Jump to content

Tasoskr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Tasoskr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Tasoskr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Οι πρώτες εντυπώσεις μετά την pie είναι νομίζω καλές. Το τηλ έγινε πιο γρήγορο ( η αίσθηση του), και νομίζω καλύτερη μπαταρία. Το μόνο αρνητικό που διαπίστωσα σήμερα, εάν ακούς ραδιόφωνο μέσω ιντερνετ μόλις μπαίνει σε stand by mode κλείνει η μετάδοση. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση; Εάν γνωρίζει κάποιος πως να ακούμε ραδιο από ιντερνετ; Εννοείτε την αναβάθμιση την πήρα επίσημα ΟΤΑ.
  2. Από σήμερα είμαι με android 9. Αισθητά πιο γρήγορο.
  3. Tasoskr

    Huawei P10 Lite

    Το πήρα από Κοτζόβολο Χολαργού. Η προσφορά ήταν μέχρι 10/10 μόνο στο κατάστημα Χολαργού στα 199. Για το P10 lite μαζί με power bank.
  4. Tasoskr

    Huawei P10 Lite

    Καλησπέρα από μένα. Αγόρασα το κινητό για την γυναίκα μου στα 199ε. Ήθελα ρωτήσω πως μεταφέρεις επαφές απο iphone 4. Το τηλέφωνο πάντως εμφανισιακά σκίζει. Ευχαριστώ.
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση αναμένω το κινητό να παραλάβω για ιδία άποψη. Σε λευκό τι παίζει σε θήκη; Ζελατίνα ή τζάμι; Διάβασα ότι τα τζάμι έχει πρόβλημα στις άκρες.
  6. Παιδιά μετά λύπης αποχαιρετώ την κοινότητα του Alpha αλλά το κινητό μετά από την τρίτη επίσκεψη στην Smartec διαγνώστηκε με αλλάγή μητρικής. Απενεργοποιόταν μόνο του 2-3 την μέρα. Λόγω έλλειψης ανταλλακτικού μου προτείνουνουν το Α5 2016. Το κινητό ήταν αγορασμένο από σκρουτσομάγαζο και ήταν branded γερμανικής vodafone. Νομίζω ότι το Α5 είναι καλό αλλά αργότερο τηλέφωνο. Χρηματικά βέβαια είναι στην ίδια αξία τότε που το αγόρασα με την τιμή του Α5 που βλέπω στα sites. To Alpha παρόλα τα προβλήματα μου άρεσε πολύ αλλά μετά την εγκατάσταση της lolipop άρχισαν τα προβλήματα.
  7. Γεια σας, πρωην κάτοχος ενός Galaxy Alpha το οποίο η μαμά Samsung λόγω προβλήματος και έλλειψης ανταλλαχτικού μου το αλλάζει με ένα Α5. Θα δω μεγάλες διαφορές σε ταχύτητες και φωτογραφίες; Τι παίζει σε θήκες;
  8. Τι εννοείς με τον ίδιο τρόπο που έκανα upgrade να κάνεις down grade. Εμένα μου ήρθε μηνύμα στο κινητό για επίσημη αναβάθμιση και δυστηχώς παρόλο που είχα διαβάσει εδώ για προβλήματα την ¨έκανα¨. Το downgrade με φοβίζει μήπως κολλήσει το κινητό και τρέχω χειρότερα καθώς αρχάριος σε αυτά.
  9. Οι δυσλειτουργίες της lollipop συνεχίζονται. Ο μόνος τρόπος που με έχει βοηθήσει είναι να κάνω επανεκκίνηση κάθε δυο μέρες τουλάχιστον. Έχουν σχεδόν εξαφανιστεί τα κολλήματα.To πλήκτρο recent application δουλεύει όποτε του καπνίσει. Να σημειωθεί ότι έχω κάνει και hard reset χωρίς αποτέλεσμα. Επικοινώνησα με την εταιρία για να καταγραφεί το πρόβλημα με την lolipop, δεν κάνουν υποβάθμιση σε kitkat βέβαια και από ότι φαίνεται στο service που μίλησα γνωρίζουν το πρόβλημα με την έκδοση. Δεν θέλω μόνος μου να γυρίσω σε kitkat οπότε αναμένω νεα έκδοση ή εάν θα πάει στην έκδοση 6. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται καποια τηλέφωνα να μην έχουν πρόβλημα, εμένα είναι γερμανικής vodafone.
  10. Γειά σε όλους. Είμαι ένας τυχερός κάτοχος αλφα τουλάχιστον μέχρι χθες. Το τηλέφωνο είναι γερμανικής vodafon και έκανα το λάθος να μην ακούσω τις γνώμες εδω μέσα και να εγκαταστήσω την lolipop. Φρίκη... Το πλήκτρο recent application δουλεύει όποτε θέλει, συνήθως όταν ανοίγεις το τηλέφωνο. Η μπαταρία αδειάζει δραματικά. Με την δική μέτρια χρήση είχα δει μέχρι και 4 μέρες πριν. Τώρα με το ζόρι 2. Το τηλέφωνο ζεσταίνεται. Πήγα να κάνω κλήση πριν λίγες μέρες και δεν έκανε, ζεσταινόταν πολύ. Κάνω συνέχεια επανακκινήσεις. Χθές το φόρτισα το μεσημέρι και το πρωί είχε σβήσει. Πριν κοιμηθώ είχε 55% και το πρωί 0%. Βλέποντας το ιστορικό μπαταρίας μου δείχνει 16% στο σύστημα android και 9% στο λειτουργικό android. Άρα δεν μου στραγγίζει την μπαταρία κάποια εφαρμογή. Το μόνο ******. Μια βοήθεια ρε παιδιά τι να κάνω; Να γυρίσω στην kit kat; Πώς γίνεται; Θα γράψει ο knox ; Θα χάσω εγγύηση; Να το πάω στην samsung; Το τηλέφωνο δούλευε καταπληκτικά πριν.
  11. Μετά από δύο μήνες χρήσης νομίζω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή. Η μπαταρία εάν δεν χρησιμοποιείς 4G είναι για εμένα υπεραρκετή 3-4 ημέρες, προηγούμενο τηλέφωνο iphone 4 βλέπεται. Γνωρίζει κανείς εάν σταμάτησε να εισάγεται στην Ελλάδα; Στο Public δεν υπάρχει πια. Επίσης για να βάλεις φακό πρέπει να έχεις κατεβάσει εφαρμογή; Ευχαριστώ
  12. Παιδιά σχεδόν δυο βδομάδες χρήσης και δηλώνω ευχαριστημένος μην πω εντυπωσιασμένος από το κινητό ακόμη και με την μπαταρία. Του έβαλα και την θήκη Sview original και το αποτέλεσμα είναι σούπερ. Μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι μόνο στα μηνύματα μου έχεικλειδώσει τα κεφαλαία, το πλήκτρο shift είναι μόνιμα ενεργοποιημένο. Όσο και νατο πάλεψα δεν, εάν γνωρίζει κανείς. Επίσης έβαλα το SYGIK αλλά μετά από μια βδομάδα τέλος η φωνικές εντολές. Τι γνώνη έχεται για NAVMii.
  13. Έχει κανείς πρόταση για θήκη. Παρόλο που δεν σου κάνει καρδιά να το βάλεις σε θήκη. Άσχετο μπαταρία με μέτρια για εμένα χρήση στο 52% 2μέρες 16 ώρες..
  14. Το επιβεβαιώνω και εγώ. Εμένα ήταν γερμανικής Vodafone και αφαίρεσα όλες πλην δύο τις οποίες πάγωσα.
  15. Εμένα με διαβεβαίωναν σε μαγαζί στην Ομόνοια ότι είναι unbraned. Η συσκευσία σφραγισμένη, το άνοιξαν μπροστά μου, όλα σε ζελατίνες. Αλλά κατεβάζοντας την εφαρμογή μετά διαπίστωσα ότι ήταν της Γερμανικής vodafone. Δεν το επέστρεψα γιατί δεν επηρεάζει όπως διάβασα σε προηγούμενα σχόλια. Νομίζω δύσκολα θα βρεις unbranded. Το τηλέφωνο είναι σούπερ πάντως εκπληκτική κάμερα, τράβαγα βράδυ σε εξωτερικό χώρο όταν όλα τα άλλα τηλεφωνα ήταν μαύρα.
×
×
  • Create New...