καταλαβα?
  6. Γεια σας παιδιά!! Κανείς που να ασχολείται με το developong? Ψάχνω το usb driver του κινητού για να αναγνωρίζεται απο το eclipse. Έψαξα στο επίσημο και δε βρήκα τίποτα ( http://open.lenovo.com/developer/download.jsp ) Επίσης βρήκα αυτο σε κάποια site όπως ( http://pan.baidu.com/wap/link?uk=86756550&shareid=2096015102&third=0 ) αλλά ζητάει κωδικό στο unzip. Καμιά βοήθεια? Ευχαριστώ!
  7. Για μενα μιλας?
  8. Καλησπέρα παιδιά! Είμαι καινούργιος στο forum και ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο lenovo. Απλά επειδή το χάσα λίγο και δεν έχω εμπειρία σε online αγορές, μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος σχετκά με το ποιο site να επιλεξω για να το παραγγείλω? Δηλαδή πιο κάνει τα καλύτερα deals (τιμή, δώρα κλπ), είναι αξιόπιστο και με ποιο τρόπο μπορώ να γλυτώσω τελωνεία και λοιπές χρεώσεις Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...