Jump to content

johnyzed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnyzed

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

johnyzed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Αυτή είναι η τιμή που είχα κι εγώ στο μυαλό μου. Αλλά κι εγώ το βλέπω να αργούμε για να φτάσει τόσο, και έχω ξεκινήσει να σκέφτομαι την αγορά του μέσα στο Φεβρουάριο.
  2. Την τιμή πως την βλέπετε; Δηλαδή, ποιά είναι η εκτίμηση σας για την πορεία της τους επόμενους 2-3 μήνες, δεδομένου πως αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση για το Ζ4 μάλλον αρχές Μαρτίου. Ρωτάω γιατί βλέπω μια στασιμότητα τον τελευταίο μήνα (που οφείλεται εν μέρει και στην εορταστική περίοδο). Αξίζει να περιμένει κανείς 2-3 μήνες περιμένοντας μια ικανοποιητικά χαμηλότερη τιμή; (Αυτό σημαίνει 50+ για μένα. Αν είναι να πέσει π.χ. 20 - 30 Ευρώ να το πάρουμε από τώρα) Αυτή τη στιγμή βρισκόματε στα 375 + μεταφορικά = 380 Ευρώ
  3. Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει υπερβολικά χαμηλές τιμές συγκριτικά με τα υπόλοιπα σε αρκετά προιόντα. Από την άλλη δεν έχει ούτε μια αξιολόγηση χρήστη στο bestprice και με φοβίζει λίγο...Έχει κανείς εμπειρία ;
  4. Στο best price εμφανίζεται ξεκινώντας από 500 € πάντως. (Στα mediamarkt είναι στα 599 €, οπότε μάλλον εκεί θα κινηθούν και οι υπόλοιπες αλυσίδες )
  5. Σαφέστατος! Ευχαριστώ πολύ φίλε.
  6. Πάνω που ήμουν να παραγγείλω το Ζ1c βγαίνει αυτό και με "κολλάει". Για κάντε μια πρόβλεψη τιμής μέχρι τα Χριστούγεννα ρε παιδιά...να δούμε τι κάνουμε.
  7. Χαιρετώ την παρέα, διάβασα προσεκτικά τον οδηγό και έχω την αξής απορία: Ας πούμε αγοράζω από το αμερικάνικο Ebay το κινητό που θέλω. (αξία 400 Ευρώ περίπου) και επιλέγω τις υπηρεσίες Invoice removal και Gift Wrap (αξίας 7,00 και 3,00 $ αντίστοιχα) στην Reship (5,00 + 5,00 $, εγγραφή και ένα πακέτο) = σύνολο 20,00$ Όταν με το καλό το πακέτο φτάσει στο τελωνείο, υπάρχει κίνδυνος εντοπισμού και πληρωμής φόρων, Φ.Π.Α. και εκτελωνισμού ή θα φαίνεται σαν ένα πακέτο που μου στέλνει ο ξάδερφος μου από τη Φλόριντα; Μην πάμε για μαλί και βγούμε κουρεμένοι δηλαδή...Έχει κανείς εμπειρία με τη συγκεκριμένη εταιρεία ή διαδικασία; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...