Jump to content

yiannisthe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by yiannisthe

  1. Kodorevi8ulis, σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες
  2. Καλημέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, αν το παραγγείλω από Κίνα με την επίσημη κινέζικη rom, θα κάνει μετά αναβάθμιση σε πιο πρόσφατη international rom που τυχόν έχει κυκλοφορήσει;
  3. Την MIUI V6 Lenovo A806 y A808T v5.5.8(Multilenguage) που δοκίμασα, είναι πιο “πλούσια” από την MIUI v6 5.2.13 και έχει και xposed, ενώ έγινε κανονικά εγκατάσταση, όταν μ’ έπαιρναν τηλέφωνο έβγαζε μήνυμα ότι είναι καταλυμένο και επειδή δεν είχα χρόνο να το ψάξω την έβγαλα. Στα σχόλια της ROM στο Needrom, παραπέμπει κάποιος σε http://www.movilesdualsim.com/tema/miui-v6-lenovo-a806-a808t-multilenguaje-v-5-5-23-estable-actualizacion-semanal-by-pirinvk.92190/ στο οποία αναφέρει ότι πρέπει να γίνει δύο φορές εγκατάσταση. Παρεμπίπτοντος, ακόμα δεν έκλεισε στα ξαφνικά και η μπαταρία είναι στο 23% (δύο μέρες και συνεχίζει, αν συμβεί σε δυο αποφορτίσεις ακόμα, είστε όλοι καλεσμένοι σε πάρτυ).
  4. Έχει ελληνικά και την κατεβάζεις από το needrom. Μέχρι στιγμής μετά από 34 ώρες ακόμα να σβήσει (δόξα τον Θεό, τον Αλλάχ και τον Μανιτού), της τελευταίες 4 ώρες και το σύνδεσα με bluetooth για καμιά ώρα και έπαιξα και κάποια από τα παιχνίδια της κόρης μου, η μπαταρία έπεσε στο 50%. Πίστεψέ με – τους τελευταίους 5 μήνες - καταλαβαίνω απόλυτα τη σημαίνει να σβήνει στα καλά καθούμενα και κάποιες φορές όταν είναι αναγκαίο.
  5. Το ίδιο πρόβλημα με τον «stevelo61» , αντιμετωπίζω κι εγώ. Αρχικά είχε φορτωμένη την 9432 ROM και δούλευαν όλα ρολόι, με διάρκεια της μπαταρίας 2-2,5 ημέρες (χρήση τηλέφωνα, wifi και κανένα παιχνίδι για την μικρή μου). Στον μήνα πάνω άρχισε να βαραίνει και να κρατάει η μπαταρία γύρω στο 12ωρο, όποια ROM και να έβαλα (1447, 1447 multi, 1501, 1508, A806_Lewa OS_V1, MIUI v6 20150130, MIUI v6 5.2.13, MIUI v5.5.8) η διάρκεια της μπαταρίας ήταν γύρω στο 12ωρο, κάνοντας όλες τις ρυθμίσεις για οικονομία της μπαταρίας, μόνο μια φορά έφτασε το 24ωρο όταν έκανα εκκαθάριση των δεδομένων από όλες τις εφαρμογές της Google. Πάντοτε στο 12ωρο περίπου το τηλέφωνο έκλεινε , ότι ένδειξη κι αν είχε η μπαταρία (από 30% έως και 91%) και μόλις συνέδεα τον φορτιστή η ένδειξη της μπαταρίας ήταν στο 0% . Έχω κάνει καλιμπράρισμα την μπαταρία δύο φορές, άλλαξα και μπαταρία, καμία διαφορά. Φόρτιζα και τις δύο μπαταρίας για ν’ αλλάζω μόλις άδειαζα η μία. Τελευταία δοκίμασα και την υπόδειξη του “Kandilak” ( κανείς wipe τα boot, cache, dalvik, system, data και την internal storageμ και μετά να περάσω την ROM) και πέρασα την VIBEUI_V2.0_1516_ST και MIUI v6 5.2.13, αλλά πάλι τα ίδια. Τώρα έχω την MIUI v6 5.2.13 και έβαλα το Battery HD, σε μία πλήρη αποφόρτιση της μπαταρίας μου έδειξε ότι η κατανάλωση στις εφαρμογές 10% και στο υλικό 90%. Στο υλικό το 46% από «Αναμονή GSM” και το 42% «Τηλέφωνο σε αδράνεια» και το υπόλοιπο 2% σε διάφορα. Αφού το φόρτισα άλλαξα την επιλογή στο δίκτυο από την επιλογή «Προτιμήστε τα δίκτυα 3G” σε «Μόνο δίκτυα 2G». Εδώ και περίπου 30 ώρες, η ένδειξη της μπαταρίας είναι στο 61%, η κατανάλωση στις εφαρμογές είναι στο 4% και στο υλικό 96%. Στο υλικό η «Αναμονή GSM» έπεσε στο 38% και το «Τηλέφωνο σε αδράνεια» πήγε στο 48%. Σ’ αυτές τις ώρες η μικρή μου για μία ώρα κατέβαζε μέσω wifi και έπαιζε παιχνίδια και το βράδυ από τις 0:30 – 7:00 το έβαλα στην Λειτουργία πτήσης. Για την ώρα φαίνεται πως βρήκα λύση στο πρόβλημα της διάρκειας της μπαταρίας. Αφού θα κάνω άλλες δύο αποφορτίσεις θα ενημερώσω αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: 1. Έχω παρατηρήσει ότι όταν η μπαταρία έχει αποφορτιστεί και είναι στο 0% και συνδέσεις τον φορτιστή, το τηλέφωνο δεν ανοίγει αν η μπαταρία δεν φτάσει στο 1% τουλάχιστον, σε κανένα άλλο τηλέφωνο που είχα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, άνοιγαν αμέσως. Συμβαίνει και σ’ εσάς; 2. Για όποιον θέλει ελληνικά μενού παντού, οι ROM MIUI έχουν κατά 99%.
  6. Με κλειστό το τηλέφωνο και πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά Vol up+Vol down+Power, μπήκα σε στο TWRP recovery. Έκανα τα βήματα: Wipe Data / Factory Reset -> delete all user data Wipe Cache Partition -> Wipe cache και μου έσβησε όλα τα .zip (ROM, Gapps και SuperSU) από την εσωτερική μνήμη (δεν ξέρω κατά πόσο βοήθησε αυτό). Έγραψα ROM (αντικατέστησα την 1447 ROM από Needrom με την 1447 ROM από VibeUI), Gapps και SuperSU, σε εξωτερική μνήμη σε format FAT και ακολούθησα τον οδηγό του kandilak (Οδηγός αναβάθμισης LENOVO A806) από το βήμα 8 και όλα διορθώθηκαν διά μαγείας (Η αρχική εξωτερική μνήμη, σε format FAT32, όταν επέλεγα την ROM για install μου έβγαζε αμέσως failed). Το μόνο πρόβλημα ότι έχασε το ΙΜΕΙ, αλλά υπάρχει η λύση : http://www.myphone.gr/foru...62#post5789862
  7. Είχα την 1432 Multi-Language από To2c, δεν είχαν βγάλει τα κινέζικα app , γιατί με ενημέρωσαν ότι θα υπήρχε κίνδυνος δυσλειτουργιών. Δούλευε κανονικά χωρίς να πειράξω τίποτα (απεγκαταστάσεις ή πάγωμα εφαρμογών) και ξαφνικά η μπαταρία άρχισε να έχει διάρκεια μισής μέρας και η φόρτιση να διαρκεί αρκετές ώρες και να είναι σχετικά αργό, η μόνη αναβάθμιση που έκανα μετά την εμφάνιση του προβλήματος, ήταν για την εφαρμογή των επαφών και μα μέρα πριν “πάγωσα” το Security για να δοκιμάσω μήπως βελτιωθεί η διάρκεια της μπαταρίας. Θα το δοκιμάσω να φλασάρω την ROM το βράδυ, αφού διαβάσω την διαδικασία, σ' ευχαριστώ.
  8. Το ίδιο πάλι στο restore.
  9. Το zip της ROM το έχω στην εσωτερική μνήμη και backup πήρα μόνο μία φορά, στην αρχή.
  10. Ξεκίνησα να κάνω αναβάθμιση της ROM (από 1432 σε 1447) σύμφωνα με τον οδηγό του kandilak, μέχρι το δέκατο βήμα όλα καλά, πάτησα να κάνει "Reboot system", αλλά κάθε 20 δευτερόλεπτα έκανε επανεκκίνηση, περίμενα περίπου 5 λεπτά, έβγαλα την μπαταρία και έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια. Έκανα restore αλλά με το που γέμισε η μπάρα μου έβγαλε failed, τώρα όταν μπουτάρει βγάζει το λογότυπο της Lenovo και κολλάει, όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.
×
×
  • Create New...